reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

magnez nie zaszkodzi ja biore dawke 1000mg na dobe ze wzgledu tez na serce!!!! :-) a wit B6 jest potrzebna aby pomagac si wchlonac Mg!!! i gdy bralam mniejsza dawke i rzadziej miala fl tylko 11 dni a w zeszlym cyklu mialam juz 12 fl!
jak tylko go znowu znajde! :laugh2: bo mi sie gdzies zapodzial!
Dzięki bardzo, poczytam sobie:-)
Witaj Zajaczku :))))))))
cześć Mari:-):-)

reklama
WITAJCIE BABOLE:)

wpadłam się pochwalic swoim "ogromnym" brzuchem... sorki ze tak w majtkach wam się pokazuje;-)
picture8196.jpg

Cześć kobietki!

Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-)

Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA

No coż mogę powiedzieć- Majorka -bajka pewnie. Wypoczywaj i wracaj opalona;-);-);-)

Czesc przed praca!!
Dziewczynki - ktoras kiedys pisala o spalaniu tluszczu i odpowiednim odzywianiu. Przypomnijcie mi prosze jak to jest bo sie z mezem klocimy (on sie odchudza) jak sie cwiczy to dopiero po 30 min spala sie zaleglosci.?? Kiedys ktoras pisala cos o jedzeniu i odchodzeniu od stolu troche glodnym czy jedzeniu dopiero jak sie jest glodnym?? przypomnijcie mi te teorie,prosze...
Generalnie kiedy jesc co by jak najwiecej tluszczu organizm sam zjadl swojego a nie tego ze zjedzonego posilku...
zmykam do pracy - bede popoludniem

Wiem,że spala się po 30 minutach ćwiczeń. Co do jedzenia to znam teorie,żeby nie najadać się do syta.Najlepiej sobie przygotować posiłek wcześniej - tyle ile potrzebujemy. Błędem jest to,że często wyciąga się wszystko z lodówki na stół i je się do upadłego.

Witam się:-). nie straszę nie straszę to ja pewnie taki przypadek tylko:sorry:. był taki miesiąc ,że w ciągy niego przytyłam prawie 6 kg ( chyba 5 miesiąc), ale ja to wstawałam tylko do toalety;-)

Dokładnie tak jak u mnie:szok::szok::szok:
Ja między 5 a 6 miesiącem przytyłam 5 kg.Dziewczyny kupcie sobie dobre wagi i kontrolujcie to!

Ewuniu, gdzie to wyczytałaś?? podeślij linka...please:)

O to też cos dla mnie. Zaraz poczytam.
Zajączku ty to dobra jesteś- browar zamiast ćwiczeń:-D:-D:-D

Katarzynko
śliczny, zgrabniutki brzuszek.

Dziewczyny ja wczoraj byłam na zakupach i widziałam chyba ze 100 ciężarnych. Albo jest taki wysyp, albo już nic innego nie widzę. Mój M tez je widział, to nie halucynacje:-)

LOREE tak tak jest duzo:-)

Wiecie co mam ochote na duuzą jogobelle i na kiwi i do tego jakieś super ciasto:-p
Tak wogóle denerwują mnie codzienne mdłości nie dość że je mam w nocy to jeszcze przez cały dzień musze czymś podjeść aby na chwile mineły a to dopiero 3 miesiąć a one tak mi dokuczaja:-(mam nadzieję że szybko mina bo kurcze normalnie wkurzają mnie różne zapachy :baffled:

reklama
Do góry