Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nawet jak sie pojawi to spróbuj tylko nas zostawic!!!!!!!!!

ja też tak myślę, że jak komuś trudno się siedzi na BB bo się nakręca to niech odpusci na chwilkę - ale nie na zawsze - potem niech wracaKochanie, doskonale Cie rozumiem. Lubie siedziec na BB, bo zawsze mozna z kims pogadac, jest mila atmosfera, ma sie wsparcie itd.![]()

Kasiu - napisz nam szybciutko jak już będziesz wiedziałą czy róż czy też inny kolor;-)ja może w czwartek będe wiedziała co dzidzia ma między nogami:-)

ale Ci zazdroszczę tych ruchów - a co do brzuszka - jeszcze urośnieTak to będzie połówkowe USG, nie widac co prawda tego po moim brzuchu ze doszłam już do 21 tygodnia:-) ale naprawdę ktoś mi się w brzuchu rusza:-)

Kropeczko kochana - musisz to przetrwać - dzielna jesteś to dasz radęDzieki kochanie...jakos sie wszystko nalozylo na siebie, ta tesknota, choroba, niemoc taka i jeszcze pogoda....
Ake maz zmienil termin przylotu i bedzie juz w sobote:-)

nie tylko z rana - tyle stron jak za "starych dobrych czasów"hej hej
dzis dalyscie czadu ze stronami od rana:-)

A historia...wole wogole tego nie pamietac...

straszne

jest taka jednostka medyczna w psychopatologii - "trans i opętanie"Na mnie takie historie działają na maksa...
Jak libicie się bać to sobie to poczytajcie:
Wypędzam szatana w imię Chrystusa- Onet.pl - Wiadomości -15.06.2009

Kochana - mykaj na L4 i jedz serniczki z truskawkami a nie w pracy nogi męczyszOdezwij się po wizycie.
Czuje się dobrze. Wczoraj mi trochę nogi spuchły w pracy ale to pewnie dlatego, że strasznie gorąco było.
Jutro wstawiam zdjęcie brzusia z 23 tc

Ja się nie domagam ale też łapię - dzięki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla Kropeczki, bo się mocno domaga i dla wszystkich pozostałych chętnych- same świeżynki!![]()

mego chłopa nie trzeba zmuszac.. on bardzo chetny.. nawet 3 razy dziennie![]()
rozwazam zmieknac na miesiac odstresowac sie.. moze jakos to pomoze..

:-):-):-)

Witaj - ja pamiętam - dawaj zdjęcia brzuszkaCześć dziewczyny, pamiętacie mnie ?

Bernardko - kciuki zaciśnięte - będę się modlić za Twoją Mamę - musi być dobrzeCześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!

Wikulaa - czekaj cierpliwie - to juz nie daleko do piątku - trzymam kciukiA ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...[/CENTER]

Może niech powtórzy betę - to może być błądCo sądzicie o przypadku 4 testy pozyt. a beta 2< ... próbuje pomóc dziewczynie w innym forum ale dziwne nie może błąd laboratorium?!

potwierdzam - w środku tygodnia pićalkoholiczki same na bb

Olu - gratulacje za prackę - dbaj o siebiewitam się...
dzisiaj złożyłam pracę magisterską i dokumenty do dziekanatu, jeszcze dwa tygodnie i bede magistrem..
i nie wiem co wiecej napisac...nie w nastroju jestem jakos..chyba ta dieta mnie troche osłabia..

Romeczko - super plan - niech się spełnihej chlejuski moge dolaczyc do Waszego alkoholowego grona? niesety nie umiem wstawiac zalacznikow,ale mam na mysli fajnego drina...mniam mniam..

A tam od razu nimfomanka!!!!
Sexoholiczka może albo niewydymka nie z własnego wyboru to się zgodzę.
Co ty mnie na minę chcesz wpędzić - z własnym chłopem sex - OCIPIAŁAŚ
Jadźka mój wraca wczoraj z roboty i do mnie @ ci się skończyła??? A ja że jeszcze nie - na to on - no musimy się pobzykać w tym miesiącu bo w lipcu większość idzie na urlop i on będzie cały czas pracował.
A ja do niego czy ja ci wyglądam na jakąś zafajdaną baterię, że mnie naładujesz a ja będę w lipcu na awaryjnym lecieć??????
Nastąpił brak odpowiedzi.

rozwaliłąś mnie na łopatki tym postem

a nawet jak sie pojawi to spróbuj tylko nas zostawic!!!!!!!!!
no oczywiscie, ze bede trzymac kciuki - nie martw sie - na pewno bedzie wszystko tak jak trzeba...Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
jest watek i ja juz tam popisuje czasami - moze nas potem przeniosa na pod forum??Ze mnie to jest ( jak to mówi Hanka) staraczka jak z koziej dupy trąbka:-) ale choc bym chciała odejść to nie mam gdzie, bo jeszcze nie ma podforum luty 2010![]()
Andzia rocznicę obchodzi i imieniny ma???. I tak biesiadnikom nic nie stawia. Czyżby świat oszalał?????? Tradycji się nie pielęgnuje?????????
Wszystkiego naaaaaaaaajlepszego z okazji imienin i jak równiez rocznicy,duuuuzo zdrówka,szczescia i usmiechu na buzce:-);-)
Andzia Jastrzębski jest ok i wiele kobiet do niego chodzi, bo on pomógł zajść w ciążę wielu parom z problemami.
Ja jeszcze nie wiem czy będę do niego chodzić. Każda pacjentka siedzi w gabinecie 20 minut. Ja dziś byłam 5 w kolejce a poprzednio 7. Przeraża mnie to. Póki co mam robić badania a potem podejmę decyzję.
Plamieniami kazał się nie martwić, skoro wyniki są ok. I na pewno teraz hormony szaleją, więc nie ma co ich znowu badać.
Andziu sto lat z okazji imienin!