reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no to fajnie, ze sie odstresowalas i pewnie bedziesz wyluzowana w nadchodzym zagniezdzaniu:-):-):-) moze poprawisz lekko, tylko lekko dzisiaj z malzem??

Tak lekko.Za chwilke pójde sie z moim M poprzytulac:tak:

Jajniki mnie napieprzają coraz mocniej, nawet jak chodzę:tak:

Robiłam testa owu, znów slaba druga krecha. M na wszelki wypadek zgwałcony:-D

No to do roboty kobitko:tak::-)

nie nakrecaj sie - po prostu czekaj bez szukania objawow...
ta przeciez nie szukam.. tylko pisze ze mnie na @ boli.. moze nastepnym razem..
Kochana a co znaczy według Ciebie czuc się ciążowo?
Mnie w pierwszej ciąży brzuch bolał jak na @. I potem kilka tygodni też. I oprócz bólu piersi nie czułam nic innego. Mdłości sise pojawiły dopiero chyba w 5 tygodniu. Do tego czasu wszystko normalnie, jak zawsze.Może tylko zmęczona byłam bardziej. I to wszystko.Ja tam trzymam kciuki:tak:
z tym czuciem ciążowym to tak sobie kiedy myslalam ze od razu bede biegac nad ubikacja wisiec, ze bede czuc ze tam w brzuszku jest fasolka.. taki instynkt.. a to raczej nic z tego.. moze dlatego ze za duzo juz rozczarowam bylo.. jakby nie patrzec minał rok od odstawienia tabletek.. a z drugiej strony fajnie by było gdyby moje urodziny jednak były owocne :-D

Wpadłam wieczorem do Was poczytać - widzę, że nie było zbyt tłoczno dziś na BB - chyba wszystkie gdzieś wybyły z racji pogody:-)
u nas bardzo cieplutko - więc byliśmy z siostrzenicą nad jeziorem - chcielismy popływac na rowerku ale były tłumy i tzreba było czekać 40 minut na jakiś wolny;-)
a jutro niestety koniec wolnego i praca:eek:

Loree - fajny piesek - taki ciapek jeszcze ale słodziutki:-)

Ciekawe :-D Chyba bym umarla ze strachu :-D:szok:

Na serio idzie się przyzwyczaić:-D

Bąbelki są pewniejsze. Zależy co w końcu kupisz? Ale chyba warto w bąbelki zapakować dla bezpieczeństwa.
Szkoda,że masz mało czasu. Ja lubię robic prezenty. I jeśli to ma byc dla kogoś sentymentalna pamiątka to zawsze długo myślę, aż wymyślę cos super.
Można zrobić album ze zdjęciami w formie książki. Albo skupic się na całym życiu albo na jakimś fragmencie.
Jak na ślub to np. skupic się na historii narzeczeństwa Twojego brata- jak się poznali i aż do dnia ślubu.Taka książka z twardymi kartkami to koszt ok 400 zł, w zależności od ilości stron.

Ich historia to internet a później mieszkali gdzieś na południowym zachodzie Niemiec, nasze kontakty to był internet a ją widziałam raz:rofl2:

Pusto tu dzisiaj , więc dla rozrywki pokażę Wam moją bestię:-D
Za kilka dni skończy rok!

Słodka bestia, taka do schrupania. Uwielbiam małe wilczki:cool2:

reklama
z tym czuciem ciążowym to tak sobie kiedy myslalam ze od razu bede biegac nad ubikacja wisiec, ze bede czuc ze tam w brzuszku jest fasolka.. taki instynkt.. a to raczej nic z tego.. moze dlatego ze za duzo juz rozczarowam bylo.. jakby nie patrzec minał rok od odstawienia tabletek.. a z drugiej strony fajnie by było gdyby moje urodziny jednak były owocne :-D

Ja Cię nawet rozumiem;-)
Ja też myślałam ,że od razu kobiecie jest niedobrze, słabo i chce jej się sikac bez przerwy.
Może niektóre tak mają- ja nie miałam.Ja czekałam 10 miesięcy po odstawieniu tabletek.I gdybym nie odpuściła pewnie trwało by to dłużej. Wiem,że trudno wyluzować. Ale jak widać to bardzo pomaga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry