Kaprycha
Fanka BB :)
cześć Kaprycha w czym się pogubiłaś??
No z tym, ze moj m. byl u Was na profilach na NK i w ogole

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć Kaprycha w czym się pogubiłaś??
Kaprycha podejrzałam cię na nk! normalnie laska z ciebie!
nie boj sie - bedzie dobrze.w piekarach slaskich Gosiu, u dr widuchowskiego, nie w krakowie...
boje sie baaardzo, smutno mi i wogole bleeee
musze uciekac na obiad bo mam wola...i juz 3i raz:-(
zaraz wroce
Dzien dobry, co tu sie dzieje?
Cholera, moj m. nie ma profilu na NK:-) Musze troszke nadrobic, bo juz sie pogubilam
No z tym, ze moj m. byl u Was na profilach na NK i w ogole
Dzięki
Chyba zartujesz, bo ja wlasnie z moim m. Ciebie ogladalam i nam obojgu szczeka opadla!!! Kto tu jest laska?? Ta fota na lezaczku bardzo zacna:-) A w sukni Twojej sie zakochalam
![]()
aaa to juz nie wiem kto to byl.. tomek wójcik z kielc.. i skojarzylam z Tobą..
Dzien dobry, co tu sie dzieje?
Cholera, moj m. nie ma profilu na NK:-) Musze troszke nadrobic, bo juz sie pogubilam
aaa sorki
Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
haloooo
czy ktos mnie tu widzi???
Aga-ty testuj jutro, Gosia zatestuj w poniedzialek....trzymam kciuki za II krechy u Was obydwu!!!
Zajaczku-gdzie jestes???
Ale mam schize - caly czas sprawdzam czy cos nie zaczelo leciec- zaraz chyba pojde w cholere z domu bo miedzy ludzmi bede musiala sie opanowac;-);-):-):-):-)
takkk of course..
Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..
![]()
Gosiu ja 3mam kciuki zeby twój teścik pokazał II bo nie zakładam ze @ sie u ciebie pojawi
Agniesiak za ciebie oczywiscie też kochana!!
Witam sobotnio!
Agniesiak85 i Gosia trzymam kciuki za II kreseczki!