reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

DZIEKI WIELKIE

noo dzis tez bylo 37 no i test popoludniu robiony...
a co do duphastonu to gin kazal brac caly czas i 28 dc zrobic test wiec duphaston nie ma wplywu - a ja trzy cykle bralam tak ze czekalam na @ biorac duphaston a i tak franca przychodzila...
oki poczekajcie - jutro pojde do gina to sie okaze a rano powtorze test....na razie lece na dzien dziecka i bede woieczorem

reklama
oj bez przesady z ta kawka .... nawet moj gin powiedzial ze 1 dziennie spokojnie moge taka parzona z mleczkiem :-) Dodam ze jak staralam sie o maluszka BYLAM MEGA KAWOSZEM i bez tego ani rusz...5-6 kaw dziennie, M podobnie do tego oboje fajki, wieczorem lubilam sobie wypic pifko....a fasolcia jest :-):-) nie mozna w zadna strone przeginac bo to sie mija z celem....owszem u mnie byla przesada kawowa ale nie moglam sie uniezaleznic...Slonce mialam zapytac co z ta Twoja owula sie dzieje gdzie sie ona podziewa :)))??? czyzby sie przesunela?? chyba tak
wiesz tu nie tyle chodzilo o to ze to dla zdrowia czy cos.. tylko przestac pic.. bo ja z rana jak tylko oczy otworzylam wolalam kawe.. taki rytual.. ja pije rozpuszczalna z mlekiem wiec to nie jest parzona.. i z reguły tylko jedna dziennie czasem dwie ale zadko.. wiec w sumie chdzilo tylko o to by przerzucic sie na cappucino..
a owu hmmm juz myslalam ze wczoraj bedzie.. i dzis skok tempki a tu lipa..

jejku gratulacje.. czułam pismo nosem.. te wysokie tempki 17dpo.. wiedzialam... wiedzialam
super gratuluje ekstra :-):-):-):-):-):-) juz po tempkach wiedzialam ze jest fasolka jak 17 dni po owu takie piekne tempki :-):-):-)
ja tez czulam ze Gosi sie uda:)
DZIEKI WIELKIE

noo dzis tez bylo 37 no i test popoludniu robiony...
a co do duphastonu to gin kazal brac caly czas i 28 dc zrobic test wiec duphaston nie ma wplywu - a ja trzy cykle bralam tak ze czekalam na @ biorac duphaston a i tak franca przychodzila...
oki poczekajcie - jutro pojde do gina to sie okaze a rano powtorze test....na razie lece na dzien dziecka i bede woieczorem
nie wiedzialam jak duphaston dziala wiec dlatego pytalam z czystej ciekawosci teraz juz bede wiedziec.. piekne dwie kreseczki:) no to za tydzien mozna smialo do gina iść..

Witam się w poniedziałek:-)
Ja na chwilkę bo muszę sie uczyć do tego egzaminu w weekend, ale nie mogłam wytrzymać by nie zajrzeć - :tak:

Gosiu - suuuuuuuuuuper - bardzo się cieszę, gratuluję Ci ogromnie - piękne kreseczki:tak::tak::tak::-):-):-)

I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...
Asiq - ja nie wiem co napisać - może idź jeszcze na betkę i sprawdź:no:
Dzień dobry! :tak: jest tam kto??? co tu takie pustki z rana!? :eek: a ja mam znowu pytanko do P. będzie miał dzisiaj rtg stawow biodrowych a więc naświetlane będą rzołniezyki :confused2: ma to jakis zly skutek???
Eve - ja nie wiem czy szkodzą ale mnie się wydaje, że tak:sorry:
Cześć kochane
odzywam się dopiero po tygodniu, ale grzecznie nadrabiam:tak:
Mniej więcej jestem w temacie, u mnie plamienia i krwawienia się zatrzymały...uff ulżyło mi trochę:happy: - jutro mam pierwsze porządne usg, boję się czy wszystko w porządku:zawstydzona/y:.
Kochana - na pewno będzie dobrze - trzymam kciuki - daj znać po usg:-)
A juz dobrze, 2 dni lezalam plackiem nie wychodzac z wyrka, dopaly mnie jakies skurcze i wymioty i inne dziwne rzeczy nie wiedzialam co sie dzieje wiec spalam badz lezalam ale dzis juz sobie czlapie :-)
Kroptusiu - dbaj o siebie i Kacperka i odpoczywaj:tak:
Córę masz przekochaną - taka pomoc w domku to skarb:-)

Zmykam się dalej uczyć - wpadne potem

Gosiu - jeszcze raz uściski i buziaki:tak:

wiesz tu nie tyle chodzilo o to ze to dla zdrowia czy cos.. tylko przestac pic.. bo ja z rana jak tylko oczy otworzylam wolalam kawe.. taki rytual.. ja pije rozpuszczalna z mlekiem wiec to nie jest parzona.. i z reguły tylko jedna dziennie czasem dwie ale zadko.. wiec w sumie chdzilo tylko o to by przerzucic sie na cappucino..
a owu hmmm juz myslalam ze wczoraj bedzie.. i dzis skok tempki a tu lipa..

jejku gratulacje.. czułam pismo nosem.. te wysokie tempki 17dpo.. wiedzialam... wiedzialam

ja tez czulam ze Gosi sie uda:)

nie wiedzialam jak duphaston dziala wiec dlatego pytalam z czystej ciekawosci teraz juz bede wiedziec.. piekne dwie kreseczki:) no to za tydzien mozna smialo do gina iść..

co do kawki ja mialam to samo ze otwieralam oczy i kawusia czy rozpuszczalna czy inna teraz podobnie i zaraz sniadanko :-):-):-) tyle ze bezkofeinowa a smakuje tak samo pije jacobs:-) Co do owu no musisz czekac oby nie byl tfu cykl bezowulacyjny, a Ty jutro idziesz podgladnac czy pekly pecherzyki??? Bo czasem pekna i skok pozniej badz odwrotnie trzymam kciuki

Właśnie wysłałam mojego małża do sklepu po 4 rzeczy, ciekawa jestem ilu zapomni??? Jego mózg jest w stanie zapamiętać najwyżej dwie rzeczy, bo zawsze powyżej dwóch karze mi pisać karteczkę, a teraz poszedł bez...

A tutaj pare fotek mojego nabytku dla Kacperka :-) poki co skromnie, z szalenstwem jeszcze poczekam, zreszta najwazniejsze juz mam po Wice zostaly ciuszki i kosmetyki ew rzeczy na ktore nie bylo mnie stac dla Wiki kolyska czy cos :-)

picture8040.jpg

picture8039.jpg

picture8038.jpg

picture8037.jpg

picture8036.jpg

picture8035.jpg

Kroptusiu - wszytko rzeczy sa piekne, ale najsłodsze te skarpetki i buciki:-)
a powiem wam, że w szoku jestem, bo małż kupił wszystkie rzeczy i to nawet te o które prosiłam:szok::szok:

reklama
Do góry