reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A u mnie wczoraj był 19 dc małż sie skusił z rańca i z wieczora na seksik:-D(jak se odpusciłam to sam przylazł;-):-)) ale...
w tym miesiacu nie miałam żadnych objawów owu :baffled: temperatury nie mierze a śluzu było jak na lekarstwo i jajniki jakos mnie nie bolały wcale :-(
eeehhh

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, witam się rano. dzis pierwszy dzien w pracy po 6 tygodniach zwolnienia...
jakiś kiepski mam nastrój, wszyscy mnie się pytają czy mąż się cieszy , ze pewnie jest przeszczęśliwy i nosi mnie na rękach...a mi się serce rozrywa i muszę się usmiechać....

hej dziewczynki, witam się rano. dzis pierwszy dzien w pracy po 6 tygodniach zwolnienia...
jakiś kiepski mam nastrój, wszyscy mnie się pytają czy mąż się cieszy , ze pewnie jest przeszczęśliwy i nosi mnie na rękach...a mi się serce rozrywa i muszę się usmiechać....

a moze raz a lkonkretnie powiedz ze juz nie jestes ze swoim mezem? poplotkuja dwa dni i przejdzie a beda milsi i dyskretniejsi i obejdzie sie bez glupich pytan

[/QUOTE]
a moze raz a lkonkretnie powiedz ze juz nie jestes ze swoim mezem? poplotkuja dwa dni i przejdzie a beda milsi i dyskretniejsi i obejdzie sie bez glupich pytan

jakoś mi tak niezręcznie... wstydzę się.. wiem ze nie powinnam bo nic złego nei zrobiłam. Kilka osób wie ale widocznie sa dyskretni i nic nie mówią innym. Eh nie mogę nadal uwierzyc w to ze spotkalam tak zlego czlowieka...
oj nie ęde wam przynudzać;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry