reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wiem wiem.. niestety to tak hop siup nie ma... ale jesli faktycznie niedziala byla dniem owu to lipa.. bo bylo w piatek i w niedziele ale wieczorem.. jesli znow w poniedzialek to moze coz bedzie bo bylo w poniedzialek i niedziele :)

nie nie tak tylko zartowalam.. w kazdym razie nikomu tego nie zycze.. no chyba ze ktos chce:)

ej kochana nie panikuj to jeden dzien przerwy bo w pt bylo tez wieczorkiem, to dobrze...zolnerzyki odpoczely i dawaj w sb...badz juz zaatakowaly te piatkowe :-):-):-) a to ze w tamtym cyklu bylo podobnie i nie wyszlo nic nie znaczy bo to ze sie serduszkuje w dniu owu nie oznacza od razu ciazy...mysmy serduszkowali tylko jeden raz 17/18 dc w nocy, 18 dc juz nie a 19 skoczyla tempka :)
Na NK ci napisalam :)
czytalam czytalam swiat b. maly :-)

reklama
HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:

A TERAZ WAS POCZYTAM :tak:
Wow to superaśnie:-)

Cześć - to ja dzisiaj też radośnie:tak::-D:tak:
Byłam na USG i wszyyyyyyystko dobrze:-D:rofl2::-D
Ostatnio to fasolka była malusieńka (za mała o kilka dni) a dzisiaj to urosła, że hoho!!! całe 16,4 mm!
wg USG 8 tydzień i 2 dni, serducho bije 160 na minutę, główkę widać, pupkę też:-D
matko, ale jestem szczęśliwa, nawet mdłości są słabsze...

Patrysia - gratuluję:)
Gosia - jeszcze raz gratuluję, spokojnie wstawiaj suwaczek:happy: idź do gina, ale tak na prawdę to potwierdzenie przez USG najlepiej w 6 tyg zrobić, Duphaston to chyba i tak masz więc wszystko musi być dobrze:tak:
To tersz proszę dbać o siebie:-)

Kroptusiu i Kaprycha też chcę was na NK, mnie łatwo znależć:-) czekam na zaproszenie:-)

ale padnięta jestem...

taaaaa a ktoz to :))
za wczesnie poszlas Slonce :-) ja i tak bylam wczesnie w 5 tyg i 4 dniu chyba jakos okres mi sie spoznial tydzien, wiem ze tez wczesnie i byla malenka kropeczka i zdjecie wkleilam do albumu wiec spokojnie zrob bete potem po 48h powtorz czy przyrasta i bedzie ok :-):-)

Gosia nic sie nie boj bo strach to zly doradca. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki za betke jutrzejsza. A gin na tym etapie moze jeszcze nie widziec ciazy. Nie martw sie przytulam Cie mocno.
wiem wiem dziewczyny - poszlam bo i tak potrzebowalam duphaston no i gin tak prosil... on tak przypuszczal, ze nic nie zobaczy... jest tylko cysta luteinowa jak to on ja okreslil i nic wiecej... ta cysta kazal sie nie przejmowac - zreszta przy poprzedniej ciazy tez mialam cyste i sie sama wchlonela...
nie plamie nic mnie nie boli - nic nie czuje oprocz klucia delikatnego od czasu do czasu...
Czy ktoras wie jakie sa objawy takiej pozamacicznej ciazy?? czy ja jestem jakos w stanie to zauwazyc??
zwariuje przez ten tydzien czy dwa...

a i do mnie kto jeszcze nie ma na mnie namiarow na n-k tez mozecie wysylac na priva albo znajdziecie mnie u dziewczyn pod imieniem - wiadomo jakim:))

Sorry Lolitka, wiem ze juz nie chcesz kontynuowac tamtego tematu
icon1.gif
Badanie śluzu i szyjki macicy ale nie moglam sie powstrzymac..... Uciekam sie uczyc

reklama
Do góry