reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
U mnie na obecną chwilę nie pada.
Ale wczoraj też tak była a potem do końca dnia lało. Dosłownie lało:crazy:

czesc dziewczyny;-)
u mnie dzis cieplutko.. nie mam kompletnie humoru, @ powinna byc dzis ale jescze nie ma.... nawet brzuch mnie nie boli.... za to mam wielkie PMS bo zła cvhodze jak osa od wczoraj:crazy: wszystko mnie denerwuje, poprostu wszystko!

wczoraj zdazylam sie z mężem pokłócic, jakos sie porozumielismy, obiecal ze odstawi kawe i piwo na tak dlugo jak bedzie trzeba.... bo musialam to z siebie wyrzucic ze czuje sie jakbym sama sie starala o to dziecko, nie widze zeby on sie staral.... chyba dotarlo do niego, bo dzis stwierdzil ze zrobi wszystko co trzeba.... takze w tym tyg najprawdopodobniej idziemy na badanie nasienia i zobaczymy co dalej....
jescze snilo mi sie ze koolezanka mi powiedzial ze jest w ciąży.... no ocipiec mozna...
to sie wyzalilam...:zawstydzona/y:
gosiu trzymam kciuki za tescik pozytywny!!!:tak:

nektarynko sto lat sto lat!!! z okazji urodzin!!!!!!!!

Z tym wózkiem nie tyle mamie chodziło o przesądy (bo i ona i ja jesteśmy ostatnimi, które wierzą w takie bzdury :-) ).

Bardziej jej chodziło o to, że jeszcze dużo czasu do porodu i po co było już kupować jak jeszcze do tego czasu wszystko się może wydarzyć.

Nie z powodu kupna wózka tylko w ogóle.

Ale co tam !! Mówię mamo daj spokój, jak się cos stanie to i tak się stanie a wózek jakby co będzie czekał na kolejną dzidzię.

Zresztą nic się nie stanie koniec, kropka :-)

Nekatarynko STO LAT !!!!!!!

Witaj Marzenko
powiedz mi jakich argumentów użyłaś zeby dotrzeć do męża w kwestji tej kawy i piwa bo ja też walczę o to zeby ograniczył i jedno i drugie ale nic do niego nie przemawia i ja też mam takie samo poczucie że to tylko ja sie staram bo ja tylko biorę te wszystkie tabletki i chodze po lekarzach a on nawet kawy sobie nie umie odmówić a potrafi 4 dziennie wypić

HEJKA:-)
U mnie słoneczko dzisiaj:-)

Hej PATRYSIU:): Siostra przyjeżdża żeby Ci pomóc??:-)

dzisiaj przyjeżdza i zostaje na tydzień aby mi pomóc i tez do towarzystwa:-)

:szok::szok: takkk of course..

Kaprycha mam nadzieje ze sie nie obrazisz.. Twoj facet na moje konto zaglądał.. i nie mogłam się od śmiechu powstrzymac z tego zdjecia..
aa o myciu monitora nie wspomne..

4aa0725db7.jpeg

:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
słodka psinka taka miluśka wycałowałabym tego psiaczka:-)

witaj Pati jak sie czujesz??

dobrze sie czuje:tak:hmm dzisiaj wezme tylko 2 tabletki dupka bo mi tylko tyle zostało a jutro gin na 16 i będe bez dupka mam nadzieje że nic się nie stanie:-(ale mam dużo jeszcze ten taki folik co go biore z dupkiem taki inszy co będe go brała 3 razy tak jak powinnam to mam nadzieję ze nic się nie stanie że dupka już nie mam:sorry:

Dobra ciotka. Mala lekcje Ci trza zapodac ze skrotow.Jak masz wiecej pytan to wal
IUI - inseminacja
IVF - zwykle invitro
ICSI - invitro gdzie pojedynczego plemnika niejako sie "wbija" sila do jajeczka w celu zalodnienia. Stosuje sie przy bardzo malej ilosci plemnikow badz tez przy bardzo zlej morfologi
IMSI - prawie takie same jak ICSI z tym wyjatkiem, ze przed wstrzyknieciem pojedynczego plemnika oglada sie go dokladnie pod mikroskopem w celu zbadania podstawowej morfologii czy nie ma np glowki lub witki uszkodzonej itd
IVF CGH - zwykle invitro, ale przed zaplodnieniem jajeczka oglada sie je dokladnie pod wzgledem chromosomow czy nie ma jakos anomali i wybiera to najlepsze

no i ja wkoncu wiem co te onaczenia znaczą:zawstydzona/y:

AGNIESIAK GOSIA i jak @ sa:eek:

NEKTARYNKA WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO:-)

Witaj Marzenko
powiedz mi jakich argumentów użyłaś zeby dotrzeć do męża w kwestji tej kawy i piwa bo ja też walczę o to zeby ograniczył i jedno i drugie ale nic do niego nie przemawia i ja też mam takie samo poczucie że to tylko ja sie staram bo ja tylko biorę te wszystkie tabletki i chodze po lekarzach a on nawet kawy sobie nie umie odmówić a potrafi 4 dziennie wypić

naszczęście ja nie mam problemu z tym u M mojego bo on tak jak ja nie pijemy kawy(tylko zbożową:-p)nie palimy i alkoholu tez nie pijemy hehe może jedynie okazyjnie a te okazje to też rzadko;-)

reklama
Do góry