martyna222
udało się ! :)
ok a ciebie własnie sobie obaejrzałam ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się nie ugryzłam bo mnie wkurzyła.... Chyba mi się od Ciebie udzieliło;-)
No ja tez o tym pomyślałam... I może nie koniecznie w czystej BBowej formie, ale tak żeby każdy kto ma załapać załapał
Zajc, dobrze powiedziane!!! Teraz poczekajmy na odpowiedz. Zobaczymy czy dotarlo....
Martynko, co do NK to moze na przyklad kazda z nas walnie sobie gdzies nick'a z BB w profilu, czy cos podobnego?
Dobra, teraz to juz na serio uciekam
PIĘKNIE GOSIACZKU!!! GRATULUJĘ CI KOCHANA!!!macie:-):-)
No Hanka szalejeszSiemacie Lachony
Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
Niedawno wróciłam z roboty a jechałam na 10.00.
Cały tydzien taki mam a wolne dopiero w niedziele.
Moj ma dzisiaj wolne więc wpadlam na chwilę, postaram się poczytać troszku.
No własnie wie ktos coś???Dzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)
Kroptusiu WIELKI SZACUN dla Ciebie, kochana JESTEŚ WIELKA.Podziwiam Cie,naprawdęNie przejmuj sie Slonce takimi myslami sa one NATURALNE...i wierz mi badz nie pojawiaja sie glownie wlasnie w ciazy, wiele dziewczyn pisze ze zamiast sie cieszyc itp to nagle zwatpienie, strach, obawa itp....ja tez tak mialam w 1 ciazy bylam na 3 roku studiow nie mialam pracy mieszkania
Podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami tyżBernadko.... nie łam się. Jak jest będziesz miała dzidziusia to stwierdzisz że nie potrzebnie się zamartwiałaś
Jak bylismy w Tunezji z M. to przypałętał się jakis facet koło50 i zaczął nas oprowadzać bo starej czesci Bizerty. W sumie dobrze bo przynajmniej cos zobaczyliśmy ciekawego. I powiedział że u nich bogaty jest ten kto ma duzo dzieciBo nic nie jest bardziej cenne niż one
![]()
No brawo,brawo kolezanko jestem z Ciebie dumna.Laseczki! Wpadłam się pochwalićWłaśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam. Zostały mi już tylko kosmetyczne poprawki i mogę dawać pracę do druku i oprawienia
)))))))))))) Epopeje napisałam bo ponad 100 stron ma moje dzieło..
Tak, tak kochana bedzie Ci potrzebna kasa ale za jakieś 9 miesiecy na bryke dla maluszkaJa jestem trochę przerażona bo u mnie M. od wczoraj jest bezrobotny... sam postanowił zmienić prace na lepszą tylko teraz pojawia się problem bo na życie jakoś wystarczy za mojej pensji ale skąd wezmę na następną IUI jak będzie trzeba k...wa to kolejne 1000 zł... boże modlę się o cud!
Lolitko, strasznie mnie zdenerwowala Twoja rozmowniczka na :Badanie śluzu i szyjki macicy. Skad ta agresja w stosunku do Ciebie, to nie mam pojecia. Gryze sie w jezyk, zeby znowu nie rozpetac wojny...
Dobrze mówi - dać jej wódki
No to teraz Zajec Twoja kolej
Podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami tyż
My żyjemy z wypłaty Pawła, czasem jest tak ze szału ni ma ale za to mamy Paulinę i ona jest naszym najwiekszym skarbem na całej ziemi.
heh to samo sobie pomyślałam ale bałam sie zaproponować.Thanks God za Kaprychę
Zajc, dobrze powiedziane!!! Teraz poczekajmy na odpowiedz. Zobaczymy czy dotarlo....
Martynko, co do NK to moze na przyklad kazda z nas walnie sobie gdzies nick'a z BB w profilu, czy cos podobnego?
Dobra, teraz to juz na serio uciekam