Mi kiedyś ginka powiedziała, że mam tyłozgięcie parę lat później inna, że przodo;-) Mi babka powiedziała że to w niczym nie przeszkadza tylko taki urok.
Moja mama miala tylozgiecie macicy..nie mogla zajsc w ciaze przez dwa lata...
reklama
tak tak pierwsze..jesteśmy prawie 9 miesięcy po slubie..i chcielismy nacieszyć sie sobą..ale w końcu instynkt i mnie dopadł..w końcu juz prawie 30 na karku..
a Wy? tez pierwsze dzieciątko?
To tak jak my:-)Ja to juz od dawna pragne dziecka ale powiedzialam sobie ze tylko z normalnym i odpowiedzialnym facetem,,,i teraz jestem szczesliwa no i tylko dziecka nam brakuje:-)tak latka leca trzeba dzialac!
babo zdjęcia są bardzo ładne a nawet prześliczne. Wyglądałaś jak księżniczka a Twój też przystojniacha![]()
No a u mnie nic ciekawego zaliczyłam dziś kolejny egzamin, został mi jeszcze tylko jedenno i czekam czy ta wredna przyjdzie czy nie? oto jest pytanie.
Witam na naszym forum nową staraczkęe&t ;-)
jak tam samopoczucie i humorki u Was??
Dzieki kochana:-)
Oj zdolniacho..super ci poszlo!a co to za egzaminy jesli moge wiedziec?:-)
Chumorek super,za trzy tyg jade do polski z mamuska...i wlasnie sie zastanawiam co by bylo jak bym byla w ciazy....
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no u mnie nadal cycuchy bolą ale jakoś nie specjalnie, podbrzusze czasami ale nie zabardzo.. nic pozatym.... nie mam humorów nic a nic.... ale dzis juz prawie poszlam po test!! malo sie nie powstrzymalam!!! ale jakos dalam rade hehehMarzenixx, Lilu odpoczywacie?
Lilu i jak z Twoich obserwacji, była już owulka?
Marznixx a Ty jak się czujesz? Ja chodzę zła jak osa i czuje, że @ się zbliża
a ciebie o procz humorkow nic nie boli?
ja dzis za duzo nie napisze... musze napisac pare rzeczy do roboty i specjalnie to nie mam czasu, ale czytam was czytam...
pozdraiwma wsyztskie was kochane i nowe staraczki tez!!!
To tak jak my:-)Ja to juz od dawna pragne dziecka ale powiedzialam sobie ze tylko z normalnym i odpowiedzialnym facetem,,,i teraz jestem szczesliwa no i tylko dziecka nam brakuje:-)tak latka leca trzeba dzialac!
o tym normalnym i odpowiedzialnym facecie to ja cosik wiem..tzn tez miałam takie zalożenie..dwa lata temu odwołałam ślub dwa tygodnie przed wyznaczoną datą, bo stwierdziłam, że to jednak nie Ten..późno, ale lepiej przed slubem niz po..i nagle poznałam mojego przyszłego męża..własciwe to znalismy się z pracy..ale wtedy tak jakoś zaiskrzyło..no i wzielismy slub..w międzyczasie mój M zmienił prace więc też jeszcze chcielismy poczekać..a teraz już jest ok..no i działamy..
no u mnie nadal cycuchy bolą ale jakoś nie specjalnie, podbrzusze czasami ale nie zabardzo.. nic pozatym.... nie mam humorów nic a nic.... ale dzis juz prawie poszlam po test!! malo sie nie powstrzymalam!!! ale jakos dalam rade heheh
no.no moze juz tam mala fasoleczka:-)czy mam klapsa dac...hehe nie testuj tak ja! za wczesnie!CZEKAJ:-)
no u mnie nadal cycuchy bolą ale jakoś nie specjalnie, podbrzusze czasami ale nie zabardzo.. nic pozatym.... nie mam humorów nic a nic.... ale dzis juz prawie poszlam po test!! malo sie nie powstrzymalam!!! ale jakos dalam rade heheh
Marzenixx wytrzymaj! warto..żeby sie nie rozczarować! dasz radę! dasz radę!

o tym normalnym i odpowiedzialnym facecie to ja cosik wiem..tzn tez miałam takie zalożenie..dwa lata temu odwołałam ślub dwa tygodnie przed wyznaczoną datą, bo stwierdziłam, że to jednak nie Ten..późno, ale lepiej przed slubem niz po..i nagle poznałam mojego przyszłego męża..własciwe to znalismy się z pracy..ale wtedy tak jakoś zaiskrzyło..no i wzielismy slub..w międzyczasie mój M zmienił prace więc też jeszcze chcielismy poczekać..a teraz już jest ok..no i działamy..
aha no to mialas ciezka decyzje do podjecia!ale teraz wyszlo na dobre,jestes szczesliwa i jeszcze tylko dzidziusia brakuje:-)
reklama
aha no to mialas ciezka decyzje do podjecia!ale teraz wyszlo na dobre,jestes szczesliwa i jeszcze tylko dzidziusia brakuje:-)
dokładnie tak babo..dokładnie tak..
Podziel się: