Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
olapolap - kurcze dziwnie sie ta ginka zachowuje...na jesieni dopiero chce zacząć stymulację, i tak mało sympatycznie się o tej ciężarnej wypowiedziała...mh..a może ta ginka to jakaś stara panna???
. Jesli bym dalej, tak jak kiedys, chodzila w luxmedzie do kogokolwiek, to nigdy bym nie miala stymulacji, bo oni nie sa chetni do takich posuniec jak nie znaja pacjentki. No ale oczywiscie jesli mi nie beda odpowiadac jej metody, to sie gdzies wyniose... Polecala mi poprzednia gin panstwowa klinikie bezplodnosci, mowila, ze warto tam isc, nie ma tam ponoc duzych kolejek a ma sie dobra, kompleksowa obsluge ;-) Ale chyba nie jestem psychicznie gotowa do takiego zaszufladkowania...
. Polecala mi poprzednia gin panstwowa klinikie bezplodnosci, mowila, ze warto tam isc, nie ma tam ponoc duzych kolejek a ma sie dobra, kompleksowa obsluge ;-) Ale chyba nie jestem psychicznie gotowa do takiego zaszufladkowania...
cześć Olesiu:-) Widać że Mariolka Poprawiła humorek:-)CZESC BABECZKI
Jak sie macie moje kochane BBowiczki, wskoczylam na chwilunie, bardzo sie za wami stesknilam i nie mam pojecia co sie u was dzieje.

No to bajerka:-):-) Tak trzymać:-)Eve ma rację !!! Postaraj się uspokoić-proszę.
A ja jestem poUSG.
Dziecko rozwija się książkowo, machało rączkami, lekarz zmierzył główke i inne części ciała i wszystko gra !!!
:-Dziewczynki nie moge pisac lece do gina jak wody itp...odezwe sie jutro bo mam pozno wizyte a i tak dzis sie zle czuje, brzuch sie stawia, twardy, boli brzuch jakby miala przysc @ i krzyz, zobaczymy co gin powie na wszystko, narazie zzarlam 4 nospy i jakos musze sie dowlec...Trzymajcie kciuki
TO się cieszę że wszystko dobrze i operacja sie udała. :-)Normalne że jest osłabiona ale wykuruje sięWitam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!
Pozdrowienia dla mamy i buziaki dla Ciebie:-)Asiq...Ludźmi się nie przejmój, oni gadaja i będą gadać. A Ty i tak wiesz swoje:-) Nieważne kto ma jaki staż. JA z moim M. zaręczyłam się po roku znajomosci, ale że chcemy byc razem wiedzieliśmy duuuużo wcześniej. Teraz żałujemy że nie zaliczyliśmy jak to mówią "wpadki" bo juz moglibysmy cieszyć się dzieciatkiem:-( A tak to przejmowałam się co powiedzą inni.Ja osobiście w kiepskim nastroju... Dzisiaj mieliśmy imprezkę integracyjną z pracy. ... Dzisiaj też dowiedziałam się, że osoba, która mnie zna puszcza ploty po mieście dotyczące mojego życia... Komentuje głośno to, że znałam się z moim mężem krótko przed ślubem, że pobraliśmy się tylko dlatego, że ja zaszłam w ciążę... Jest mi szalenie przykro z tego powodu, bo ja kocham mojego M.... W ogóle nie rozumiem ludzi, którzy wypowiadają się na temat życia innych ludzi mimo, że nie mają o nim pojęcia... Ale nie... ludzie muszą wiedzieć kto z kim i dlaczego... Nie potrafię tego pojąć...

mozesz spróbować przez kilka m-cy stymulacji, ale niekoniecznie pół roku. Moze uda ci się przekonac ją wcześniej. Bo HSG prywatnie w klinice (tam gdzie pytałam) kosztuje 300 zł. A ja mam skierowanie od ginki (byłam prywatnie) i bedę robic za free.
Bylam u ginki, wlasnie przed chwila wrocilam. Jak jej pokazalam wyniki powiedziala, ze w takim razie trzeba stymulowac cykl (prl i tarczyca w normie). Po min 6 miesiacach jesli sie nie bedzie udawac, zrobimy HSG... ale wiecie co? ja mysle zeby zrobic HSG na wlasna reke wczesniej... Jak sadzicie?

26 tysiecy...ło boże
ile to wacikó by za to było![]()
A tak serio, to skoro moj M zbiera kase na samochod to moze ja powinnam zbierac na cos takiego?
Mysle, ze byscie mnie pozniej wszystkie bardzo lubily odwiedzac 

Kropeczko czy byłaś u kilku lekarzy? Może jakiś inny lekarz pomoże Ci rozwiązac problem? Przecież nie możesz się tak całe życie męczyć!
KROPECZKO oj ty biedna nameczysz się z tymi kolankami:-(ale bądz dobrej myśli najważniejsze że jest juz z nimi coś robione tzn.narazie głównie z jednym i bedzie dobrze zobaczysz
;-)
Ja mam mieć operację stawu biodrowego ale jakiś mi nie śpieszno tym bardziej, że obecnie tak niedoskwierań.
.
Na reszcie udałlomi się sprzątnąc cały domek, wszystko lśni, jeszcze tylko rozpakowac zmywarkęi obiadek zrobić, potem go zjeść i znowu do roboty, obiecałam, że wieczorkiem zajmę się dziećmi, a poza tym muszę jeszcze napisać wstęp i zakończenie do mojej magisterki, muszę ją całą oddać w piątek:-)
Nie rozumiem dlaczego takich fajnych kochanych ludzi spotykają takie rzeczy:-(
:-)
Kropeczko - czy ty bylas u innych lekarzy z tym kolanem?? bo konsultacja bylaby wskazana przeciez nawet jak wydaje sie byc beznadziejnie...jak potrzebujesz jakies dobre nazwiska z ortopedow top moge sie dowiedziec o jakis sprawdzonych...
...
.
Mamy cudowna pogode Troszke goraco 34 w cieniu, zaliczylismy pare cudnych wycieczek, wypadow na plaze a morze mnie rozwala na lopatki. Nie obyla sie bez "atrakcji", dwa razy wyladowalam w szpitalu znowu odezwal sie ten pop...ony wrzod na "damskim" gruczole. Na szczescie bardzo szybko zareagowalismy i obeszlo sie bez operacji zrobili tylko zabieg (wczoraj w nocy), a dzisiaj jest juz BARDZO DOBRZE.
Zdjecia pieknej Majorki podesle wam jak wroce do Londynu.
to sie narobilo...a co ze starankami? mowilas lekarzowi,ze sie staracie?jak on to widzi?trzymaj sie cieplutko!
..

A ja jestem po USG.
Dziecko rozwija się książkowo, machało rączkami, lekarz zmierzył główke i inne części ciała i wszystko gra !!!
:-)
Witam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!
!!
Bylam u ginki, wlasnie przed chwila wrocilam.![]()