Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agniesiak mylisz sie.. wedlug suwaczka Gosia ma jutro dostac.. Ty znow dzis tak jak suwaczek pokazuje.. jesli cykl jest 31 dniowy to 31 dni a kolejny 32dc to juz pierwszy nastepnego cyklu..
Tylko o sobie, ze dziś według suwaczka powinna przyjsc @ u mnie. Pytałam Gosi kiedy powinna dostac @

Ja tez testu nie mam - nie kupilam bo nie chcialam, zeby mnie kusilo. @ mam co 31-32 dni wiec dzis lub jutro powinna przyjsc... Teraz siedze i mnie muli, jest mi niedobrze a jeszcze nic nie jadlam i nie mam na nic ochoty....
aaa sorkiKochana ja nie pisałam o GosiTylko o sobie, ze dziś według suwaczka powinna przyjsc @ u mnie. Pytałam Gosi kiedy powinna dostac @
no hej - ja cie widze... jak sie czujesz po tym wirusie paskudnym ?? kiedy masz ten zabieg na kolanko??czy ktos mnie tu widzi???
Aga-ty testuj jutro, Gosia zatestuj w poniedzialek....trzymam kciuki za II krechy u Was obydwu!!!
no hej - ja cie widze... jak sie czujesz po tym wirusie paskudnym ?? kiedy masz ten zabieg na kolanko??

Cześć Maleńka!!!!!! Nareszcie!!hej!
jestem juz w kraju!
Zajaczku-mega buziaki dla Ciebie bo chyba na kazdej stronce o mnie pamietalas....bardzo to miłe!
No to podobnie jak u nas...My na 17 w kościele, później imprezka do 4-5 rano i na 13,30 poprawiny... Boziu jak to już dawno byłono u nas zazwyczaj slub miedzy 15-17.00 potem na sale i wesele.. w kazdym razie my nasz mielismy o 16.. a bylismy na slasku to było na 12.00 ale wtedy wesele trwa do 2-3 w ocy.. a nasze sie zaczelo okolo 17.30 bo zamin z kosciola i zyczenia pod kosciolem to na sali jakos tak bylismy.. w kazdym razie trwało jakos do 5-6.. a potem na 13 poprawiny.. z racji ze duzo osob bylo przyjezdnych
Kropeczko...jestem w pracy.... musze czasem poudawac że pracujęNektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
haloooo
czy ktos mnie tu widzi???
Zajaczku-gdzie jestes???
Ale mam schize - caly czas sprawdzam czy cos nie zaczelo leciec- zaraz chyba pojde w cholere z domu bo miedzy ludzmi bede musiala sie opanowac;-);-):-):-):-)
Cześć Maleńka!!!!!! Nareszcie!!
Jak się czujesz??? u rodziców jesteś?? Ty drugiego czerwca masz ta operację???? Boziu.. a ż ja się boję;-)
Kropeczko...jestem w pracy.... musze czasem poudawac że pracuję![]()