reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no ja bym na twoim miejscu poczekała..ja niestety mam nieregularne cykle więc nie wiem dokładnie kiedy dostanę tą której imienia nie wolno wymawiać lub nie dostanę :tak: (to by mnie bardziej urządzało) więc grzecznie czekam..co ma byc to będzie..ale jeszcze ten tydzień chyba powinien być spokojny..zobaczymy..
a za Ciebie trzymam..i nie wyprzedzaj..poczekaj..

A robilas badania na hormony?macie problemy czy ok u was?

wejść na album..a potem to już z górki..tylko przypilnuj odpiwednich rozmiarów..

co do problemów..to nasza de facto pierwsza próba więc przed nami długa droga..albo i nie :tak: jedynie zrobiłam badanka krwi, bo martwiłam się czy jako wegatarianka mam odpowiednia dietę i okazało się że wyniki krwi spox także zabraliśmy się do dzieła..

Ostatnia edycja:
wejść na album..a potem to już z górki..tylko przypilnuj odpiwednich rozmiarów..

co do problemów..to nasza de facto pierwsza próba więc przed nami długa droga..albo i nie :tak: jedynie zrobiłam badanka krwi, bo martwiłam się czy jako wegatarianka mam odpowiednia dietę i okazało się że wyniki krwi spox także zabraliśmy się do dzieła..

wiesz co sama wpadlam na to...juz dodane..jakas taka fala chyba przyplynela od ciebie i prosze udalo sie..dzieki kochana
Oj to teraz trzeba na maxa..hehe...przytulac:-)

a czy lekarz mówił Ci szczegółowo co moze oznaczać zgięcie macicy?
Mi kiedyś ginka powiedziała, że mam tyłozgięcie parę lat później inna, że przodo;-) Mi babka powiedziała że to w niczym nie przeszkadza tylko taki urok.

bardzo bym chciała mieć dzidzię jeszcze przed świętami?!:-):tak:
Życzę Ci aby się to udało :tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny,
Witaj. Ja nie miałam to nie pomogę :zawstydzona/y:

ile dni odczekać i zrobić test??
Ja bym zrobiła jutro rano sikańca a dla pewności można zrobić betkę, pisałaś, że owulka była 16 dc a teraz masz który? Najlepiej by było odczekać 12 dni. Powodzenia.

a u mnie juz blisko do tesciku...w glowce sie miesza teraz..jestem czy nie jestem o to pytanie:-)
O już bardzo blisko, trzymam kciuki:tak::tak:

Marzenixx, Lilu odpoczywacie?
Lilu i jak z Twoich obserwacji, była już owulka?
Marznixx a Ty jak się czujesz? Ja chodzę zła jak osa i czuje, że @ się zbliża

tak tak pierwsze..jesteśmy prawie 9 miesięcy po slubie..i chcielismy nacieszyć sie sobą..ale w końcu instynkt i mnie dopadł..w końcu juz prawie 30 na karku..
a Wy? tez pierwsze dzieciątko?

reklama
babo zdjęcia są bardzo ładne a nawet prześliczne. Wyglądałaś jak księżniczka a Twój też przystojniacha:-D
bablyss jak tam sytuacja wiesz już coś? robiłaś ten drugi teścik? pozdrawiam;-)

No a u mnie nic ciekawego zaliczyłam dziś kolejny egzamin, został mi jeszcze tylko jeden :huh: no i czekam czy ta wredna przyjdzie czy nie? oto jest pytanie.

Witam na naszym forum nową staraczkę e&t ;-)
jak tam samopoczucie i humorki u Was??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry