Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób te badanie i wtedy sie okaże nie martw sie na zapas![]()
wiem MADZIA ale to dla mnie taki cos w serce ten wynik :-(mój M sam się stresuje czemu zycie tak daje nam w kość:-(
Niewiem jak juz kiedys mówiłam zycie jest czasem niesprawiedliwe:-Patrysiu - nie zalamuj sie jeszcze nie jest nic przesadzone, a jak nawet trzebaby bylo usunac to czemu mielibyscie sie nie starac o nastepne dzidzi za kilka miesiecy?? co stoi na przeszkodzie?
...
:-(strach kochana boimy się z m M i wiesz ja myślałą skoro jestem chora to juz każde dziecko będzie cghore:-(
EVE nie nie robiłam dlatego teraz nie wiem czy to teraz czy przebyta bo pisze że w ciąży nie rosnie ta choroba znacznie a jak mówisz jest wysoko u mnie ale jeśli to tak niedawno przed starankami to jednak możliwość że może być chore dziecko ach jutro pójde zrobić IMG :-(

Nie martw masz naprawde sporą ilosc przeciwcial wiec to raczej wczesniej mialas stycznosc z chorobajak zrobisz CMV IGM to sie wszystko rozwieje sciskam cie mozno i trzymam kciuki za IGM (--------) ;-)
u