no to trzymajcie kciuki ;p hehehe moj biedny misio jak przyjdzie z pracy to chyba nie odpocznie ;p
to działaj porządnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to trzymajcie kciuki ;p hehehe moj biedny misio jak przyjdzie z pracy to chyba nie odpocznie ;p
Witam się:-)
wpadłam się pochwalić;-) ponieważ jutro pana profesora nie ma to egzamin był dzisiaj
i mam się czym pochwalić bo dostałam 5:-):-):-):-):-)
A teraz Was troche poczytam![]()
Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..
To pójde w poniedziałek![]()
tak prywatnie, w realu???:-):-)
Hej!Mloda
Ty chcesz miec blizniaczki ? No No....Wiesz ze po stymulcji zwieksza sie prawdopodobienstwo ciazy mnogiej :-)
no nigdy nie wiadamo ...co ma być to będzie!No ale nie masz pewnosci co do tego drugiego mniejszego ?
Bo czasem w obrebie kilku godzin drugi wylazi z nienacka i jak plemniory wokol rzadza to sie wszystko moze wydarzyc :-)
mi się niestety nie udało schudnąc. w ciązy przytyłam 30 kgtroszkę sie objadałam nie powiem
ale tez lezenie plackiem sie do tego przyczyniło
![]()
hej dziewczynki ;D jestem tu nowa i mam pewien problem może któraś z was mi pomoże . brałam tabletki diane 35 przez 6 mc na problem z testosteronem , a tak bardzo chcemy sie starac o dziecko i nie wiem czy juz moge czy trzeba trochu po nich odczekac ??