Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny przepraszam...no muszę...
właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży..))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy
))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????
Dziewczynki... czy Wy czasem tak sobie myslicie, ze mimo, ze @ byla, to moze jednak jestescie zafasolkowane? I gdzies tam w glebi duszy macie nadzieje, ale rozsadek zabrania Wam sie nakrecac?![]()
No dobra,dobra muszę dodac sprostowanie,ze nigdy nie myje owoców z własnych upraw.Te ze sklepu myje zawsze, bo tak jak mówisz przez wiele łap mogły przejść.
A truskawek od teściowej i mojej mamy mam tyle, że nigdy nie kupuję więc wperdzielam takie brudne.
NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!
dzięki PMale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...
Przy pierwszej ciąży nawet jak dostałam @ to robiłam test. Ciągle się łudziłam,że to fasolka, bo wszędzie trąbią że niektóre kobiety maja w ciąży @. Więc dlaczego nie ja?

to moze zebys sie wiecej nie denerwowala idz na bete!a u mnie tragedia, @ brak, ale test dzisiaj rano negatywny, nie mam juz na nic ochoty, :-(

Hej dziewczyny
Najpierw życzenia urodzinowe dla Kingusi - STO LAT!!
I nalepsze życzenia z okazji rocznicy dla Magdy!!!! DUŻO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA
a u mnie tragedia, @ brak, ale test dzisiaj rano negatywny, nie mam juz na nic ochoty, :-(
Moze lepiej byloby poczekac jeszcze 2-3 dni. Na przyklad ustalic sobie, ze jesli @ nie przyjdzie do poniedzialku, to wtedy jeszcze raz testujesz albo idziesz na betke 
to moze zebys sie wiecej nie denerwowala idz na bete!![]()
Jeżeli do pn nie przylezie to wtedy pójde na bete, ale wcześniej to nie ma sensu..Spokojnie kochanie, sama wiesz, ze moze test nie wyjsc. Oddychaj gleboko i powtorz jutro test albo idz na betkeMoze lepiej byloby poczekac jeszcze 2-3 dni. Na przyklad ustalic sobie, ze jesli @ nie przyjdzie do poniedzialku, to wtedy jeszcze raz testujesz albo idziesz na betke
![]()

I sie dobrze wyłudziłaś?![]()
Loree Kochanie oczywiscie ze powinnas sie z ciazy cieszyc. I napewno wszystko jest ok z Twoja ciaza. Co to za ponury nastroj Buziak dla Ciebie :-):-):-)