reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Romka

Sposobow jest bardzo duzo, ale to zalezy od przyczyny. Czesc z nich jest w pelni i szybko uleczalna, a sa takie ktore na trwale powoduje bezplodnosc
Musimy porozmawiac z lekarzem....

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!
Byłam dziś u lekarza z wynikami i okazuje się, że są nienajgorsze :) Mam objawy na @, albo jestem w tak wczesnym stadium ciąży, że jeszcze nie można tego stwierdzić. Więc pozostaje mi albo zrobić najpewniejszy test, czyli z krwi, albo czekac pare dni co się będzie działo.
Odezwe sie jak sie wyjasni :)
papa

czyli wszystko dobrze tak?
Tak dobrze, teraz pozostaje mi tylko czekać.

jupiiiii :-D grzeczny pecherzyk :-D bo jakby nie pekł to ja bym sie tam do niego pofatygowała osobiscie! :laugh2::laugh2::laugh2:
Bałam się, że zrobi się torbiel ale nie mówiłam tego głośno ale na szczęście wszystko jest dobrze:tak:

Jutro mój szczególny dzień ( robię rano test ciążowy). Już 9 dni po terminie @ i nic.
Trzymam kciuki, napisz jutro koniecznie jaki wynik.
JESTEM W 12 TC :-) Chciałam wam podziękować za wsparcie w trudnych chwilach.
Pewnie, że pamiętam. GRATULUJĘ:-):-):-)

lepiej sobie odpuscic to forum, liczenie, odliczanie, czekanie........:zawstydzona/y: i wrocic poprostu juz z fasolką...... musze to przemyśleć dokladnie....:-(:zawstydzona/y:
Ja chyba odpuszczam sobie badanie szyjki, wydawało mi się, że po owulce się zamyka a ja ciągle mam niedomkniętą ale ginka mówiła że to normalne.
Może warto na forum zahaczać też o inne tematy tak dla rozładowania :tak::tak:Nie opuszczaj mnie na długo :zawstydzona/y:

lepiej potraktowac to forum jako miejsce do pogadania czy wyzalenia sie ale za bardzo nie roztrzasac samego procesu :tak:;-)
Dokładnie :tak::tak:

Wiecie co dziewczynki chyba macie racje :sorry: i ja znikam na jakis czas :tak: Dam sobie troche odpoczac :happy:
Oczywiscie zajrze na forum co jakis czas zobaczyc co u was slychac :tak:
Wszystkie mnie zostawcie :baffled: Wpadnij czasem skarbie:tak::tak:Buziorek

Nie zagladam teraz na BB bo jestem po drugiej punkcji kolana-w wtorek wnnocy...silny stan zapalny sie przytrafił, pogorszylo się co bylo i przeszlam kolejną rzeźnię,
Kingus-super wiesci od ginka, zaciskam piastki najmocniej na potrafię zeby to jajeczko sie nie zmarnowalo!
Biedactwo wracaj szybko do formy :tak::tak:
Dzięki za kciuki, buziaczek.:-)

Kinguś to teraz pozostaje Ci cieprliwie czekac...zaciskam kciuki
Czekam :tak: Jak nie teraz to następnym razem ;-);-)

Jestem w bolu wielkim pograzona. Wlasnie dostalismy wyniku testow nasienia, i stwierdzono calkowity brak ruchliwosc plemnikow, wszystkie sa martwe.
Mój M bierze salfazin, selen, l-karnitynę(na ruchliwość), mace.
Może niech Twój pobierze przez 2 miesiące i powtórzy badania. Androlodzy przeważnie każą powtarzać badania po 2 miesiącach. Ja mocno zaciskam kciuki żeby się zmieniły na lepsze.

-czy jeśli dni płodne miałam 5 dni temu(miałam robione usg i był 1 dominujący pęcherzyk) i jak doszło do zapłodnienia to beta również powinna wyjść
Bete można najwcześniej robic 10 dni po owulacji a najlepiej 14 bo wtedy jest wiarygodna.

Marzenixx skarbie jak się dziś czujesz?

Lolitka200 nie znamy sie ale jest mi bardzo przykro ze musisz przez to przechodzisz. Zycze ci i twemu M powodzenia i LEPSZYCH WYNIKOW, trzymam kciuki za jakiekolwiek zmiany.

Lolitko
Bardzo mnie zasmuciła twoja wiadomość i jest mi przykro.
Wiem ze to bardzo trudne ale nie zalamuj się, poczekaj na rozmowe z lekarzem.
Zabieg miał być odwracalny i pewnie jest sposób aby ożywić plemniczki.

reklama
Ja chyba odpuszczam sobie badanie szyjki, wydawało mi się, że po owulce się zamyka a ja ciągle mam niedomkniętą ale ginka mówiła że to normalne.
Może warto na forum zahaczać też o inne tematy tak dla rozładowania :tak::tak:Nie opuszczaj mnie na długo :zawstydzona/y:

Marzenixx skarbie jak się dziś czujesz?

moze rzeczywiscie zachaczyc o inne tematy ale jak tu nie rozmawiac o fasolkach, objawach i czekaniu....

kochana mnie dzis cycuchy bola jakby troche bardziej.... ipodbrzusze ale tak delikatnie jak na @... i mam taki ból czasami w pachwinie z prawej strony.....tzn tak prawie przy pachwinie...:eek: o rany nie chce sie nakręcać.....:zawstydzona/y::-(
a ty jak??

lolitko.... ogromnie mi przykro.... ale przyłączam się do zdania dziewczyn, ze nie trac nadziei... napewno wam sie uda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry