HankaM
Fanka BB :)
Ale... dziś od rana bolał mnie brysiu i zaczęłam się martwić, co się dzieje. Wróciłam z tej imprezki, wchodzę do łazienki a tam krew... Wystrachałam się porządnie. Wpakowałam małżona do samochodu i do szpitala. W szpitalu powiedzieli, że nie zbadają mnie bez przyjęcia na oddział. No to się przyjęłam. Na szczęście był ordynator, który ratował mnie przy poronieniu, gdy dostałam krwotoku, więc byłam spokojniejsza. I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...
Qurwa Jadźka ja piernicze. Pobiłaś wszelkie rewelacje do tej pory. Jak ty kobito się trzymasz?????
Hanka_M --- żyjesz? Jak tam rzeczka, nie jest zbyt wściekła?
Smerfetko żyje

Kurna będę pracować 6 dni w tygodniu 0d 8 do 10 godzin dziennie. mam już rozpiske na 2 tygodnie i tylko 2 niedziele mam wolne. Qurwa zajadą mnie.
macie:-):-)
Jagienka ale żeś numera odstawiła. Może w końcu rozpoczniesz dla dziewuszek passe fasolkową.
Serdeczne gratulacje, dużo zdrówka dla ciebie i fasoliny, no i co - STAWIASZ MOJA DROGA FLASZKĘ - TO TERAZ NOWA TRADYCJA.
Serdeczne gratulacje, dużo zdrówka dla ciebie i fasoliny, no i co - STAWIASZ MOJA DROGA FLASZKĘ - TO TERAZ NOWA TRADYCJA.

Powiem wam, że nogi mi do dupy wchodzą tyle się nabiegałam na tych obcasikach, ani jednej fajki nie zapaliłam przez 10 godzin.
Masakra.