reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ale wiecie co najbardziej przerazajace jest to ze te kobiety byly kompletnie bez wyobrazni .... malo chodzi swirow po ulicach!!?!?!?!??!?!?! jakby dziecko zniknelo to by sie dopiero jej mozg wlaczyl!!?!?!?!!? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No właśnie on mi mówi, że mogłby to dziecko wziąć i one by mogły sobie go szukać!
Zając to samo mu powiedziałam, ale to podobno te babki nawet na takie niedorozwoje wygladały, powinni je staerlizować!!!(czy jak to sie tam nazywa)

reklama
Kropeczko biedactwo pamiętamy tu wszystkie o tobie! Ja to leżąc na plaży o was wszystkich myslałam. Takie zboczenie. Kropeczko brzmi to strasznie co piszesz, ja połowy nie rozumiem nawet. Ale w końcu musi się wszystko poukładać. Póki co leż i odpoczywaj. Oszczędzaj kolanko. Ja po cesarce ciągle sobie mówiłam w myślach,ze czas nie stoi w miejscu i z każdą minutą jestem bliżej momentu kiedy przestanie boleć i wszystko wróci do normy. Takie myślenie pomaga. Trzymam kciuki za Ciebie słonko!

oj Kropeczko ściskam cie z calych sił!!!!! :sorry: to faktycznie przerażajace co piszesz!!!! :szok: ale mam nadzieje ze znajdzie sie sposob na twoje kolanko!!!! :sorry: odpoczywaj i nie wasz sie nas opuszczać!!!!! :no:
a moze jakieś rodzja medycyny naturalnej tu by coś zdzialał? ... tak zgaduje! :confused2:

Kropeczko tysiące buziaków! Pamiętaj, że po złym zawsze następuje dobre i z każdą chwilą jesteś coraz bliżej niego:tak:

Kropeczko główka do góry wszystko jakos sie pouklada.. trzeba byc dobrej mysli..

zaniepokojona ja takze zauwazylam ze cos cicho.. czasem wchodze i tylko 2 strony a wczesniej wlazlam raz rano a potem wieczorem to nie było 2 stron tylko 20.. masakra wtedy byla a teraz 2-3.. chyba cieplo i wszystkie spaceruja baraszkują..

zaniepokojona ja takze zauwazylam ze cos cicho.. czasem wchodze i tylko 2 strony a wczesniej wlazlam raz rano a potem wieczorem to nie było 2 stron tylko 20.. masakra wtedy byla a teraz 2-3.. chyba cieplo i wszystkie spaceruja baraszkują..
tak ja ma czas na BB to mało stron do nadrobienia i mało do pisania bo monologów pisać nie będę a jak sie uczyłam do obrony to pisały jak najęte bo ja czasu nie miałam :baffled::baffled:

reklama
Kropeczko główka do góry wszystko jakos sie pouklada.. trzeba byc dobrej mysli..
Nektarynko, ja już dawno stwierdziałam że Kropeczka i Hanka prowokują mega dialogi:-D
tak ja ma czas na BB to mało stron do nadrobienia i mało do pisania bo monologów pisać nie będę a jak sie uczyłam do obrony to pisały jak najęte bo ja czasu nie miałam :baffled::baffled:
:rofl2::rofl2::rofl2: No masz Ci los. Ja znowu jak mam dostęp do neta to nie piszą...a jak wracam po weekendzie to jest ciężka przeprawa;-)

Do góry