reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
nosz cholercia wiedzialam ze o czyms wczoraj zapomnialam!!!!
NEKTARYNKO wsiego najlepszego i bobaska ślicznego!!!!! :-):-):-)
ja wlasnie wydrukowalam swoja inzynierke bez 2 rozdzialow ma 98 stron no i bez bibliografi i sposu tresci i wstepu :-) zaraz dzwonie do promotora
zeby na dzisiaj sie umowic
ciekawe kiedy to sie bede bronic! 

ja wlasnie wydrukowalam swoja inzynierke bez 2 rozdzialow ma 98 stron no i bez bibliografi i sposu tresci i wstepu :-) zaraz dzwonie do promotora

Witam Was Dziewuszki:-)
Dwa dni mnie nie było, al eudało mi się mniej więcej nadrobić zaległości, ale wybaczcie nie będę odpisywała...
Wróciliśmy wczoraj koło południa, ale byłam tak podnięta, że praktycznie cały dzień przesiedziałam na kanapia (podsypiając co chwilę:-)), ale musze wam powiedzieć, że bawiłam się świetnie, te wszystkie quadu, paint ball to jest super sprawa, ale męczące, do dzisiaj mnie wszystkie mięśnie bolą
Ale dosyć już o mnie...
Gosiu i jak???????????????????? robiłaś test??????????????
Dwa dni mnie nie było, al eudało mi się mniej więcej nadrobić zaległości, ale wybaczcie nie będę odpisywała...
Wróciliśmy wczoraj koło południa, ale byłam tak podnięta, że praktycznie cały dzień przesiedziałam na kanapia (podsypiając co chwilę:-)), ale musze wam powiedzieć, że bawiłam się świetnie, te wszystkie quadu, paint ball to jest super sprawa, ale męczące, do dzisiaj mnie wszystkie mięśnie bolą

Ale dosyć już o mnie...
Gosiu i jak???????????????????? robiłaś test??????????????
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Nektarynko
Serdeczne zyczenia, a zwlaszcza spelnienia Twego najwiekszego marzenia
Serdeczne zyczenia, a zwlaszcza spelnienia Twego najwiekszego marzenia
reklama
P
patrysia*
Gość
HEJKA:-)
A u mnie od wczoraj jest siostra:-)a dzisiaj na 16 do ginekologa ach mam nadzieję że będzie dobrze:-)
hehe 10000000000%prawdy

gratuluje synka:-)
o jejku tulam mocko:-(co za bufony
jak tak można my o pomoc a oni z takim nastawieniem okropność i to mają być lekarze
do kitu z nimi
dlatego wole mojego chociaż mam troche do dojechania ale wole jechać km ale do dobrego
to tak jak ja
ciesze się że jest dobrze i do nas zaglądnełaś:-)trzymaj się ciepło
A u mnie od wczoraj jest siostra:-)a dzisiaj na 16 do ginekologa ach mam nadzieję że będzie dobrze:-)
Facet:
- wszystko wie najlepiej ----- - ale często słyszymy, kochanie a gdzie...?
- jest niezniszczalny ----- - jak go katar dorwie to już umiera
- nie potrzebuje niczyjej pomocy ----- - to po co mu kobieta?
wedle przysłowie człowiek mądry po szkodzie, rodzaj męski nigdy nie zmądrzeje![]()
hehe 10000000000%prawdy

Czesc dziewczyny. Ja mam PCO odkad pamietam. Bralam Luteine i clo... Po dwoch latach staran zaszlam w ciaze jednak w 8 tygodniu poronilam...Potem staralismy sie pol roku i w koncu sie udalo! Mamy szesciomiesiecznego synka (tyle ze urodzil sie w 24 tygodniu) na szczescie jest zdrowy i rozwija sie prawidlowo! Takze glowy do gory Wam tez sie uda
![]()
gratuluje synka:-)
Ale... dziś od rana bolał mnie brysiu i zaczęłam się martwić, co się dzieje. Wróciłam z tej imprezki, wchodzę do łazienki a tam krew... Wystrachałam się porządnie. Wpakowałam małżona do samochodu i do szpitala. W szpitalu powiedzieli, że nie zbadają mnie bez przyjęcia na oddział. No to się przyjęłam. Na szczęście był ordynator, który ratował mnie przy poronieniu, gdy dostałam krwotoku, więc byłam spokojniejsza. I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...
o jejku tulam mocko:-(co za bufony

Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę- jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku
.
Ja mam jazdę na całego - mdłości od rana do nocy, takie, że czasem się ledwo na nogach trzymam, mdłości od widoku i zapachu jedzenia a nawet myśli o nimledwo żyję od tego, oprócz tego meeeega senność, NIGDY nie spałam w ciągu dnia a teraz zasypiam nawet kilka razy dziennie, bóle głowy, przed komputerem nie mogę nawet siedzieć bo jak patrzę to mi od razu się gorzej robi
OHYDA - dlatego się nie odzywam, wczoraj wieczorem trochę lepiej mi było wiec poczytałam 100 ostatnich stron, które nabazgrałyście;-)
to tak jak ja

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZYM POCIECHOM I TYM KTÓRYM SA JUŻ Z NAMI I TYM W BRZUSIACH:-)
Podziel się: