reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Loree...ihihih..ja też kiedys byłam pomarańczowa jak z brązu na blond sama chciałam zejśc..

Tylko że ja teraz jestem już blondynką - mam blond balejage..a teraz chce zeby mi mama odrosty zrobiła i całe włosy na blond..Kupię dobrą farbę i będzie good - oby :) Bo jak nie to się zaśmieję z siebie na śmierć..

reklama
Witam Kobitki:-)Dzisiaj miałam męczący dzien i płacący,byłam na pogrzebie:-(.Z moim ginekologiem umówiłam sie na przyszły poniedziałek.Tak namówiłam mojego M na badania nie musiałam go długo namawiac.Cieszę sie bardzo mam nadzieje,że jego plemniczki będa ok:tak:
pewnie, ze bedzie ok - najwazniejsze to wiedziec co sie dzieje bo wtedy mozna zaradzic...
Eve,Zajaczek,Gosia-to nie zadne tajemnice...po prostu nie mam czasu usiasc na spokojnie i napisac,co u mnie.
W weekend zabralismy sie za wynoszenie regalu przed remontem,bo chcielismy sie go pozbyc,a drugi przeniesc z jednego pokoju do drugiego.Ten wiekszy,na cala sciane,oproznilam,a moj M chcial powyjmowac polki,zeby byl lzejszy i...SPIER...LIL sie caly na jego plecy...
no toscie sobie przeniesli regal :tak::tak::-):-) ale dobrze ze przynajmniej szafirek sie znalazl:-):-):-)
Cześć Baboki:-):-)
też macie takie piękne Słoneczko jak ja??:-)
u mnie tez pieknie swieci slonce - cudnie jest... wreszcie pogoda!!:-)
wróciłam od lekarza...
wyniki nie sa za fajne..

cholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
bardzo wysokie trójglicerydy - tym spowodowane jest to ze tyje - mam nie jesc nic oprocz warzyw i owoców, obiad tylko z pary - zero miesa, nawet kurczaka, slodyczy, alkoholu, masla, mleka, jajek, smietany, sera, jogurtów..no nic oprocz owoców i warzyw, ewentualnie ciemny chleb

tak mam jesc do konca tygodnia, w poniedzialek do ginekologa i ma mi przepisac wszystkie hormony do badania..i podjac decyzje co robimy - leki ktorymi sie to leczy nie sa wskazane w ciazy wiec trzeba znalezc cos co nie zaszkodzi ciazy a pomoze na te trójglicerydy.

podwyzszone trójglicerydy moga byc spowodowane albo uwarunkowaniami genetycznymi albo rozregulowana gospodarka hormonalna - w moim wieku nie powinnam miec tak wysokiech trójglicerydów - to bardzo grozne.
co to sa cholera te trojglicerydy - jakbysmy nie zachodzily w ciaze to polowy chorob bysmy nie mialy... a tu przy okazji zachodzenia sie okazuje, ze my to juz wraki prawie jestesmy. Dobrze, ze w ciazy organizm sie regeneruje:-):-):-)
dobra, nie ważne - nie ma co roztrząsać - już wiem mniej więcej co się dzieje i co z tym robić..
no i o to chodzi....

PM widzę,że masz suwaczek taki jak ja chcę. Zalogowałam się tam wczoraj i nic. Długo czekałaś? Dostaje się jakiś link aktywacyjny mailem?

asiq83, martyna222,w.kropeczka,bombelek8,przyszlamamusia,zaniepokojonaa,
loree,romka,olica, kanka, eve84, kroptusia- kochane szystkim wam dziekuje za te mile komplementy i za wszytskie te ktore sa w ciazy i te ktore jeszcze nie trzymam kciuki aby kazda spelnila swoje marzenia o dzieciaczku..:happy:

eve84-kroptusia,olica, romka,w.kropeczka, loree- dla was szczegolne buziaki -pamietam o was:)

kroptusia- uwazaj kochana na siebie,lez i sie nie ruszaj,, 28 tydz to za wczesnie,, niech maluszek jeszcze poczeka ..trzymam kciuki:tak:ps. a;ez ty masz pamiec --wow..jestem kochana pod wrazeniem

uwazam caly czas tylko ciagle cos sie dzieje i wiem ze jeszcze stanowczo za wczesnie...A pamiec fakt mam dobra hihi pamietam jak dzis :-)

No nareszcie Słoneczko:-):-) Tak się martwiłam....Dobrze że jednak się nie "rozpakowałaś";-) Musisz na siebie uważać, leżeć i nie dawać rozkazy;-) Na pewno sie ułoży,, tylko dbaj o Was!!Super że trafiłaś na takiego lekarza...
To skarb. teraz żadnemu sie nie chce k* mać dobrze spojrzeć.

Dzieki Slonce, leze i nozki w gorze bo sie leje ciagle ze mnie:-( mam nadzieje ze sie niedlugo wszystko ustabilizuje...a lekarz faktycznie b. fajny jak na IP...

reklama
hahaha...dziewczyny macie u siebie w miescie ROSSMANA???????????????????

weszłam na stronę rossmana i doczytałam że jak się zalogujesz i podasz datę urodzin to możesz w sklepie odebrać darmowy prezent - teraz to letnia piłka NIVEA, balsam DOVE i szampon albo odżywka do włosów PANTENE..

Czas relaksu- newsy, kultura, rozmaitości, nauka, muzyka... - rossnet.pl

U siebie tam gdzie mieszkam to niemam,bo to wioska:-Dale 10km dalej czyli w Koscierzynie to jest,az jeden;-)

Do góry