reklama

starania się - watpliwości..

ja tez bym brala dopoki nie przyjdzie @ - zreszta takie mialam teraz zalecenie gina i na innym forum tak dziewczyny tez mowily. Jezeli tylko podejrzewasz, ze jestes w ciazy to bierz caly czas bo przerwanie spowoduje spadek progesteronu nagle i wtedy mozesz nie zafasolkowac...
ja przez ostatnie dwa cykle bralam az do pojawienia sie @
nie wiem czy nam się udało w tym cyklu ale ten pęcherzyk taki duzy jak usg miałam robione to mnie napawa nadzieja ze może jednak
ale czy jak nie przerwe brania luteiny to mi się @ nie opóźni a przy moich długich cyklach (36) a ostatnio 52 i to po luteinie to nie chciałabym żeby się opóźniła znów bo ja mam ja rególować a nie przedłużać

reklama
Agnieszka sprawdzilam na moich testach owul. przy 29dc zaczynasz testowac w 12dc,przypuszczalna owulka na 15dc :-) powodzenia, dalej wiesz co robic ;-)

P.S. sikaj na testy popoludniu. Troszke inaczej niz przy ciazowych (staraj sie o tej samej porze)
Dziękuję za odpowiedź:-)

mam bete:-):-):-)

711mIU/ml
Kochana piękny wynik!!:tak::tak::-):-)

Z innego forum:
tak, wymagane jest wstrzymanie moczu na 4 godziny przed zrobieniem testu. Również, test powinno się robić nie z porannego moczu! Najlepiej od 10:00 do 20:00

O widzisz kochana nie ma to jak fachowiec sie wypowie :tak:
Dziękuję za pomoc:tak:
Agniesiak to tez znalazłam na innym forum:
http://www.vena-vita.wkrakowie.net/Inne test owulacyjny Bobo-Test.pdf
tylko tam pisali zeby to otworzyc to trzeba miec zainstalowanego ADOBEREADER'a
Dzięki:-D Otworzyło mi się, zaraz poczytam:-)

kochane moje ja do was z pytaniem i prosba o pomoc

Jak juz wiecie staram sie o malenstwo juz 2 lata w tym cyklu dostalam znowu regolarnie okres a bylo to 20 maja i problem polega na tym ze ze mna dzieje sie cos niedobrego jajniki i krzyrz mnie tak napieprzaja ze nie moge i dotego plamie na zielono brazowo to napewno nie okres bo mam miec dopiero za 2 tyg boje sie ze jestem w ciazy a o tym nie wiem i ze to plamienie to cos w rodzaju poronienia bo to nie jest normalne w srodku cyklu takie cos doradzcie cos bo sie zastanawiam czy nie jechac do szpitala
Ja bym to raczej skonsultowała..

myslisz ze dobry?? bo cholera wie jak oni to licza...

normy to ciaza 2-3 tydzen 101-4870

a mnie na suwaczku wychodzi 5 tc... a od zaplodnienia jest jakies 20 dni
Gosia: kazde labolatorium ma inne widelki jak patrzylam na normy w necie to jestes gdzie w 4-5/5 tyg..

Witam
Jestem orleańską dziewicą i mam nie równo pod sufitem. Czy mogłabym się do was przyłączyć czy raczej nie pasuję????

nie pasujesz tutaj :-D:-D
kurczaczek to moze nie przerwę tej luteiny jednak:tak:
czytałam na innym forum ze takie bóle w podbrzuszu i kłucie jajników to często po luteinie występuja wiec moze stad u mnie ten ból dzisiejszy :tak::baffled:
najpierw test a potem odstaw..
A jednak za mną tęskniłyście.:-D:-D:-D:-D
Już się bałam, że przepadłam.

Jesu piwa sie muszę napić - tylko to mnie ratuje

ja tyz ja tyz chce piwa.. a tesknic to baaardzo tesknilysmy..

Nie dała mi więc nie wiem nic. Ale jak wczoraj ją kroili to najprędzej jutro ją wypuszczą. Bo po 3 dniach pobytu chorego NFZ zwraca koszty leczenia.
No to padła nasza ostatnia nadzieja na wieści od Kropeczki:baffled::-(
kurczaczek to moze nie przerwę tej luteiny jednak:tak:
czytałam na innym forum ze takie bóle w podbrzuszu i kłucie jajników to często po luteinie występuja wiec moze stad u mnie ten ból dzisiejszy :tak::baffled:
Kochana a masz Ty numer tel do swojego G?
jak masz to zadzwoń i zapytaj co robic

A jednak za mną tęskniłyście.:-D:-D:-D:-D
Już się bałam, że przepadłam.

Jesu piwa sie muszę napić - tylko to mnie ratuje

Jeszcze sie pytasz-pewnie ze teskniłysmy :tak::-D
Myslałysmy juz za zaginełas w akcji :rofl2:

BAAAARRRRMMMMAAAANNNN PIWO DLA JASNIE PANI!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry