Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
tak tak! juz blizej niz dalej! jeszcze miesiąc i będę pania socjolożkąno to super marzenko!!:-):-):-) coraz blizej konca, prawda??

a ty jak sie czujesz kochana?
kingus jak tam kinia rozrabia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak! juz blizej niz dalej! jeszcze miesiąc i będę pania socjolożkąno to super marzenko!!:-):-):-) coraz blizej konca, prawda??
dzieki eve :***dziewczynki ja mowie papapap az do niedzieli!jutro pakujemy manatki i na warmie do tesciow jedziemy a potem na dzialeczke!
jeszcze jestem pare min a potem ide sie ogarniac
Marzenko BIG BUZIAK dzielna jesteś!!!! (normalnie ci zazdzdraszczam)
hej hej:-)
ja dzis jestem wkoncu zadowolona:-) oprawiłam prace, zaniosłam do promotora i gdzie trzeba i juz mam HiLifeno oprocz tego ze sie musze uczyc do obrony hehe
ale zmeczona jestem tym wszystkim strasznie
buziaczki dla wszystkich dziewczynek bez wyjatku, nie jestem w temacie , wybaczcie......![]()
dziewczynki ja mowie papapap az do niedzieli!jutro pakujemy manatki i na warmie do tesciow jedziemy a potem na dzialeczke!
jeszcze jestem pare min a potem ide sie ogarniac
Czuje sie ok - bez dolegliwosci zupelnie. Czy ja wogole w ciazy jestem??:-):-):-);-);-)
Kochana Lolitko nie będę się nakręcać... nie szukam objawów cieszy mnie tylko że brzuch narazie nie boli na @...od pukać by nie zaczął boleć...Ojojoj Mloda
Fasolka sie zbliza wielkimi krokami :-)