Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a na piątkowym weselu bawiłam się super (pomimo, że nic nie piłam, bo za za kierowce robiłam, tzn.musuiałam jakoś do domku wrócić...)kiedyś przy okazji umieszczę w końcu zdjęcie mojej kreacji:-)

niestety na temp nie moge patrzec bo mam od 3 dni zaklocona - na dzialce wymarzlam i mam oslabienie np dzisiaj pod pacha mam 36,1
i spalam rozkopana - zmarzlam jak diabli i nabawilam sie katarku!
ale mam wszystkie oznaki @ :-
Witam was z samego rana:-)
zaraz wyruszam do pracy i wrócę dopiero wieczorkiem...
@ jeszcze nie przylazła, ale niestety obawiam się, że przylezie...z testowankiem jeszcze czekam....
Eva - a jak tam u ciebie???
Pozdrowionka dla wszystkich!!!

Cześć dziewczynki powrocilam do swiata zywych!
ja niestety (raczej) czekam na @niestety na temp nie moge patrzec bo mam od 3 dni zaklocona - na dzialce wymarzlam i mam oslabienie np dzisiaj pod pacha mam 36,1
i spalam rozkopana - zmarzlam jak diabli i nabawilam sie katarku!
ale mam wszystkie oznaki @ :-
-
-( wiec narazie odposzczam sobie kupowanie testu jak @ sie zpozni to moze wtedy!
poprosze o jakis telegraficzny skrot z 4 dni !!!!
Przytulam .....ja dziewczyny niestety juz po zabiegu,. dzis wyszłam ze szpitala, czuje sie dobrze
caly wyjazd myslalam o tobie a tu taki zonk ... bardzo mi przykro!DUPA!!!!!!
Mam strasznego doła... płaczę i mam dość..

no to idzimy ramie w ramie! tez mam 28dcOstatnio mówiłam Nektarynce że nie wiem który mam dzień cyklu i muszę policzyć. No i policzyłam. Dziś mam 28 dc
Dodam,że cykle mam 28 dniowe
Ale przed wyjazdem zdarzyło się że było 29 dni i raz 25. Więc już nie wiem.
Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.
no ale u mnie do @ to ok 2-3 dni jeszcze! a ty ... no no ... :-)