Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanko czy już powinnam wybrac sie na to badanie ???
Czy najpierw do ginekologa i to on daje skierownie na to badanie.Jestem nowa na tym forum i w tym temacieBardzo sie stresuje i mam nadzije ze bede sie cieszyc ,ale boje sie mam nadzieje
ze bedzie dobrze.Pozdrawiam
wklejam tescik z dzisiaj rano robiony 33 dc bez miesiaczki prosze o opinie
Pozdrawiam

problem w tym,ze w moim zawodzie wszyscy sie znaja i jak odejde z tej firmy,to bedzie problem z praca,a w tej chwili boje sie ryzykowac z wlasna firma...modle sie,zeby nam sie udalo zafasolkowac za pi9erwszym razem i w razie czego,jak beda mnie tak denerwowac to pojde na zwolnienieSZAFIREK moze zmienisz prace bo sie bidulko tam wykończysz![]()
Dzięki kochanieWitam sie:-) nie bylo mnie pare dni i nie wiem wogole co sie dzieje na forum
Kingus- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! przepraszam ze dopiero teraz skladam Ci zyczenia
Ja czekam sobie na @, nawet nie wiem ktory mam dzien cyklu( zaraz zobacze na suwaczku
) wczoraj w nocy obudzilam sie z silnym bolem jajnikow
moze cioteczka sie zbliza (OBY)
![]()

Na badanie bhcg lekarz nie daje skierowania, kosztuje około 30 zł.Mam pytanko czy już powinnam wybrac sie na to badanie ???
Czy najpierw do ginekologa i to on daje skierownie na to badanie.Jestem nowa na tym forum i w tym temacieBardzo sie stresuje i mam nadzije ze bede sie cieszyc ,ale boje sie mam nadzieje
ze bedzie dobrze.Pozdrawiam
Witaj ja też mam pco i ze wspomagaczami udało mi się zajść w ciążę.Teraz jednak mam wątpliwości. Staram się o dzidziusia od września, lekarz stwierdził PCO, brałam luteine, Clostilbegyt (przez 2 miesiące) i Bromergon. Ostatnio postanowiłam zmienić lekarza, jednak diagnoza została podtrzymana jednak leczenie podobno do tej pory było nie właściewie prowadzone.

No pewnie, że pamiętam ;-);-)Hej Dziewczynki!
Pamietacie mnie jeszcze??strasznie sie za Wami stesknilam!!!!!!
Mam strasznie kiepski nastroj...