lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Halo dzieciaki
Nawet nie probuje nadrobic co tam namodzilyscie.
Martynka - przytulam bardzo mocno :-
-
-
-(
Nawet nie probuje nadrobic co tam namodzilyscie.
Martynka - przytulam bardzo mocno :-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahaaaa
No to sprawdzam na próbę czy mi się doda wykres..;-)
laska spokojna glowa owulka dopiero bedzie.. jak sie wyniesie z tego dolka tempka i poleci calkiem w gore to wtedy

Ahaaaa
No to sprawdzam na próbę czy mi się doda wykres..;-)
Tak to masz racje,ja chodziłam na jagody.A teraz przez ta jesienna pogode beda brzydkie,zmarchy dostanaZa klika dni lato a tu taka beznadziejna pogoda.Mam pytanko czy przy starankach mozna chodzic do solarium?
Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam![]()

witajcie dziewczyny - ja jestem nieprzytomnie spiaca - przeczytalam troche tegop co napisalyscie ale nie jestem w stanie sie skupic i odpisac. Zaraz sie walne do lozka i tyle...
pozdrawiam wszystkie smutaski, przestraszone, czekajace na II i wydepilowane - toscie se hobby znalazly:-):-):-) ja kiedys kupilam depilator i lezy w szafce bo cholera tak boli ze ja nie wytrzymywalam, prewnie wosku tez bym nie wytrzymala. Wole co 2 dni golic zyletkamoze kiedys skusze sie na laseroa depilacje...
hej hej, sto lat sie nie odzywalas... wpadaj do nas bo to uzaleznienie nie jest az takie grozne:-):-):-)Hej Baby Jagi ;-)
Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. Fakt, ze u mnie w mieszkaniu czasem samo spadnie cos, co nie bylo uzywane od dluzszego czasu i lezy w miejscu, do ktorego sie nie siegalo rownie dlugo, czasem slychac jakby cos spadlo, ale jak sie pojdzie zobaczyc co sie stalo, to wszystko jest tak jak bylo... Ale przed chwila to myslalam, ze zawalu dostane. Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam![]()
ale może to tylko ludzka wyobraźnia

No w końcu - kto to widział tyle się nie odzywać i w dodatku znikać bez zapowiedzi - na przyszłość proszę z uprzedzeniem;-)Hej Baby Jagi ;-)

Baw się dobrze na chrzcinachWitam się :-)
Dziś wróciliśmy z działeczki. Pojechaliśmy wczoraj ale musieliśmy wrócić bo jutro idziemy na chrzciny. Pogoda niestety nie dopisała ale ja i tak jestem zadowolona, że się trochę z domu wyrwałam.

Olu - ja za pu-erh nie przepadam - chyba, że z jakimś dodatkiem owocowym to wtedy - dla mnie jest taka ziemista w smakuDobry wieczór Księżniczki
U mnie kolejny dzień diety trwa - jest nieźle i ćwiczyć zaczęłam nawetNawet zakupiłam sobie czerwoną herbatkę z pur_ehr - niezła
)
Z mężusiem szalejemy - ostatnie dwa dni to i rano i wieczoremBosko
Andziu a co ty tak wpadasz i wypadasz?

Gosiu - witaj przy kawce - to i ja sobie zrobić idęA wogole to witam sie porannie przy kawce![]()