romka
Fanka BB :)
LOLITKA wbijaj sie na ta stronke [URL="http://www.nasz-bocian.pl, mam"]www.nasz-bocian.pl, mam[/URL] nadzieje,ze cos znajdziesz ja tam wyczytalam sporo ciekawych informacji!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bablyss
No to ze jest wymienione jako mozliwy skutek uboczny, to nie oznacza ze tak musi byc. I ja mialam nadzieje, ze tak nie bedzie.....
Plemniki mozna odbudowac w zaleznosci od tego co dokladnie spowodowalo "ich smierc". Bedziemy robic dokladniejesze badania zeb to sprawdzic....ale szanse nie sa duze.
acha rozumiem, zasugerowalam się tym ze mari wspomniala o antykoncepcji, a przeciez u faceta to tylko wazektomia(czy jakos tak) i ew.podgrzanie jąder falami usg jakos tak...Bablyss
No to ze jest wymienione jako mozliwy skutek uboczny, to nie oznacza ze tak musi byc. I ja mialam nadzieje, ze tak nie bedzie.....
Plemniki mozna odbudowac w zaleznosci od tego co dokladnie spowodowalo "ich smierc". Bedziemy robic dokladniejesze badania zeb to sprawdzic....ale szanse nie sa duze.
Bablyss
Wazektomia jest nieodwracalna a on mial zabieg odwracalny choc zblizony- w Polsce ich nie robia, bo jest zakazane.