martyna222
udało się ! :)
I CO Z TYM ZDJĘCIEM!? poszłam zjeśc obiad a tu takie wiadomości!!!!!lilu to był bobo-test taki żółty
dziewczyny co tu gadac dużo...Ja pamiętam co np. przeszła kinguś...zreszta ja tez to samo...więc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I CO Z TYM ZDJĘCIEM!? poszłam zjeśc obiad a tu takie wiadomości!!!!!lilu to był bobo-test taki żółty
dziewczyny co tu gadac dużo...Ja pamiętam co np. przeszła kinguś...zreszta ja tez to samo...więc...
dlaczego skoro ciąży nie ma to wychodzą czasami cienie drugiej kreseczki:-confused:

no jo, muszę czytac ze zrozumieniem... a nie możesz iść do lekarza na NFZ?zle zrozumiałas moją wypowiedz.
żeby doastac recepte musze isc do lekarza-wizyta 80 zl.Wiem że na recepte 3 zl.
Dziękuję Kochana... Nie żałuj sobie tych ciasteczek, jelsi to ma Ci poprawić humorek to smacznego!!!Witam
Nieco depresyjnie.....Zrobilam sobie kokosowe ciasteczka na pocieszenie.
Elizabeth - przeslicznie razem wygladacie na zdjeciach
lilu sprowdziłas mnie na ziemie.Ja napewno mam bałagan hormonalny....Tak sie dzieje gdy kobieta ma balagan hormonalny![]()
a jest ponoc bardzo dobry, niedawno dokonalam zmiany...ja chodzę do luxmedu.Chodzi o to (pisalam wczesniej) ze czekam na @ mam zrobic szczegolowe badania i usg a potem dzialamy
Mialo to byc przed swiętami, ale niestety 5 dzien cyklu przypadl w święta ! a przeciez dopiero co bylam u niego dal mi to luteine i wyzarłam ją