reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Siemacie lachony
Ja dopiero w domu i troche padam na pysk.
Zaraz poczytam co się działo chociaż kupiłam sobie winko czerwone i obawiam się, że zaraz padne ale musze wam napisać że

SIE ZAKOCHAŁAM.

Taki facet dzisiaj przyjechał do hotelu, że mózg staje. Przyjechał z laską (ale nieciekawa) ale dla mnie jest niewidoczna. Ja to bym mogła całą noc leżeć na podłodze przy nim i poduszeczke mu poprawiać. Zbił mnie z nóg i tak głęboko się patrzy w oczy że człowiek mdleje.
Stwierdziłyśmy z menagierką, że obie byśmy mu się oddały i wykonały każde polecenie.
Mówie wam cudo nad cudami.

A tak poza tym z tego zakochania to @ dostałam.
Hanica jestes poprostu szalona :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Nie wiem co i jak ale jak powiedziałam swojemu Super G (który dzisiaj spadł na drugą pozycję w rankingu samców do zdrady i skoku w bok), że inseminacja to pic na wodę fotomontarz. Ale ja czytałam wiele wypowiedzi gdzie laski zachodziły i bardzo polecały. Dlatego jak sobie zafunduję to w tajemnicy przed Super G.

U Martyny jest problem z nasieniem i tego nie obejdziesz.

u mnie jest ten sam problem...sie dzisiaj naczytalam i wiecie jak to jest jednemu pomoze innemu nie..ale nikt nie napisal DLACZEGO sie nie udaje np. przy 2 czy 3 probie..
a czytlam dzis zajebisty pooprostu list jakies kobitki do pani prezydent w sprawie in vitro! polecam!!! jest tez na stronie TVN24!

reklama
Pozwolicie że się wtrącę. Weszłam na ten wątek bo jakoś mnie na wspomnienia wzięło i czytam tu o dr. Markuszewskim. Powiem tylko że leczyłam się u niego i skończyło się to dla mnie bardzo źle. Do tej pory mam problemy z hormonami. Dlatego jeżeli któraś się zdecyduje ma niego to proponuje skonsultować jego sposób leczenia z innym lekarzem bądź z dziewczynami o podobnych przypadłościach i leczeniu. Nie mówię tu że jest złym lekarzem i że nie miał sukcesów w leczeniu kobiet i prowadzeniu ciąż tylko że akurat w moim przypadku wyszło mu to tragicznie. Jeżeli któraś potrzebuje dobrego gina to zapraszam na priv i podam kilka nazwisk i namiarów naprawdę dobrych specjalistów.

Do góry