reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Grunt, że imprezka udana - jeszcze raz - wszystkiego naj!:tak:

Tak - grają w piłkę z kolegami w lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon:tak:
są w ostatniej grupie więc nie mają presji na punkty - i tak niżej się spaść nie da - i zajmują ostatnie miejsce:cool2:
ale dobrze, że gra - przynajmniej raz w tygodniu pobiega trochę za piłką - tylko ja jeszcze muszę coś dla siebie znaleźć bo się nie moge zabrać, żeby poćwiczyć:no:
Dziękuje raz jeszcze :-)

Grunt, że imprezka udana - jeszcze raz - wszystkiego naj!:tak:

Tak - grają w piłkę z kolegami w lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon:tak:
są w ostatniej grupie więc nie mają presji na punkty - i tak niżej się spaść nie da - i zajmują ostatnie miejsce:cool2:
ale dobrze, że gra - przynajmniej raz w tygodniu pobiega trochę za piłką - tylko ja jeszcze muszę coś dla siebie znaleźć bo się nie moge zabrać, żeby poćwiczyć:no:

To może PILATES jak się nauczysz to spokojnie można w domu. Niezbyt męczące na pierwszy rzut oka ale daje popalić:cool2:

dziewczyny - oglądałyście "12 małp"?
Ja nie widziałam a właśnie się zaczyna na tvn - warto obejrzeć?

M marudzi, ze mu TV przeszkadza i wyłączyłam:rofl2:

Dziękuje raz jeszcze :-)

No ten czerwony to se rozumie:cool2:

kochane jak sądzicie zdążył pęknąć ten mój pecherzyk?? bo wczoraj wieczorem wzięłam już luteinę a w srode miał 26mm
Na pewno pękł ;-);-)

ale ja po obronie tu do was nie dotre bo juz sie zmowilismy na chlańsko heheheh:-D
Tylko traf do domku ;-);-);-)

Kinguś - może juz pisałaś ale ja nadal czytam - jak Twoje usg połówkowe?
Wszystko w normie :-):-)

OLICA ślicznie już brzuszek widać :tak:

dzis 18,5 mm wiec podejrzewam ze w niedziele peknie.. zobaczymy..
Trzymam kciuki;-)

dziewczyny - oglądałyście "12 małp"?
Ja nie widziałam a właśnie się zaczyna na tvn - warto obejrzeć?
Właśnie M mnie tym filmem męczy, są teraz reklamy więc szybko włączyłam kompa;-)

reklama
wieczor, ja nadrabiam czytanie i sporobuje odpowiedziec na posty
moze basen??

Ciesze sie bardzo!!!!!!!!A jednak Twoj ninja sie spisal :tak:
[/CENTER]
:eek: nie umiem plywac
ninja to dopiero musi sie popisac za pare miesiecy

:-D HURRRAAAA!!!!!!!! teraz to juz z gorki! :-)
my dopiero zaczelismy sie wspinac na ta gorke ale widze juz wierzcholek :happy:
Kochana zapytajcie lekarza. Ja wierzę, że leki nie zakłócą witalności żolnierzyków..;-)
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluz:eek: Mógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?:-D
trzymam kciuki by wredna sie nie polazala

1.Olesia...Super wieści!!!!!!! Teraz tylko zastosować się do wskazań i wsio będzie dobrze!!!!
2.Beta na przyszłość...... Mnie się to w ogóle kupy nie trzyma...
)
1. tez jestesmy dobrej mysli
2. dobrze, ze ty tez tak myslisz

I dupa zbita, 1 krecha
moze za bardzo rozcienczylac siuski i test nie zalapal, powtorz jurto rano, POWODZENIA

Do góry