reklama
Kroptusiu jak sie czujesz kochana??
A juz dobrze, 2 dni lezalam plackiem nie wychodzac z wyrka, dopaly mnie jakies skurcze i wymioty i inne dziwne rzeczy nie wiedzialam co sie dzieje wiec spalam badz lezalam ale dzis juz sobie czlapie :-)
Kroptusia prosimy o nowe zdjęcia brzuszka;-) dzidzia dużo urosła????:-)
Beda beda jak podrosnie bo mi ktos powiedzial ze stana w miejscu ale to moze przez wage bo tez nie idzie duzo do gory, w sumie od 22 tyg 2 kg przytylam, moze to przez stres czy cos bo ciagle cos...Co do Kacperka dam znac za 2 tyg bo mam wizyte z pomiarami itp :-):-) jak naladuje apart wkleje swoj pierwszy nabytek :-)
Nektarynka
Fanka BB :)
Nektarynka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!! Dużo miłości, sexu, kasiory,zdrówka i przede wszystkim dzieci:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Przepraszam że tak późno.... Ale lepiej późno niż później;-)
Nektarynko - zdrówka i szczęścia![]()
Nektarynko wszystkiego naj naj najjlepszego!!!
nosz cholercia wiedzialam ze o czyms wczoraj zapomnialam!!!!NEKTARYNKO wsiego najlepszego i bobaska ślicznego!!!!! :-):-):-)
WłaśnieNekatrynko Wszystkiego Najlepszego!!!!
Spóźnione, ale szczere życzenie:-)
NEKTARYNCIU - ja juz skladalam zyczonka ale jeszcze raz wszystkiego naj naj naj by w koncu pod tym Twoim serduszkiem pojawila sie fasolcia kochana :-):-):-)
Nektarynko
Serdeczne zyczenia, a zwlaszcza spelnienia Twego najwiekszego marzenia
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia.. dziekuje dziekuje dziekuje..
tak w ogole mialam pokazac sukienke ale juz wczesniej pokazywalam.. juz dawno jak sobie kupilam to jakies 2-3 dni pozniej.. a przed weselem to za bardzo sie z Wami rozgadałam i myslalam ze sie nie wyrobie.. ale udało mi się i zdążyłam na 10 minut przed wyjściem.. w kazdym razie M zaproponowal bym odstawila całkiem kawe.. no i.. kurczak tak mi sie stac chce.. napilam sie z nim cappucino rano a teraz to prawie zasypiam i chyba pojde zrobic sobie tą kawcie.. bo zasne..
Ja bez kawusi rano, to potem zupełnie nie mogę funkcjonować. Teraz zepsuła mi się uszczelka w ekspresie i czekam już prawie miesiąc, żeby mój małż rozkręcił mi ten ekspres i nie mogę sie doczekac...
i muszę pić rozpuszczalną, a to nie to samo...

Kroptusiu dbaj o siebie i nie daj się zadnym wirusom ani skurczom
tak jest :-) pewnie ze sie nie dam walcze dzielnie jak trzeba leze plackiem i tylko do wc :-)
Ty anm nie człap tylko w łóżku leż i odpoczywaj, naczłapiesz się jak Kacperek się urodzi;-)
hehe dobrze dobrze, wstalam troche rozprostowac kosci by mi sie odlezyny nie zrobily (zart of kors

kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry :-)
Nie rozumiem jak jeden lekarz stwierdza ciąże a drugi już nie.
Może to znowu było jakieś poronienie.
A ciągle masz krwawienie?

Tutaj można zadać pytanie położnej- ja często ją męczyłam- w miarę szybko odpisuje.
Zadaj pytanie albo w starania o dziecko albo problemy z zajściem w ciążę.
http://smyk.pl/index.php?option=com_forum&Itemid=0

Ale tak jak pisze Kanka możesz się podmyć roztworem.

Bardzo mi przykro.Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...
Nie rozumiem jak jeden lekarz stwierdza ciąże a drugi już nie.
Może to znowu było jakieś poronienie.
A ciągle masz krwawienie?
Poczekaj parę dni powtórz test albo po 14 dniach od owulacji zrób badanie z krwi- bhcg(około 30zł).Czesc dziewczyny mam pytanie poniewaz spoznia mi sie okres i robilam test ale wyszedl negatywny czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy
Co za ludzieTo ja jej na to, że po poronieniu jestem i dlatego poszłam, żeby zobaczyć, czy wszystko ok. No, ale ona swoje, że to się nie chodzi, bo cyt.: "Takie grzebanie nie jest bezpieczne"... Sama już nie wiem. Tak mi dziwnie teraz...

Kurcze nie mam pojęcia.Dzień dobry!jest tam kto??? co tu takie pustki z rana!?
a ja mam znowu pytanko do P. będzie miał dzisiaj rtg stawow biodrowych a więc naświetlane będą rzołniezyki
ma to jakis zly skutek???
Tutaj można zadać pytanie położnej- ja często ją męczyłam- w miarę szybko odpisuje.
Zadaj pytanie albo w starania o dziecko albo problemy z zajściem w ciążę.
http://smyk.pl/index.php?option=com_forum&Itemid=0
Mam nadzieje, że uda się skończyćczesc dziewczynki.....;-)
ja dzisiaj bede tylko zaglądac, zasiadłam z rańca i bede poprawki robic do mojej pracy i moze uda mi sie dzisiaj skonczyc
buziaczki dla wszystkch :***

:-)Cześć Kobiałki
Ja tylko na momenta... Nie wiem czy uda mi sie co napisac więcej. Komp mi się rozpieprzył w pracy i korzystam z koleżanki póki jest u klienta..
Super
A ja powoli ochodze do siebie:-) takich urodzin jeszcze nie miałam.. tyle ludzi.. impreza za darmoa nawet dedykowany byl dla mnie i jeszcze jednego solenizanta kawałek
![]()
Będzie dobrze, trzymam kciuki;-);-)Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę- jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku
.
Tylko nie rób irygacji bez konsultacji z ginem.A może to jakieś bakterie? Możesz kupić saszetkę Tantum Rosa i się delikatnie podmyć tym roztworem, Tantum jest przeciw zapalne i przeciw bólowe, raczej bezpieczne
Ale tak jak pisze Kanka możesz się podmyć roztworem.
Jak najszybciej ;-);-);-)ja wlasnie wydrukowalam swoja inzynierke bez 2 rozdzialow ma 98 stron no i bez bibliografi i sposu tresci i wstepu :-) zaraz dzwonie do promotorazeby na dzisiaj sie umowic
ciekawe kiedy to sie bede bronic!
![]()
Koniecznie się odezwij.HEJKA:-)
A u mnie od wczoraj jest siostra:-)a dzisiaj na 16 do ginekologa ach mam nadzieję że będzie dobrze:-)
Czekam z niecierpliwościąCo do Kacperka dam znac za 2 tyg bo mam wizyte z pomiarami itp :-):-) jak naladuje apart wkleje swoj pierwszy nabytek :-)

reklama
zaproponowal bym odstawila całkiem kawe.. no i.. kurczak tak mi sie stac chce.. napilam sie z nim cappucino rano a teraz to prawie zasypiam i chyba pojde zrobic sobie tą kawcie.. bo zasne..
oj bez przesady z ta kawka .... nawet moj gin powiedzial ze 1 dziennie spokojnie moge taka parzona z mleczkiem :-) Dodam ze jak staralam sie o maluszka BYLAM MEGA KAWOSZEM i bez tego ani rusz...5-6 kaw dziennie, M podobnie do tego oboje fajki, wieczorem lubilam sobie wypic pifko....a fasolcia jest :-):-) nie mozna w zadna strone przeginac bo to sie mija z celem....owszem u mnie byla przesada kawowa ale nie moglam sie uniezaleznic...Slonce mialam zapytac co z ta Twoja owula sie dzieje gdzie sie ona podziewa
Kroptusiu może ty mi pomożesz bo przyplątało mi sie jakieś zapalenie albo pochwy albo coś w tym rodzaju i mam zamiar kupić sobie Tamtum Rosa ale nie wiem czy jakbym była we wczesnej ciązy to czy moge sie tym podmywać ??
wiesz co nie mam pojecia wiem ze sie uzywa do pologu....slyszalam ze nie ma to takiego dzialania bo dziala miejscowo ale mimo wszystko to lek i wg mnie wsio powinno sie skonsultowac z ginem badz idz do apteki i zapytaj o cos co bys mogla w ciazy....jeszcze niewiadomo co to jest i czy Ci pomoze...ja na bakterie w pochwie (uplawy) co raz dostaje czopy na recepte...
a tu odnosnie tantum:
Lek Tantum Rosa podawany jest miejscowo, jego przenikanie do krążenia ogólnego jest minimalne. W związku z tym lek nie powinien mieć żadnego wpływu na rozwój dziecka. Tym niemniej stosowanie każdego leku w okresie ciąży powinno konsultowane być z lekarzem ginekologiem.
Aaaa ja stosuje Nestatyne w czopach i podobno pomaga i wiele kobiet w ciazy ja bierze.... co do tantum zdania sa podzielone bo tez kiedys pytalam i sa dziewczyny co PROFILAKTYCZNIE a sa takie ktorym gin odradzal bo ma jakis tam sklad...lepiej zadzwon do gina badz choc w aptece...Tantum glownie do pologu jak juz :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: