Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się we wtorek:-)
Ja dzis późno zaglądam bo wcześniej nie chodziło mi BB - czy Wam też nie działało - tylko ta strona sie nie wyświetlała chociaż net chodził
A potem byliśmy z M na obiadku bo mamy dziś 2 rocznicę ślubu i ja mam imieninki![]()
:-);-)Andzia rocznicę obchodzi i imieniny ma???. I tak biesiadnikom nic nie stawia. Czyżby świat oszalał?????? Tradycji się nie pielęgnuje?????????
;-):-)
Loree - wielkie gratulacje szczęściaro![]()
GRATULACJE!!!!
Strasznie się cieszę![]()
MOJE OGROMNE GRATULACJE![]()
Witam
LOREE SERDECZNE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wiadomości- życzę spokojnych 8 miesięcy! :-):-):-):-):-):-)![]()
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Loree wielkie gratulacje kochana!!
Loree - ja od początku wierzyłam w owocność twojego urlopuGRATULUJĘ
A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...[/CENTER]
Ja też nie mam wielu objawów.Moje najszczersze prosto z serca gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To dzisiaj 4 dziewczyna z forum z wątków na których siedzę która dowiedziała się o ciąży...eh..cieszę się waszym szczesciem ale troszki mi smutno ze mi sie nie udaje..Przepraszam jesli to egoistyczne...Nie w nastroju jestem..Nie bede wam humoru psula..
Buziaki i powodzenia
Kroptusiu- oby na wizycie okazało się, że wszystko u was dobrze!! A co do twojej wagi - 9kg - to chyba nie tak dużo??:-)
Dziewczynki bardzo Wam wszystkim dziękuję!GRATULACJE!!!!!!!
Loree informuje cie wszem i wobec ze jak teraz jak zafasolkowalas i nas opuscisz, nas staraczki!! to przyjade do ciebie i wybije ci te glupie pomysly z glowy!!! Nie uciekaj od nas...