gosia:)
z nadzieją w przyszłość
mnie wczoraj po tej imprezie bolala ale dzis chyba bedzie ok...:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej PATRYSIU: Siostra przyjeżdża żeby Ci pomóc??:-)
takkk of course..
Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..
![]()
witaj Pati jak sie czujesz??
Dobra ciotka. Mala lekcje Ci trza zapodac ze skrotow.Jak masz wiecej pytan to wal
IUI - inseminacja
IVF - zwykle invitro
ICSI - invitro gdzie pojedynczego plemnika niejako sie "wbija" sila do jajeczka w celu zalodnienia. Stosuje sie przy bardzo malej ilosci plemnikow badz tez przy bardzo zlej morfologi
IMSI - prawie takie same jak ICSI z tym wyjatkiem, ze przed wstrzyknieciem pojedynczego plemnika oglada sie go dokladnie pod mikroskopem w celu zbadania podstawowej morfologii czy nie ma np glowki lub witki uszkodzonej itd
IVF CGH - zwykle invitro, ale przed zaplodnieniem jajeczka oglada sie je dokladnie pod wzgledem chromosomow czy nie ma jakos anomali i wybiera to najlepsze
Witaj Marzenko
powiedz mi jakich argumentów użyłaś zeby dotrzeć do męża w kwestji tej kawy i piwa bo ja też walczę o to zeby ograniczył i jedno i drugie ale nic do niego nie przemawia i ja też mam takie samo poczucie że to tylko ja sie staram bo ja tylko biorę te wszystkie tabletki i chodze po lekarzach a on nawet kawy sobie nie umie odmówić a potrafi 4 dziennie wypić