reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki która z Was zna się na prawie rodzinnym - nie pamiętam czy wikulaa czy loree a moze ktoś inny:zawstydzona/y: Byłabym wdzieczna za info na priva:-)
Kochana to niestety nie ja...:no:

Patrysiu Przytulam mocno!!! I trzymam kciki za jutrzejsze badania!!!

Witaj Olesia:-):-) Grzej się tam porząfdnie bo w UK na pewno będzie lało i będzie zimno także łap słoneczko na zapas:-)

Zmykam do bliźniaczek, odezwę się wieczorkiem

reklama
Zaniepokojona jak tam mama-napisz koniecznie-kciuki cały czas zacisnięte
Patrysiu zrób jutro to 2 badanie i niezamartwiaj sie-swoją droga dziwne,że lekarz nie dał Ci skierowania na oba naraz,mój mi dawał

kochana niestety okazało się że mam wirusa cytomegalie niestety i teraz nie wiem musze iść jutro zrobić na IMG i się okaże czy już dawniej na nią zachorowałam czy teraz bo jak teraz to niestety moja dzidzia się chora urodzi a jak dawniej to będzie zdrowa a przeciwciała mam 143.9 a norma to 6.0 tak więc żyje w stresie aż do odebrania wynikow:sorry2:
Patrysiu nie zamartwiaj sie (wiem nie jeste to latwe) nie wiem czy to co napisze cie troche podnie sie na duchu ale moja kolezanka dowiedziala sie ze zalapala toxo w bardzo zaawansowanej ciazy, stres placz przekonanie ze dzizdzia urodzi sie z jakims problemem zdrowotnym, i mimo bardzo nieciekawych wynikow (ok. 700 jednostek) dzidzia jest okazem zdrowa. Takze postaraj sie myslec pozytywnie i 3mam kciuki za ciebie i brzuszek. BUZIAKI

Patrysiu, będzie dobrze:tak: Wierzę, że będziecie mieli zdrową córeczkę jak tego pragniecie:tak:

U mnie tempka od dwóch dni 36,6..
test owu wykazuje druga krechę.. hmm.. czyżbym miała juz owu? Dziewczynki a kiedy przestaną się ukazywac dwie krechy na teście owu?

Staram sie szybciutko nadrobic zaleglosci, pewnie cos przeocze ALE co ja widze LOREE wielkie gratulacje :-) super, ze sie udalo. Zycze zdrowka na nadchodzace miesiace.

Wykorzystuje niezagospodarowany czas na urlopi siedzac przy kompie, bo nastepne pare dni ufff bedzie ostro. Szykuja sie imprezy, nocne grilowanie i wycieczki na motorach.
:( ale nawet wypic sobie nie moge bo antybiotyki mi zapisali na to moje badziewie.

Ostatnia edycja:
Patrysiu zrób jutro to 2 badanie i niezamartwiaj sie-swoją droga dziwne,że lekarz nie dał Ci skierowania na oba naraz,mój mi dawał

no szkoda bym była napewno teraz juz świadoma wszystkiego a tak musze zrobic jutro znowu i czekac:sorry2:

Patrysiu nie zamartwiaj sie (wiem nie jeste to latwe) nie wiem czy to co napisze cie troche podnie sie na duchu ale moja kolezanka dowiedziala sie ze zalapala toxo w bardzo zaawansowanej ciazy, stres placz przekonanie ze dzizdzia urodzi sie z jakims problemem zdrowotnym, i mimo bardzo nieciekawych wynikow (ok. 700 jednostek) dzidzia jest okazem zdrowa. Takze postaraj sie myslec pozytywnie i 3mam kciuki za ciebie i brzuszek. BUZIAKI

ojejku bardzo się ucieszyłam moze bedzie dobrze tylko wiesz mój M już ze mną rozmawiał i niestety jak sie okaże że wynik IMG bedzie dodatni to niestety bede musiała usunąć ciąże wiem moze źle myślimy ale ja mojego M w pewny sposób rozumiem no i sama uświadamiam się że takie życie ani dla nas ani dla dziecka ni bedzie łatwe na pewno nie w okresie szkolnym itp.:zawstydzona/y::-(ale mam nadzieję że będzie ten wynik ujemny kochane to ja tak sie ucieszę że chyba całe BB wydrinkuje:-D

Patrysiu, będzie dobrze:tak: Wierzę, że będziecie mieli zdrową córeczkę jak tego pragniecie:tak:

oj kochana i innym takze dziękuje za takie wsparcie gdyby nie wy to ja bym do końca się zapłakiwała a dzięki wam jestem spokojniejsza i wiekszej wiary że będzie dobrze KOCHANE JESTEŚCIE WSZYSTKIE:tak:

Hej!!!!:-)
Patyrsiu86 nie denerwuj się bo nie wolno... będzie wszystko dobrze dzidzia urodzi się zdrowa... zobaczysz!!!!!:tak:
Olesia33 ty pewnie opalona ... dobrze że nie trzeba było operacji! Odpoczywaj i korzystaj z wypoczynku ile się da!!!:-)
Zaniepokojona jak mama? Cały czas trzymam kciuki!
Wikula ty to masz wytrzymałość rób testa... czekamy... jestem pewna że zobaczysz II krechy!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Kinguś pięknie wyglądasz!:-) a i mamy takie same firanki!:happy2:

Piszę dziś kolorowo bo wciąż mam dobry humor... POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!:yes::yes::yes::yes::yes:

reklama
Do góry