Witam się poniedziałkowo i Słonecznie bo u nas pogoda rewelka:-)
Cholery z tym suwaczkiem dostanę! Zrobiłam go kilka razy i zawsze wszystko ok. Tylko wstawić go nie mogę. I dla mnie to znak !;-);-);-)Wstawię ciążowy za chwilę i tyle!

No i brawo, tak trzymać. Znak jak byk
No nie mogę... Szalony Pączek to komplement przecież:-)
No tak co chce odejsc to cos nowego....no a potem Zajaczek sie bedzie ze mnie smial, ze sie zegnam 5 razy po czym wchodze tu znowu by odpisac...

No skąd wiedziałaś, że chciałam to skomentować!!! Ty rzeczywiście jakieś medium jesteś Kropeczko

Jak Kolanko?? Kuśtykasz trochę szybciej??
My 15 ms-cy bez zabezpieczenia i tylko 2 albo 3 razy robiłam test. Po tym już bez testów czekałam spokojnie aż przyjdzie @.
Solarium?! Zbrodnia dla skóry. Z pogody kożystaj albo dobry balsam koloryzujący!
My ponad pół roku, ale ani razu nie testowałam...po prostu zawsze@ przychodziła:-(
A co do solarium. Chodzę baaaaaardzo rzadko. ALe ta pogoda tak mnie zmierziła w sobotę i potrzebowałam chociaż sztucznego słońca;-)
Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczynki i zmykam się depilować - wszystkie wygolone to i ja muszę się dostosować;-)
:-):-) no sama przyjemność ta depilacja:-)
I jak kłaczków się pozbyłaś??
Dziewczyny, ja mam jakies dziwne schizy. F Robilam pranie w wannie, lalam wode prysznicem, a potem go odwiesilam i sie pochylilam, zaczelam ugniatac sweter i mignal mi na wodzie nad cieniem mojej glowy jeszcze jeden cien, odwrocilam sie myslac, ze moze M wrocil i chce mnie przestraszyc, ale nikogo nie bylo... prawie zawalu dostalam
mnie takie akcje zawsze przyprawiają o schizę i łomot serca.. Wierze w te wszystkie nadprzyrodzone pierdoły, więc jak jestem sama i jest ciemno to się boję że jakieś coś na mnie wyskoczy...
Hej Baby Jagi ;-)
Przyznam sie ze ja musialam na troche od BB odetchnac bo sie bardzo nakrecalam. ledwo 5 cykli staran a juz sobie wymyslalam niewiadomo co. Teraz poki co jestem , ale zapowiadam uczciwie ze jak mi znowu zacznie odbijac to znikne znowu na chwile, tak dla rownowagi psychicznej.
No...i bardzo dobrze że wróciłaś. :-) Ja też w piątek miałam ochotę uciec...ale sobie myślę - co ja będę w pracy robić?!?!?!?!

Dobry wieczór Księżniczki

U mnie kolejny dzień diety trwa - jest nieźle i ćwiczyć zaczęłam nawet

Nawet zakupiłam sobie czerwoną herbatkę z pur_ehr - niezła

)
Czerwona herbata jest obrzydliwa w smaku...ale idzie się przyzwyczaić. Dlatego już ją polubiłam:-) Ale któraś z dziewczyn powiedziała mi że wypłukuje magnez z organizmu, dlatego zaczęłam znowu go łykać.
poza tym zaczyna pobolewac brzuszek w dole.. wiec sie nie nastawiam
piersi bolą
metaliczny jezyk nadal..
:-) Brzoskwinko... Liczę na Tą Twoją fasolę ( i Loree także) bo tu jakaś posucha ostatnio:-(
.
dziwne, a ze nie mierze tempki to nie wiem... moze mi sie przesunela.... hm... mam tylko jeden test owu i nie wiem kiedy go zrobic heheh
buziolki dla was :**
A kiedy Mężulo wyjeżdża?? Przytrzymasz go do Środy jak mówiłaś?? CO tam testy...profilaktycznie działaj jak Agniesiak:-)
Pusto tu dzisiaj , więc dla rozrywki pokażę Wam moją bestię

Za kilka dni skończy rok!
Teraz już chyba nie ciapek?
Ale jest super...Uwielbiam takie psy!! Żałuję że nie mamy, ale uważam że nieporozumieniem jest trzymanie psa w bloku, nawet małego.
Ostatnio mówiłam
Nektarynce że nie wiem który mam dzień cyklu i muszę policzyć. No i policzyłam. Dziś mam 28 dc

Testu nie mam w domu, więc nie zrobię.

no proszę....Szykuje się

Loree....co tam że raz. Czasem trzeba raz a dobrze
Hanka, nawet widzę że we łikend się nie pofatygowałaś na forum...Chcesz żebyśmy Cię zdetronizowały??;-)
Buziaki dla całej brygady RR,
tzn BB:-)