reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Dziękuje raz jeszcze :-)Grunt, że imprezka udana - jeszcze raz - wszystkiego naj!
Tak - grają w piłkę z kolegami w lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon
są w ostatniej grupie więc nie mają presji na punkty - i tak niżej się spaść nie da - i zajmują ostatnie miejsce
ale dobrze, że gra - przynajmniej raz w tygodniu pobiega trochę za piłką - tylko ja jeszcze muszę coś dla siebie znaleźć bo się nie moge zabrać, żeby poćwiczyć![]()
Haszitka
może kiedyś...
Grunt, że imprezka udana - jeszcze raz - wszystkiego naj!
Tak - grają w piłkę z kolegami w lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon
są w ostatniej grupie więc nie mają presji na punkty - i tak niżej się spaść nie da - i zajmują ostatnie miejsce
ale dobrze, że gra - przynajmniej raz w tygodniu pobiega trochę za piłką - tylko ja jeszcze muszę coś dla siebie znaleźć bo się nie moge zabrać, żeby poćwiczyć![]()
To może PILATES jak się nauczysz to spokojnie można w domu. Niezbyt męczące na pierwszy rzut oka ale daje popalić

dziewczyny - oglądałyście "12 małp"?
Ja nie widziałam a właśnie się zaczyna na tvn - warto obejrzeć?
M marudzi, ze mu TV przeszkadza i wyłączyłam

Dziękuje raz jeszcze :-)
No ten czerwony to se rozumie

Nektarynka
Fanka BB :)
dokladnie bedziemy sprawdzac czy pekl..źle zrozumiałam wcześniej - że dalej podglądanie pęcherzyków we wtorek - a to tylko sprawdzanie czy jest płyn;-)
Miłych snów :-)
ja takzezycze miłych snow bo mykam.. M zgwałcic.. a w zasadzie wydobyc z niego ten zyciodajny płyn..

kinguś
Nie poddam się
Na pewno pękł ;-);-)kochane jak sądzicie zdążył pęknąć ten mój pecherzyk?? bo wczoraj wieczorem wzięłam już luteinę a w srode miał 26mm
Tylko traf do domku ;-);-);-)ale ja po obronie tu do was nie dotre bo juz sie zmowilismy na chlańsko heheheh![]()
Wszystko w normie :-):-)Kinguś - może juz pisałaś ale ja nadal czytam - jak Twoje usg połówkowe?
OLICA ślicznie już brzuszek widać

Trzymam kciuki;-)dzis 18,5 mm wiec podejrzewam ze w niedziele peknie.. zobaczymy..
Właśnie M mnie tym filmem męczy, są teraz reklamy więc szybko włączyłam kompa;-)dziewczyny - oglądałyście "12 małp"?
Ja nie widziałam a właśnie się zaczyna na tvn - warto obejrzeć?
Madziaas
Już jesteś:)
To leć leć i gwałćdokladnie bedziemy sprawdzac czy pekl..
ja takzezycze miłych snow bo mykam.. M zgwałcic.. a w zasadzie wydobyc z niego ten zyciodajny płyn..![]()

reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
wieczor, ja nadrabiam czytanie i sporobuje odpowiedziec na posty
nie umiem plywac
ninja to dopiero musi sie popisac za pare miesiecy

2. dobrze, ze ty tez tak myslisz
moze basen??
Ciesze sie bardzo!!!!!!!!A jednak Twoj ninja sie spisal
[/CENTER]

ninja to dopiero musi sie popisac za pare miesiecy
my dopiero zaczelismy sie wspinac na ta gorke ale widze juz wierzcholekHURRRAAAA!!!!!!!! teraz to juz z gorki! :-)

trzymam kciuki by wredna sie nie polazalaKochana zapytajcie lekarza. Ja wierzę, że leki nie zakłócą witalności żolnierzyków..;-)
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluzMógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?
1. tez jestesmy dobrej mysli1.Olesia...Super wieści!!!!!!! Teraz tylko zastosować się do wskazań i wsio będzie dobrze!!!!
2.Beta na przyszłość...... Mnie się to w ogóle kupy nie trzyma...
)
2. dobrze, ze ty tez tak myslisz
moze za bardzo rozcienczylac siuski i test nie zalapal, powtorz jurto rano, POWODZENIAI dupa zbita, 1 krecha
Podziel się: