Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kroptusiu jak sie czujesz kochana??
Kroptusia prosimy o nowe zdjęcia brzuszka;-) dzidzia dużo urosła????:-)
Nektarynka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!! Dużo miłości, sexu, kasiory,zdrówka i przede wszystkim dzieci:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Przepraszam że tak późno.... Ale lepiej późno niż później;-)
Nektarynko - zdrówka i szczęścia![]()
Nektarynko wszystkiego naj naj najjlepszego!!!
nosz cholercia wiedzialam ze o czyms wczoraj zapomnialam!!!!NEKTARYNKO wsiego najlepszego i bobaska ślicznego!!!!! :-):-):-)
WłaśnieNekatrynko Wszystkiego Najlepszego!!!!
Spóźnione, ale szczere życzenie:-)
NEKTARYNCIU - ja juz skladalam zyczonka ale jeszcze raz wszystkiego naj naj naj by w koncu pod tym Twoim serduszkiem pojawila sie fasolcia kochana :-):-):-)
Nektarynko
Serdeczne zyczenia, a zwlaszcza spelnienia Twego najwiekszego marzenia
Kroptusiu dbaj o siebie i nie daj się zadnym wirusom ani skurczom
Ty anm nie człap tylko w łóżku leż i odpoczywaj, naczłapiesz się jak Kacperek się urodzi;-)
) a tak powaznie minelo wiec gin pozwolil sie ruszyc ale nie daleko...co do czlapania to fakt, juz zapomialam jak to jest bo moja Wika w lipcu 6 lat i juz b. samodzielna panienka, dosc szybko ja wdrozylam i sama robila kolo siebie, ostatnio mi kawusie nawet do lozka przyniosla i swoja ulubiona przytulanke by mi nie bylo przykro + podusia wiec ona czlapie kolo mnie :-) a ja zbieram sily na KacperkaBardzo mi przykro.Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...
Poczekaj parę dni powtórz test albo po 14 dniach od owulacji zrób badanie z krwi- bhcg(około 30zł).Czesc dziewczyny mam pytanie poniewaz spoznia mi sie okres i robilam test ale wyszedl negatywny czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy
Co za ludzieTo ja jej na to, że po poronieniu jestem i dlatego poszłam, żeby zobaczyć, czy wszystko ok. No, ale ona swoje, że to się nie chodzi, bo cyt.: "Takie grzebanie nie jest bezpieczne"... Sama już nie wiem. Tak mi dziwnie teraz...

Kurcze nie mam pojęcia.Dzień dobry!jest tam kto??? co tu takie pustki z rana!?
a ja mam znowu pytanko do P. będzie miał dzisiaj rtg stawow biodrowych a więc naświetlane będą rzołniezyki
ma to jakis zly skutek???
Mam nadzieje, że uda się skończyćczesc dziewczynki.....;-)
ja dzisiaj bede tylko zaglądac, zasiadłam z rańca i bede poprawki robic do mojej pracy i moze uda mi sie dzisiaj skonczyc
buziaczki dla wszystkch :***

:-)Cześć Kobiałki
Ja tylko na momenta... Nie wiem czy uda mi sie co napisac więcej. Komp mi się rozpieprzył w pracy i korzystam z koleżanki póki jest u klienta..
Super
A ja powoli ochodze do siebie:-) takich urodzin jeszcze nie miałam.. tyle ludzi.. impreza za darmoa nawet dedykowany byl dla mnie i jeszcze jednego solenizanta kawałek
![]()
Będzie dobrze, trzymam kciuki;-);-)Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę- jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku
.
Tylko nie rób irygacji bez konsultacji z ginem.A może to jakieś bakterie? Możesz kupić saszetkę Tantum Rosa i się delikatnie podmyć tym roztworem, Tantum jest przeciw zapalne i przeciw bólowe, raczej bezpieczne
Jak najszybciej ;-);-);-)ja wlasnie wydrukowalam swoja inzynierke bez 2 rozdzialow ma 98 stron no i bez bibliografi i sposu tresci i wstepu :-) zaraz dzwonie do promotorazeby na dzisiaj sie umowic
ciekawe kiedy to sie bede bronic!
![]()
Koniecznie się odezwij.HEJKA:-)
A u mnie od wczoraj jest siostra:-)a dzisiaj na 16 do ginekologa ach mam nadzieję że będzie dobrze:-)
Czekam z niecierpliwościąCo do Kacperka dam znac za 2 tyg bo mam wizyte z pomiarami itp :-):-) jak naladuje apart wkleje swoj pierwszy nabytek :-)

zaproponowal bym odstawila całkiem kawe.. no i.. kurczak tak mi sie stac chce.. napilam sie z nim cappucino rano a teraz to prawie zasypiam i chyba pojde zrobic sobie tą kawcie.. bo zasne..
Kroptusiu może ty mi pomożesz bo przyplątało mi sie jakieś zapalenie albo pochwy albo coś w tym rodzaju i mam zamiar kupić sobie Tamtum Rosa ale nie wiem czy jakbym była we wczesnej ciązy to czy moge sie tym podmywać ??