madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
z tymi chłopami to ciężka sprawaale MADZIA faktycznie warto go namówić bo moze faktycznie trzeba plemniczkami się zająć
![]()
Napewno go namówie:-)Nie ma,ze boli,trzeba sie słuchac kobitki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tymi chłopami to ciężka sprawaale MADZIA faktycznie warto go namówić bo moze faktycznie trzeba plemniczkami się zająć
![]()
Napewno go namówie:-)Nie ma,ze boli,trzeba sie słuchac kobitki![]()
Niech sie troche chlopak wykaze zainteresowaniem, Co my sie ty glowkowac mamy jak moze u nich problem lezy.
Powiedz: albo test albo rozwod - i masz wizyte umowiona![]()
Zajrzałam własnie do mojej szafy z butami w poszukiwaniu czegoś fajnego i wiecie co znalazłam buty, o których całkiem zapomniałam, kupiłam je chyba w zeszłym roku, a na nogach miałam je może dwa razy:-)a są całkiem fajne, nie wiem czemu w nich nie chodziłam, takie czarne balerinki, połyskujace, z dużą srebrną klamrą z przodu...
no prosze ja to zawsze o nowych pamiętambalerinki teraz przeważnie tylko za takimi bede sie rozglądać bo też chce sobie jakieś kupić
![]()
Faceci mają lepiej bo tylko do pojemniczka i jeszcze mają przyjemność !
Zapytaj dziewczyn gdzie. U mnie sie robi normalnie tam gdzie krew, no ale w Polsce chyba jakos naczej to dziala