reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki wpadam tylko na sekundę, bo prania i sprzątania mam chyba na tydzień!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pora zejść na ziemię. Dziś odbieram wyniki z wymazu, za tydzień badam estradiol i testosteron i lecę znów do lekarza.

kobito za rok to ty maleństwo nańczyć będziesz! :laugh2:

Biorę to pod uwagę:-):-):-) Teraz juz nie mogę mówić,że póki co dzidzia jest nierealna. Nawet na urlopie jak tylko skończyły mi się tabletki, to trochę zaszaleliśmy. Więc wszystko jest mozliwe;-)

Dziękuje Lore za gratulacje dobrze ze juz jestes :tak::-):-)

Dzięki kochana. Ja tez się cieszę,że już z wami jestem. Bez netu jak bez ręki.

cześć Loree:-) Myślałam o Tobie wczoraj!! Wyobraź sobie że nawet przypomnienie napisałam sobie w telefonie żeby o Ciebie dzisiaj spytać, bo coś długo Cię nie było;-)

No to teraz mnie rozwaliłaś na łopatki z tym przypomnieniem! Kochana jesteś! Buziak duży przesyłam. A mnie tylko tydzień nie było! I wynudziłam się mocno. Bo ja choleryczką jestem!

A dziękuje, bardzo dobrze:-):-)
Wczoraj się wybrałam na ten aerobik w końcu i od razu kupiłam karnet, bo inaczej znowu bym nie chodziła;-) Bałam się ze po ponad pół rocznej przerwie nie będę mogła dzisiaj chodzic ale jest nieźle:-)
Stwierdziałam że się zapuściłam i musze się wziąc za siebie. Pewnie nie schudne ale mnie bardziej chodzi o poprawienie kondycji.:-)
O i bardzo zdrowe odejście! Ja pomimo darmowego jedzenia i drinków schudłam 1 kg. No ale przy takich upałach nie miałam ochoty dużo jeść. A za to musiałam biegać po plaży za dzieckiem.

Andziu słonko Ty moje ja do Włoch się autem nie wybiorę. pomimo dobrego auta z klimą:-) Chcemy wybrać się na objazdówkę w okolice Chorwacji. Kilka osób bardzo nam polecało tamte okolice. Ja juz nie chcę leżeć. Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)

Dziewczynki muszę odebrać te moje wyniki. Obiecuje wpaść wieczorkiem. Całuję Was wszystkie mocno.

reklama
Biorę to pod uwagę:-):-):-) Teraz juz nie mogę mówić,że póki co dzidzia jest nierealna. Nawet na urlopie jak tylko skończyły mi się tabletki, to trochę zaszaleliśmy. Więc wszystko jest mozliwe;-)
No to teraz mnie rozwaliłaś na łopatki z tym przypomnieniem! Kochana jesteś! Buziak duży przesyłam.

Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)
.
Loree, trzymam kciuki oczywiście za staranka:-)
No ,mówie ci..że mnie tak wczoraj naszło i to właśnie jak autem jechałam na aerobik:-D:-D Bo mi się przypomniały własnie nasze rozmowy o wadze:-D I tak sobie myslę...kurcze Loree to powinna już wrócić. I jadą c autem pisałam przypomnienie:-D
Ja tez nie lubię leżeć na słońcu, ale za to M. lubi baaardzo... W Tunezji było ok, ale dzięki bogu że tydzień bo nie zniosłabym drugiego tygodnia leżenia plackiem:baffled::baffled:

czesc dziewczyny

wiecie co , przechodze koszmar
byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..
naprawde nie chce juz opisywac co czulam, jeszcze we wtorek przyjeli mnie do szpitala , zrobili szereg badan, trzy usg, uratowały mnie na chwile wyniki beta HVG - powyzej 20 tys. dzis mnie wypuscili z malenka nadzieja, ze moze do zapłodnienia dosżło póziej i serduszko jeszcze zabije... jutro robie znow bete, jak spadnie to wiadomo co mnie czeka

Loree odbieraj te wyniki i daj nam znac jakie sa...
Jak ja bym teraz gdzies polezala na sloneczku - u nas jest tak zimno, ze fix...zazdroszcze ci tego urlopiku...

Elfa kochanie, trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolinkę, żebyście nie musiały przechodzić tego co ja..Bądź proszę dobrej myśli i módl się za swoje dzieciątko!!!!!!!!

czesc dziewczyny

byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..
naprawde nie chce juz opisywac co czulam, jeszcze we wtorek przyjeli mnie do szpitala , zrobili szereg badan, trzy usg, uratowały mnie na chwile wyniki beta HVG - powyzej 20 tys. dzis mnie wypuscili z malenka nadzieja, ze moze do zapłodnienia dosżło póziej i serduszko jeszcze zabije... jutro robie znow bete, jak spadnie to wiadomo co mnie czeka
nie martw sie kochana - bedzie dobrze... trzymam kciuki.
Ja tez bylam we wtorek na usg ale mnie nic nie wyszlo bo to byl dopiero 18 dzien po owu i moglo jeszcze nic nie wyjsc. Mam nadzieje, ze jak pojde we wtorek znowu to cos zobacze...
Nie daj sie - trzymam kciuki...

Elfiku Kochanie....tak mi przykro..:-(:-( Ale musisz być dobrej myśli!!!! Będe się modlić o Twoje dzieciątko!!! Trzymaj się!!!

czesc dziewczyny
Słonko przede wszystkim musisz być dobrej mysli! twoje malenstwo to czuje i tym dodasz mu odwagi do walki! :sorry: a my tu wszystkie będziemy trzymac kciuki i modlić sie za was!!!! :sorry: będzie dobrze! tylko błagam daj nam znac po wynikach bety!!!! wierze ze będzie dobrze!

reklama
czesc dziewczyny

Trzymam kciuki Slonce za wysoka bete...i by serduszko sie pojawilo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry