Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NEKTARYNKO wsiego najlepszego i bobaska ślicznego!!!!! :-):-):-)
zeby na dzisiaj sie umowic
ciekawe kiedy to sie bede bronic! 

Facet:
- wszystko wie najlepiej ----- - ale często słyszymy, kochanie a gdzie...?
- jest niezniszczalny ----- - jak go katar dorwie to już umiera
- nie potrzebuje niczyjej pomocy ----- - to po co mu kobieta?
wedle przysłowie człowiek mądry po szkodzie, rodzaj męski nigdy nie zmądrzeje![]()

Czesc dziewczyny. Ja mam PCO odkad pamietam. Bralam Luteine i clo... Po dwoch latach staran zaszlam w ciaze jednak w 8 tygodniu poronilam...Potem staralismy sie pol roku i w koncu sie udalo! Mamy szesciomiesiecznego synka (tyle ze urodzil sie w 24 tygodniu) na szczescie jest zdrowy i rozwija sie prawidlowo! Takze glowy do gory Wam tez sie uda
![]()
Ale... dziś od rana bolał mnie brysiu i zaczęłam się martwić, co się dzieje. Wróciłam z tej imprezki, wchodzę do łazienki a tam krew... Wystrachałam się porządnie. Wpakowałam małżona do samochodu i do szpitala. W szpitalu powiedzieli, że nie zbadają mnie bez przyjęcia na oddział. No to się przyjęłam. Na szczęście był ordynator, który ratował mnie przy poronieniu, gdy dostałam krwotoku, więc byłam spokojniejsza. I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...
jak tak można my o pomoc a oni z takim nastawieniem okropność i to mają być lekarze
do kitu z nimi
dlatego wole mojego chociaż mam troche do dojechania ale wole jechać km ale do dobrego
Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę- jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku
.
Ja mam jazdę na całego - mdłości od rana do nocy, takie, że czasem się ledwo na nogach trzymam, mdłości od widoku i zapachu jedzenia a nawet myśli o nimledwo żyję od tego, oprócz tego meeeega senność, NIGDY nie spałam w ciągu dnia a teraz zasypiam nawet kilka razy dziennie, bóle głowy, przed komputerem nie mogę nawet siedzieć bo jak patrzę to mi od razu się gorzej robi
OHYDA - dlatego się nie odzywam, wczoraj wieczorem trochę lepiej mi było wiec poczytałam 100 ostatnich stron, które nabazgrałyście;-)
ciesze się że jest dobrze i do nas zaglądnełaś:-)trzymaj się ciepło