reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
no to fajnie, ze sie odstresowalas i pewnie bedziesz wyluzowana w nadchodzym zagniezdzaniu:-):-):-) moze poprawisz lekko, tylko lekko dzisiaj z malzem??
Tak lekko.Za chwilke pójde sie z moim M poprzytulac

Jajniki mnie napieprzają coraz mocniej, nawet jak chodzę
Robiłam testa owu, znów slaba druga krecha. M na wszelki wypadek zgwałcony
No to do roboty kobitko

madzia84
Pusto tu dzisiaj , więc dla rozrywki pokażę Wam moją bestię
Za kilka dni skończy rok!
Jaka słodka i milusna bestia

Nektarynka
Fanka BB :)
ta przeciez nie szukam.. tylko pisze ze mnie na @ boli.. moze nastepnym razem..nie nakrecaj sie - po prostu czekaj bez szukania objawow...
z tym czuciem ciążowym to tak sobie kiedy myslalam ze od razu bede biegac nad ubikacja wisiec, ze bede czuc ze tam w brzuszku jest fasolka.. taki instynkt.. a to raczej nic z tego.. moze dlatego ze za duzo juz rozczarowam bylo.. jakby nie patrzec minał rok od odstawienia tabletek.. a z drugiej strony fajnie by było gdyby moje urodziny jednak były owocneKochana a co znaczy według Ciebie czuc się ciążowo?
Mnie w pierwszej ciąży brzuch bolał jak na @. I potem kilka tygodni też. I oprócz bólu piersi nie czułam nic innego. Mdłości sise pojawiły dopiero chyba w 5 tygodniu. Do tego czasu wszystko normalnie, jak zawsze.Może tylko zmęczona byłam bardziej. I to wszystko.Ja tam trzymam kciuki![]()

madzia84
Hej!
Kto ogladal kabarety w Opolu???
Ale sie usmialam....
A w ogóle to WITAM WSZYSTKIE PIĘKNE PANIE
U mnie pogoda nawet nawet... ale mogłoby być cieplej.. już się nie mogę doczekać prawdziwych wakacji i ..... urlopu![]()
Czesc;-).Ja nie oglądałam,ale słyszałam ze super były.Tez sie juz nie moge doczekac kiedy bedzie lato,ciepełko:-)
Wpadłam wieczorem do Was poczytać - widzę, że nie było zbyt tłoczno dziś na BB - chyba wszystkie gdzieś wybyły z racji pogody:-)
u nas bardzo cieplutko - więc byliśmy z siostrzenicą nad jeziorem - chcielismy popływac na rowerku ale były tłumy i tzreba było czekać 40 minut na jakiś wolny;-)
a jutro niestety koniec wolnego i praca
Loree - fajny piesek - taki ciapek jeszcze ale słodziutki:-)
u nas bardzo cieplutko - więc byliśmy z siostrzenicą nad jeziorem - chcielismy popływac na rowerku ale były tłumy i tzreba było czekać 40 minut na jakiś wolny;-)
a jutro niestety koniec wolnego i praca

Loree - fajny piesek - taki ciapek jeszcze ale słodziutki:-)
madzia84
Buziaczki na dobranoc!!!:-):-)
Haszitka
może kiedyś...
CiekaweChyba bym umarla ze strachu
![]()
Na serio idzie się przyzwyczaić

Bąbelki są pewniejsze. Zależy co w końcu kupisz? Ale chyba warto w bąbelki zapakować dla bezpieczeństwa.
Szkoda,że masz mało czasu. Ja lubię robic prezenty. I jeśli to ma byc dla kogoś sentymentalna pamiątka to zawsze długo myślę, aż wymyślę cos super.
Można zrobić album ze zdjęciami w formie książki. Albo skupic się na całym życiu albo na jakimś fragmencie.
Jak na ślub to np. skupic się na historii narzeczeństwa Twojego brata- jak się poznali i aż do dnia ślubu.Taka książka z twardymi kartkami to koszt ok 400 zł, w zależności od ilości stron.
Ich historia to internet a później mieszkali gdzieś na południowym zachodzie Niemiec, nasze kontakty to był internet a ją widziałam raz

Pusto tu dzisiaj , więc dla rozrywki pokażę Wam moją bestię
Za kilka dni skończy rok!
Słodka bestia, taka do schrupania. Uwielbiam małe wilczki

reklama
Loree
Fanka BB :)
z tym czuciem ciążowym to tak sobie kiedy myslalam ze od razu bede biegac nad ubikacja wisiec, ze bede czuc ze tam w brzuszku jest fasolka.. taki instynkt.. a to raczej nic z tego.. moze dlatego ze za duzo juz rozczarowam bylo.. jakby nie patrzec minał rok od odstawienia tabletek.. a z drugiej strony fajnie by było gdyby moje urodziny jednak były owocne![]()
Ja Cię nawet rozumiem;-)
Ja też myślałam ,że od razu kobiecie jest niedobrze, słabo i chce jej się sikac bez przerwy.
Może niektóre tak mają- ja nie miałam.Ja czekałam 10 miesięcy po odstawieniu tabletek.I gdybym nie odpuściła pewnie trwało by to dłużej. Wiem,że trudno wyluzować. Ale jak widać to bardzo pomaga.
Podziel się: