reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a na pewno będa miały II na teście

Wikula ja też się zastanawiam kiedy ten czas miną i już roczek będzie jak mojego męzulka skusiłam przed ołtarzem hihi

reklama
asiq83 to nic jak tylko gratulować, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosia - oby to wsytarczyło!!!!

Ja zmykam, jadę się zająć blixniaczkami- rodzice wychodzą na imprezę:-) Jutro rano wyjeżdżamy, więc wpadnę do was pewnie w niedzielę wieczorem.
BUZIAKI dla wszystkich

Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę :-D

Wybaczcie ale kur******a aż dwa.
Normalnie łezka zakręciła się w oku:-D:cool2:

Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę :-D

Zaczepiscie. GRATULUJE

Dziękuję Kochane moje. Cieszę się bardzo, ale oczywiście już mnie nachodzą myśli dziwne, bo pierwszą ciążę straciłam... Gin powiedział, że te pęcherzyki są bardzo malutkie, bo mają zaledwie 2 mm, ale że mam się nie martwić, bo to i tak dobrze, że USG je pokazało. Ale wiecie jak to jest... Rozsądek to jedno, a kobieca psychika to drugie.

Dziękuję Kochane moje. Cieszę się bardzo, ale oczywiście już mnie nachodzą myśli dziwne, bo pierwszą ciążę straciłam... Gin powiedział, że te pęcherzyki są bardzo malutkie, bo mają zaledwie 2 mm, ale że mam się nie martwić, bo to i tak dobrze, że USG je pokazało. Ale wiecie jak to jest... Rozsądek to jedno, a kobieca psychika to drugie.

Więc wypoczywaj jak najwięcej to możliwe a tylko coś poczujesz nie tak odrazu pędź do lekarza, na pogotowie, do szpitala, gdzie kolwiek powinni byc lekarze wyczuleni przy jednej straconej ciąży i tera bliźniacze.

Kurna ciesze się jakby to było moje:szok::-D:szok::-D:szok:
Niech Ci się uda, to taka radość:rolleyes:

PM, dasz radę...
Jak M. się czuje??? Zrobiłaś tą rozpierduche w ZUSie czy nie w końcu??

M. sie czuje jak sie czuje...on twierdzi ze nic mu nie jest tylko apap lyka czasami...ale jak to z facetem - twardy jest...a do zusu jeszcze nie zapadłam z braku czasu - ale nie odpuszcz. w poniedzialek bede na uczelni po wpis to i do zusu zajade...

ja już na szczęście mogę zapomnieć o mojej pracy a tobie zycze dużo cierpliwości kochana a napewno szybko się z tym uwiniecie

dziękować dobra kobieto..obyś szczeście przyniosła nam przyszłym magistrom i zeby cała reszta bb pozdawala pieknie

.........................................................
.4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

KONGRATULEJSZONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PANI MAGISTER!!!!!!!

OJ..KONGRATULEJSZONS MAMUSKA :)))))))))))))))

reklama
Do góry