Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam takiego "kolegę":-):-):-):-) fajne ciacho;-);-);-);-)
Mam takiego "kolegę":-):-):-):-) fajne ciacho;-);-);-);-)
no ladnie ladnie kaska - matka dziecku i takie zberezne myslino to sprawa zalatwiona.. urodzisz dzidziusia.. bedziesz miec kolege na zachcianki zyc nie umierac.. bez zobowiazan.. nie musisz prac, gotowac obiadkow dla nikogo tylko dla dzidzi![]()

ale pewnie co tam, jak jest okazja to trzeba skorzystac
,takie lekkie ciagniecie wczesniej tego nie mialam. Czy ten bol mogl wywolac duphaston
??? Sorki za bledy Olu - fajnie, że mama zrobiła oddzielnie - na pewno wtedy jest łatwiej - a tak musiałabyś się wkurzać, że inni jedzą a Tobie slinka ciekniehej moje kochane księżniczki, dopiero wróciłam od mamy z urodzin brata...hihihi - uwierzycie ze mama dla mnie oddzielny obiad zrobila?:-):-)
ogolnie to bylo fajnie...i z mezem poszalelismy troszke raniutko w lozeczku i jakos to mnie nastroilo dobrze na caaaly dzien..a pozniej wlazlam na wage..od czwartku do dzis spadl mi 1 kg
![]()

Niunia - dziwna trochę ta Twoja @ - może jednak zatestujWidzę, że nikogo już nie ma.
Klapicha@ przyszła bardzo nieznacznie i to tylko na jeden dzień. Dzisiaj już tylko minimalne, nieznaczne plamienie.
Poczekam do następnego cyklu.
Teraz znowu muszę mierzyć temp bo 22.07 do lekarza.
Dobranoc.

Tak Ewka - to może być skutek duphastonu - musisz niestety poczekać do terminu @ i wtedy zatestować - trzymam kciuki bo rozumiem, że duphaston na zagnieżdżenie ewentualnej fasolki bierzesz;-)Witam i chciala bym sie poradzic byc moze ktoras z was tak miala.
Otoz jak bylam w polsce lekarz mi przepisal duphaston na trzy cykle ,od16dc przez 10 dni. To jest moj trzeci cykl i wlasnie w tym cyklu duphaston wzielam w 18 dc poniewaz 15-16dc mialam owulacje(potwierdzone testami i odczuciami) . Od wczoraj mam delikatne bole w podbrzuszu,takie lekkie ciagniecie wczesniej tego nie mialam. Czy ten bol mogl wywolac duphaston
??? Sorki za bledy
Dziekuje z gory za jakas kolwiek odpowiedz
ja nie spie tylko czekam na @
jak to czekasz na @ - chyba czekasz, żeby nie przyszła;-)