passingby
Fanka BB :)
wszystkie sa tak jak trzeba powtykane
tylko teraz jak poruszałam u monitora kablem to sie naprawiło
Obawiam się że taniej będzie kupić nowy monitor niż naprawiać ten
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystkie sa tak jak trzeba powtykane
tylko teraz jak poruszałam u monitora kablem to sie naprawiło
masz to samo co ja w z moim domowym monitorkiemuruchamianie ponownie nie pomogło
nie wiem co to może być to do ciebie go podrzuce jak coś
a to może mi sie spalic ten monitor czy tak będzie chodzil??
tez mi sie na fioletowy robi i jak rusze kablami to juz dobrze dziala :-)
ciekawe na jak długoMoże być że wyjście z grafiki może być obluzowane. ALe jak się naprawiło to ok...
jak przestanie działać to trudno kupię lepszy tylko nie wiem za co bo mam taką dziurę w budżecie domowym żeObawiam się że taniej będzie kupić nowy monitor niż naprawiać tenMonitory można tanio kupić np na allegro
- na razie możesz sobie używać tego - bo to nie grozi wybuchem
ewentualnie przestanie działać
![]()

Dzięki BernardkoWitam sie piątkowo
ale sobie dzis pospałam bo aż do 11:-)
:-)
będę trzymac kciuki za powodzenie na egzaminie [/B][/FONT]

Andzia S - Ty się tyle Słońce nie ucz, bo i tak już jesteś naumiana, ale kciuki za ciebie będę trzymała

Loree - mój ginekolog - którego zmieniłam w listopadzie tak więc na razie byłam u niego 2 razy - powiedział, że jak nie zajdę to mam się pokazać po wakacjach wiec czas mam do sierpnia - potem to chyba raczej on ma co do mnie jakiś plan - poczekam do sierpniaAndzia ja teraz raz byłam u Jastrzębskiego. Sam gabinet robi wrażenie, usg 3d i 4d. W poczekalni klima. 100 zł za wizyte z takim usg to nie dużo chyba?
Moja koleżanka z Będzina rodziła w Tychach. Sprawdzała wcześniej podróż. Szpital jest przy trasie- jedzie się bardzo szybko. Nawet z Będzina. Spokojnie zdążysz!!!
Trzymam kciuki za egzamin, ale na pewno już wszystko doskonale umiesz!

- za sprzątanie zabieram się w poniedziałek
Kanka - dbaj o Was - na pewno wszystko będzie dobrzeelfa - zatkało mnie wczoraj ... jest nadzieja, spróbuj nie wpadać w panikę, opanować nerwy, nie mamy wpływu na to wszystko, u mnie serduszko jest, ale gin mi powiedział, że czekamy do 12 tygodnia - do tej pory wady genetyczne się ujawniają i jeżeli coś jest nie tak to organizm sam się "oczyszcza" to strasznie okrutne, ale takie są prawa przyrody, zostaje tylko kwas foliowy brać i mieć nadzieję, że będzie dobrze - brałaś kwas 3 miesiące przed?
ja 3mam kciuki, żeby beta była wyższa,
sama drżę cały czas, podczytuję Was nieustająco, ale zaczęłam się potwornie bać, że coś złego się wydarzy i nawet już nie mam siły nic tu pisać, nie mam siły się nawet cieszyć bo się boję, że to za wcześnie
nie mogę zrozumieć czemu tyle niedobrego nam się przytrafia, z ostatnich zafasolkowanych to same wiecie - Patrysia i ja krwawienia i plamienia czyli zagrożona ciąża, elfa - czekamy na dobre wiadomości...
qrka jakoś wszystko ostatnio jest do bani

Passingby - dobrze, że z dzidzią wszystko ok - a charakterek widać już maWitam kochane
Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowoi niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie
ale mam nadzieję że sobie poradzimy
.
Buziaki.

He,he dobre to z tym wolnym
i tak zrobiłam siedze se przed kompem i popijam kawke,młoda się bawi,ryba na obiad się rozmraża SAMAa poodkurzam i pomyje podłogi jutro
;-)a co..

a ja muszę się uczyć

zazdroszczę;-)Super - daje to dużą nadzieję - przynajmniej mio jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkębohe jak sie ciesze, wkoncu!
![]()

Witaj Eve:-)masz to samo co ja w z moim domowym monitorkiemtez mi sie na fioletowy robi i jak rusze kablami to juz dobrze dziala :-)
aaaaa.... jak mi sie spac chce!![]()
Dziewczyny a co myslicie o tym :
dwa dni temu mialam bete hcg - 20800 a dzis mam 22200, wzrosła w ciągu duch dni o 7 % , jak myslicie jest nadzieja?

Czas na KITKAT![]()
Nauczyłaś się ????