reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A może to jakieś bakterie? Możesz kupić saszetkę Tantum Rosa i się delikatnie podmyć tym roztworem, Tantum jest przeciw zapalne i przeciw bólowe, raczej bezpieczne

reklama
Cześć!!!!!
Nektarynko wszystkiego naj naj najjlepszego!!!
zabieram się za czytanie, muszę nadrobić 3 dni ciekawa jestem ile stron żaście kobitki napisały, heh z Wami;-)

nosz cholercia wiedzialam ze o czyms wczoraj zapomnialam!!!! :confused2: NEKTARYNKO wsiego najlepszego i bobaska ślicznego!!!!! :-):-):-)
ja wlasnie wydrukowalam swoja inzynierke bez 2 rozdzialow ma 98 stron no i bez bibliografi i sposu tresci i wstepu :-) zaraz dzwonie do promotora :confused2: zeby na dzisiaj sie umowic :sorry: ciekawe kiedy to sie bede bronic! :eek:

Witam Was Dziewuszki:-)
Dwa dni mnie nie było, al eudało mi się mniej więcej nadrobić zaległości, ale wybaczcie nie będę odpisywała...
Wróciliśmy wczoraj koło południa, ale byłam tak podnięta, że praktycznie cały dzień przesiedziałam na kanapia (podsypiając co chwilę:-)), ale musze wam powiedzieć, że bawiłam się świetnie, te wszystkie quadu, paint ball to jest super sprawa, ale męczące, do dzisiaj mnie wszystkie mięśnie bolą:eek:
Ale dosyć już o mnie...

Gosiu i jak???????????????????? robiłaś test??????????????

NEKTARYNCIU - ja juz skladalam zyczonka ale jeszcze raz wszystkiego naj naj naj by w koncu pod tym Twoim serduszkiem pojawila sie fasolcia kochana :-):-):-)

reklama
HEJKA:-)
A u mnie od wczoraj jest siostra:-)a dzisiaj na 16 do ginekologa ach mam nadzieję że będzie dobrze:-)

Facet:
- wszystko wie najlepiej ----- - ale często słyszymy, kochanie a gdzie...?
- jest niezniszczalny ----- - jak go katar dorwie to już umiera:-D
- nie potrzebuje niczyjej pomocy ----- - to po co mu kobieta?
wedle przysłowie człowiek mądry po szkodzie, rodzaj męski nigdy nie zmądrzeje:-D

hehe 10000000000%prawdy:-D:-D:rofl2::-p

Czesc dziewczyny. Ja mam PCO odkad pamietam. Bralam Luteine i clo... Po dwoch latach staran zaszlam w ciaze jednak w 8 tygodniu poronilam... :( Potem staralismy sie pol roku i w koncu sie udalo! Mamy szesciomiesiecznego synka (tyle ze urodzil sie w 24 tygodniu) na szczescie jest zdrowy i rozwija sie prawidlowo! Takze glowy do gory Wam tez sie uda :)

gratuluje synka:-)

Ale... dziś od rana bolał mnie brysiu i zaczęłam się martwić, co się dzieje. Wróciłam z tej imprezki, wchodzę do łazienki a tam krew... Wystrachałam się porządnie. Wpakowałam małżona do samochodu i do szpitala. W szpitalu powiedzieli, że nie zbadają mnie bez przyjęcia na oddział. No to się przyjęłam. Na szczęście był ordynator, który ratował mnie przy poronieniu, gdy dostałam krwotoku, więc byłam spokojniejsza. I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...

o jejku tulam mocko:-(co za bufony:wściekła/y:jak tak można my o pomoc a oni z takim nastawieniem okropność i to mają być lekarze:wściekła/y:do kitu z nimi :wściekła/y:dlatego wole mojego chociaż mam troche do dojechania ale wole jechać km ale do dobrego:tak:

Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam:tak:
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę:happy: - jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku:zawstydzona/y:.
Ja mam jazdę na całego - mdłości od rana do nocy, takie, że czasem się ledwo na nogach trzymam, mdłości od widoku i zapachu jedzenia a nawet myśli o nim:no::no::no: ledwo żyję od tego, oprócz tego meeeega senność, NIGDY nie spałam w ciągu dnia a teraz zasypiam nawet kilka razy dziennie, bóle głowy, przed komputerem nie mogę nawet siedzieć bo jak patrzę to mi od razu się gorzej robi:angry::crazy::angry:
OHYDA - dlatego się nie odzywam, wczoraj wieczorem trochę lepiej mi było wiec poczytałam 100 ostatnich stron, które nabazgrałyście;-)

to tak jak ja:tak:ciesze się że jest dobrze i do nas zaglądnełaś:-)trzymaj się ciepło:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZYM POCIECHOM I TYM KTÓRYM SA JUŻ Z NAMI I TYM W BRZUSIACH:-)​

Do góry