reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

piekny brzusio taaaaki duzy okrąglutki ach ja tez chce już być tak daleko:-)

zleci kochana zleci...ja niedawno robilam test 9 dpo :)))

Jejuśku, jaki fajny brzusio :-D Ściskam ciepło Mamę i Dzidzię :-D
dzieki :-)
Kroptusiu.... Wyglądasz super (oprócz nogi:-():-) Chciałabym tak samo:tak:

Cierpliwosci Slonce i na Ciebie przyjdzie czas :-)

ale fajna piłka:-):-):-):-)

no baaa z pilkarzem w srodku i to nie malym prawie 1,5 kg klocek :-):-)

reklama
Kroptusiu SUPER, ze nadal w dwupaczku jesteście-trzymam kciuki oby jak najdłużej-brzusio piękniusi:tak::happy:
Co do nózki to moze to rumień?Lekarze nic nie podejrzewaja?
RUMIEŃ TRWAŁY
Marzenix BRAWO za pracę-jestem dumna że mam TAKIE koleżanki:-D
Kropeczko
ćwicz,ćwicz kochana-dobrze,ze już lepiej:tak:
Zajec nie przesadzaj wygladasz BOSKO wiec "łapówki" od klientów przyjmuj smiało :-D
Olu PM-dobrze,ze wiesz już na czym stoisz :tak: niestety nie mam pojecia jak zbić te trójglicerydy :baffled: dasz rade kochana z dietką i cwiczeniami, bo kto jak nie Ty ;-)
SZAFIRKU toście zaszaleli z tym przestawianiem nie ma co :baffled: dobrze,ze małzowi nic strasznego sie nie stało no i GRATULUJE odnalezienie szafirka :-D
No i zapomniałam co i kto jeszcze wybaczcie....:baffled:

Dziekuje za buziaczki-odsyłam i pozdrowionka-równiez pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witajcie popołudniowo :-D

Kroptusiu! :-)
Polecam AMBILAN. To jest krem, dostaniesz go w aptece bez recepty. Jest całkowicie bezpieczy więc możesz go spokojnie stosować z kacperkiem w brzuszku :tak: Nie wiem czy zwalczy tą wysypkę ale na pewno uśmierzy jej swędzenie itp. Dobry jest też EMOLIUM krem. Niektórzy twierdzą że emolium jest lepszy ale ja tego na razie nie mogę potwierdzić, bo emolium dopiero zaczełam używać. :tak:
Też się niestety męczę z alergią i wysypkami różnistymi :sorry:

A to jeszcze my sie meldujemy w 29 tygodniu :-)

picture8242.jpg

picture8243.jpg

Ładniutki brzusio:-):-):-)

Witam :-)
Kingus- Super ze Kinia daje tak o sobie znac :tak: Buziaki dla was Dziewczynki :*
Dzięki za pamięć. Buziaczek.:-)

hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada
Jest mi bardzo przykro, żadne słowa teraz nie pocieszą.
Trzymaj się.

Nozka w nocy dala w kosc, ale teraz jest nawet, nawet....i pochwale sie, ze troche juz zginalam rano....yuhuuuuu
Mam nadzieje, że z każdym dniem będzie lepiej.

Wpadlam sie zameldowac ze jestem juz w domu, wrocilam ze szpitala, przejsc mialam co nie miara,
Kamień spadł mi z serca. Dobrze, że już jesteś.:tak:

lilu , kingus :******
Buziaczek słonko ;-);-)

A ja juz po wizycie u gina - i pecherzyk jest na szczescie wewnatrz macicy i zarodekma jakies 3mm
Super:-):-)

a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..:)
Słodziutki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W weekend zabralismy sie za wynoszenie regalu przed remontem,bo chcielismy sie go pozbyc,a drugi przeniesc z jednego pokoju do drugiego.Ten wiekszy,na cala sciane,oproznilam,a moj M chcial powyjmowac polki,zeby byl lzejszy i...SPIER...LIL sie caly na jego plecy...
To mieliście atrakcje.

cholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
Mój M obniżył sobie sam cholesterol, lekarz straszył go lekami.
Brał tabletki z czosnkiem i pił herbatkę chyba z herbapolu na cholestreol i udało się obniżyć:-)

Dziewczyny moze ktoras z Was sie z czyms takim spotkala, szukam porady bo zwariuje...jakbym miala malo zmartwien to mam problem z wysypka....
Nie mam pojęcia. Kurcze, że lekarze nie wiedzą.

Piękny brzusiu:-D:-D:-D:-D

hej hej:-)
ja dzis jestem wkoncu zadowolona:-) oprawiłam prace, zaniosłam do promotora i gdzie trzeba i juz mam HiLife:-D no oprocz tego ze sie musze uczyc do obrony hehe:-D ale zmeczona jestem tym wszystkim strasznie:sorry:

buziaczki dla wszystkich dziewczynek bez wyjatku, nie jestem w temacie , wybaczcie......:sorry:

reklama
Eve mysle ze jestes w ciazy :))))))))):happy::happy::happy:
DZIĘKI!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Hej!
Moje kolano dzisiaj sie jak na razie spisuje ok...a dokladniej - boli jak zwykle, ale nie napuchlo bardzo od rana...jest tak "normalnie spuchniete":-pza to wczoraj wieczorem dalo mi niezle popalic-normalnie jakby ktos pompke do roweru wpakowal w noge i dmuchal....masakra...
Na dzis mam plan optymistyczny-gazeta, ksiazka w ciagu dnia na przemian z zagryzaniem truskawkami:laugh2:....i lezenie bykiem...chcialabym byc nardzoiej aktywna ale sie nie da...bo pochodzilam wczoraj chwilke to wieczorem mialam za swoje, wiec dzis daje na luz....a wieczorem leci jakas komedia wiec zmaltretuje telewizor:rofl2:
Oj kropczeko biedna ty nasza! :confused2: odpoczywaj sobie ile wlezie jeszcze sie w zyciu nabiegasz!!!! :-) mam nadzieje ze co dzien kolanko bedzie mniej bolalo :sorry:
Dziewczyny moze ktoras z Was sie z czyms takim spotkala, szukam porady bo zwariuje...jakbym miala malo zmartwien to mam problem z wysypka....wyspka pojawia sie od 2 lat z przerwami :-( (tylko stopy, lydki czasem uda) potrafi jej nie byc pare mc i nagle bec...i zima i lato i goraco i zimno i proszki rozne mialam i nic ... jedyne co to wszystko laczy to siedzenie...1 raz jak siedzialam cala noc u malej na lozku w szpitalu i nogi spuchly ale myslalam ze od tego, potem 2 razy w pociagu nad morze...i teraz jak bylam w szpitalu dlugo czekalam stalam/siedzialam....ale bez sensu nie rozumiem....bylam u 1 dermatologa to ze to cos z zylami nastraszyl mnie zylakami zakrzepami (mama na to chorowala, potem byl rak i zmarla) itd itp., inny ze to na proszek - bzdura bo uzywam tego samego i nic i nagel wysypie po pol roku, 3 - truskawki itp...- tez nie bo jem odkad sa i nic, badz nie jem w zimie i tak mam .... eh...ps. nogi moczylam, nic nie pomaga,...zaczyna sie od swedzenia i pieczenia uczucia goraca potem pojawiaja sie malutkie kropki, coraz wiecej az sie lacza i sa az plamy, nogi puchna, bola, pieka i swedza, do tego bol przy chodzeniu stop glownie ....
ojojoj!!! mialam cos takiego ale od alergii pokarmowej dokladnie od czekolady!!! nie najadlas sie czekolady??? wygladalo identycznie ale nie puchlo! hmmm... i od truskawek! a wtedy juz puchnie ja jestem uczulona na opryski i na liscie truskawek i jak pojde zbierac to tam gdzie dotchne skora do lisci to tak mi wylazi jak tobie na nogach! :confused2: ale moim zdaniem to nie jest nic od zył bo wtedy byś miala wylwy czy popekane naczynka a widac na fotkach ze zylki sliczne! :sorry: ja proponuje do alergologa! :sorry: a moczylas w zimnej wodzie?

dziewczynki ja mowie papapap az do niedzieli! :confused2: jutro pakujemy manatki i na warmie do tesciow jedziemy a potem na dzialeczke! :sorry: jeszcze jestem pare min a potem ide sie ogarniac :baffled:

Marzenko BIG BUZIAK dzielna jesteś!!!! (normalnie ci zazdzdraszczam)

Do góry