Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak Mama?
dziękuje dziewczyny nawet dobrze nie ma jak na razie komplikacji żadnych i mam nadzieję że już nie będzie ale jest osłabiona bardzoZaniepokojona jak się czuje mama?
Napewno dojdzie szybko do siebie ...dziękuje dziewczyny nawet dobrze nie ma jak na razie komplikacji żadnych i mam nadzieję że już nie będzie ale jest osłabiona bardzo
tak biore dziś drugi dzień z CLO ale nie wiem czy się będziemy starać w tym cyklu jakoś szczególnieNapewno dojdzie szybko do siebie ...
bierzesz w tym cyklu leki?
Normalnie się zawstydziłam ... dzięki!Martyna - już to pisałam, ale powtórzę jeszcze raz - podziwiam Cię za radość i optyzmizm życia
Jesteś wielka;-)

to idziemy łeb w łeb bo ja też 2 dzień biorę clo...tak biore dziś drugi dzień z CLO ale nie wiem czy się będziemy starać w tym cyklu jakoś szczególnie
a będziesz miała monitoring czy testy owualcyjne... jak się człowiek nie stara to wtedy wychodzi!
jak już cos to testy owulacyjne ale nie wiem czy wogule będę w tym cyklu liczyła dni i zwracała uwagę na to bo już nie mam siły i mam ochotę odpuścić sobieto idziemy łeb w łeb bo ja też 2 dzień biorę clo...a będziesz miała monitoring czy testy owualcyjne... jak się człowiek nie stara to wtedy wychodzi!
![]()
luz pomaga ... oby w twoim przypadku pomógł!jak już cos to testy owulacyjne ale nie wiem czy wogule będę w tym cyklu liczyła dni i zwracała uwagę na to bo już nie mam siły i mam ochotę odpuścić sobie