reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
w piekarach slaskich Gosiu, u dr widuchowskiego, nie w krakowie...
boje sie baaardzo, smutno mi i wogole bleeee
musze uciekac na obiad bo mam wola...i juz 3i raz:-(
zaraz wroce
nie boj sie - bedzie dobrze.

Dzien dobry, co tu sie dzieje?

Cholera, moj m. nie ma profilu na NK :-D:-) Musze troszke nadrobic, bo juz sie pogubilam:sorry:

No z tym, ze moj m. byl u Was na profilach na NK i w ogole :-D

kaprycha - dawaj swoje namiary na n-k??

Nektarynko obiecałaś wkleić fotkę jak juz się wyszykujesz bo miałaś nam zaprezentować kiecke jaką sobie sprawiłaś.
baw się dobrze!!

reklama
Nic się nie stało:tak::-)

Nektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
haloooo
czy ktos mnie tu widzi???

Aga-ty testuj jutro, Gosia zatestuj w poniedzialek....trzymam kciuki za II krechy u Was obydwu!!!
Zajaczku-gdzie jestes???
Zatestuje, zatestuje:tak::-)

Ale mam schize - caly czas sprawdzam czy cos nie zaczelo leciec- zaraz chyba pojde w cholere z domu bo miedzy ludzmi bede musiala sie opanowac;-);-):-):-):-)
Ja też tak latam do łazienki non stop:-D od wczoraj:tak::-D sikam często i mam wrażenie, że @ juz jest - zaglądam a tam czysta wkładeczka, może śluzik nieraz biały;-)

:szok::szok: takkk of course..

Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..

4aa0725db7.jpeg
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
O rajuś ale bajer:-D:-D:-D:-D

Gosiu ja 3mam kciuki zeby twój teścik pokazał II bo nie zakładam ze @ sie u ciebie pojawi
Agniesiak za ciebie oczywiscie też kochana!!

Witam sobotnio!
Agniesiak85 i Gosia trzymam kciuki za II kreseczki!:tak::tak:
Dziękuje Kochane:tak:

Do góry