Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liluś... Nie załamuj się. Wiem że Ci smutno. Tez tak mam jak widze jakąś "ciężarówkę"Witaj :-)
A tu i tamjakos nie mialam wenty na siedzenie na BB
moja kolejna znajoma zaszla w ciaze i tak jakos sie podlamalam troszke znowu
![]()
Ale wierze że ja tez niedługo będę tak chodziła:-) A co do BB, to Cię rozumiem. Ja na razie nie staram się bo M. nie ma dlatego jestem na BB - bo lubię bardzo z wami gadać. ALe jak M. wróci o ucieknę;-)Słoneczko, nie zazdroszcze CI... Ja kiedyś tez miałam.Ale w sumie mi przeszło samo. Ale duuuuzo piłam wtedy. Przede wszystkim zielonej herbaty. Im więcej się pije tym więcej sika i w ten sposób wypłukuje bakterie:-) A któraś z dziewczyn - chyba Kropeczka (no właśnie Kropeczko daj znać co i jak???) mówiła ze dobry jest sok z żurawinyKroptusiu jutro pójdę do lekarza to sie wszystkiego dowiem bo nie będę czekać więcej skoro te od gina globulki mi mnie pomogły do końca a ten brzuch mnie zaczął boleć i jak siusiam to mnie piecze to na pewno to jest coś z pęcherzem
Kroptusiu jutro pójdę do lekarza to sie wszystkiego dowiem bo nie będę czekać więcej skoro te od gina globulki mi mnie pomogły do końca a ten brzuch mnie zaczął boleć i jak siusiam to mnie piecze to na pewno to jest coś z pęcherzem
dziękuje Ci za odpowiedź

a tak poza tym to bez wiekszych rewelacji..czytam Was codziennie,takze jestem na bierzaco..Liluś... Nie załamuj się. Wiem że Ci smutno. Tez tak mam jak widze jakąś "ciężarówkę"Ale wierze że ja tez niedługo będę tak chodziła:-) A co do BB, to Cię rozumiem. Ja na razie nie staram się bo M. nie ma dlatego jestem na BB - bo lubię bardzo z wami gadać. ALe jak M. wróci o ucieknę;-)
Jak tato??
;-)
teraz tak patrze na suwaczek i mam juz 2 lata staran za soba, a ile jeszcze przed soba ???
hmmm rece mi opadaja
Zajączku ja nie mam żadnego lasu w pobliżu bo jakby był to na pewno bym w nim biegała ale cóz jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma czy jakoś tak
przed porodem 88kg a na chrzcinach juz 60 potem 57
macierzynstwo sluzy...choc teraz sie rozbestwilam i startowalam z 66 kg obecnie 73 :-) Polecam orbitreka, kupilam go pare lat temu i jestem mega zadowolona, jak doszlam do super formy po mc cwiczen to po godzinie treningu cale wlsoy koszulka wsio mokre a waga pieknie szla w dol i to cho chcialam uda, brzuch, recepowiem tak nie potrzebnie widziałam ten pęcherzyk 26mm w 17dc bo teraz mam taką nadzieję ze się udało skoro byl taki duzy to powinien pęknąć ale wiem ze nie musi tak być. Pewnie się znów rozczaruje ale nie potrafię o tym nie myśleć. Bo to jest moj pierwszy cykl z CLO i luteiną i taką nadzieje mam ze może pomogło a i ja nigdy nie miałam takich zapaleń ani pochwy ani pecherza a sie jak głupia naczytałam że właśnie często w ciaży takie dolegliwości się pojawiają i dlatego tak się boje żeby ewentualnie nie zaszkodzić dzieckuno pewnie ze tak...jak cisnie na pecherz a leci pare kropel badz piecze to na bank...a masz podejrzenia co do ciazy?? bo wiesz we wczesnej ciazy wiele kobiet nie wie i zyje normalnie taki parasol ochronny i nie powinno zaszkodzic![]()