reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Przepraszam was że tak zaczełam panikować i że juz o przerwaniu ciąży zaczełam mówić ale ja jestem taka słaba na takie wieści:zawstydzona/y::-(

Teraz trzeba myśleć optymistycznie musi być dobrze:tak:

Przepraszam was że tak zaczełam panikować i że juz o przerwaniu ciąży zaczełam mówić ale ja jestem taka słaba na takie wieści:zawstydzona/y::-(

Teraz trzeba myśleć optymistycznie musi być dobrze:tak:

I takie kochana podejscie musi byc,wara mi sie smutac;-)nie ma sie tu niczego wstydzic,po to my tu jestesmy zebys mogła sie wyzalic,a my ci doradzic:tak:

MADZIA tak kochana trzeba myśleć dobrze i ja troszke bardziej już wierze że dzidzia bedzie zdrowa moja kruszynka:tak:no a jednak jak się okaże że ... to trudno jakoś się będe musiała pozbierać:-(ale tfu tfu musi być dobrze:tak:

CZESC BABECZKI
Jak sie macie moje kochane BBowiczki, wskoczylam na chwilunie, bardzo sie za wami stesknilam i nie mam pojecia co sie u was dzieje.
Mamy cudowna pogode Troszke goraco 34 w cieniu, zaliczylismy pare cudnych wycieczek, wypadow na plaze a morze mnie rozwala na lopatki. Nie obyla sie bez "atrakcji", dwa razy wyladowalam w szpitalu znowu odezwal sie ten pop...ony wrzod na "damskim" gruczole. Na szczescie bardzo szybko zareagowalismy i obeszlo sie bez operacji zrobili tylko zabieg (wczoraj w nocy), a dzisiaj jest juz BARDZO DOBRZE.
Zdjecia pieknej Majorki podesle wam jak wroce do Londynu.

CZESC BABECZKI
Jak sie macie moje kochane BBowiczki, wskoczylam na chwilunie, bardzo sie za wami stesknilam i nie mam pojecia co sie u was dzieje.
Mamy cudowna pogode Troszke goraco 34 w cieniu, zaliczylismy pare cudnych wycieczek, wypadow na plaze a morze mnie rozwala na lopatki. Nie obyla sie bez "atrakcji", dwa razy wyladowalam w szpitalu znowu odezwal sie ten pop...ony wrzod na "damskim" gruczole. Na szczescie bardzo szybko zareagowalismy i obeszlo sie bez operacji zrobili tylko zabieg (wczoraj w nocy), a dzisiaj jest juz BARDZO DOBRZE.
Zdjecia pieknej Majorki podesle wam jak wroce do Londynu.

Z tego co się doczytałam Loree zaciążyła. Hanka seksoholiczka wpada tu od kaprysu a tak w ogóle to jakoś tu ciężko idzie z nowymi fasolami:nerd:

a w ogóle zadbaj o siebie!
Zdrówka.

reklama
Patrysu sorki ja troche nie w temacie CO SIE DZIEJE?

kochana niestety okazało się że mam wirusa cytomegalie niestety i teraz nie wiem musze iść jutro zrobić na IMG i się okaże czy już dawniej na nią zachorowałam czy teraz bo jak teraz to niestety moja dzidzia się chora urodzi a jak dawniej to będzie zdrowa a przeciwciała mam 143.9 a norma to 6.0 tak więc żyje w stresie aż do odebrania wynikow:sorry2:

Ale się ciesze że tobie super wakacje udały się :-)

Do góry