oooopsss faktycznie zaraz cosik lepszego wstawie ;-)
ponizej miedzy suwaczkami mam link!
Hm... Faktycznie spadek...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooopsss faktycznie zaraz cosik lepszego wstawie ;-)
ponizej miedzy suwaczkami mam link!
szyjke badalam wczoraj wieczorkiem i jest baaardzo niskoHm... Faktycznie spadek...ale moze to zagniezdzanie? ;-) Moze powinnas isc zbadac szyjke, zobaczyc czy zmiekla?
szyjke badalam wczoraj wieczorkiem i jest baaardzo niskoz dnia na dzien sie mocno oposcila wiec nie ma co sie juz przejmowac niecha @ sie tylko skonczy i trza sie nowu brac do pracy
![]()
nie trac nadziei - jeszcze @ nie ma - a jak nie to nastepny cykl przed toba...szyjke badalam wczoraj wieczorkiem i jest baaardzo niskoz dnia na dzien sie mocno oposcila wiec nie ma co sie juz przejmowac niecha @ sie tylko skonczy i trza sie nowu brac do pracy
![]()
tak od wakacji zeszlych mniej wiecej a od pazdziernika jakos na prochach:-):-):-)Gosiu, ja nie pamietam, powiedz jak dlugo sie staraliscie?
tak od wakacji zeszlych mniej wiecej a od pazdziernika jakos na prochach:-):-):-)
z reguly skok mam ok 19 dcnarazie tak przynajmniej wychodzi ale owu mam chyba wczesniej bo sluz BJ mam ok 3 dni przed skokiem
![]()
podbno jajeczko moze być uwolnione do 3 dni przed lub po skoku temp.Hm no ale tempka wzrasta gdy sie pojawia cialko zolte, ktore produkuje progesteron - wiec chyba niemozliwe zebys miala owu na 3 dni przed skokiem... Ja bym raczej obstawiala, ze zanim sie pojawi owu, Ty juz produkujesz sluz i on wyplywa, a jak pecherzyk peka to sluzu nie ma juz tyle zebys go widziala na majciochach, bo pewnie siedzi sobie w srodku ;-)