Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a nie tak dawno się wazyłam..
agniesiu jescze masz 3 dni do @ a tempka moze jescze wzrosnąć.. a pozatym jesli sie dobrze orientuje to temopka wystarczy ze sie utrzymuje na tym samym poziomie , nie muis wzrastac byle by nie spadla....U mnie raczej @ się zbliża.. tempka nie wzrasta tylko 36,80 nadal.. brzuszek pobolewa więc nic z tego nam nie wyszło. No nic.. może w następnym cyklu. Wy tu o celulicie mówicie i powiem Wam.. że ja mam go chyba wszędzie;-)
Dziś byliśmy u dziadka M za ścianą co mieszka bo Jan ma na imię. Przy okazji się zważyłam i co? dwa i pół kg więceja nie tak dawno się wazyłam..

ale byłam w ciuchach i dopiero co zjadlam te dwa ciastka wiec to sie nie liczy hahaha
mysle ze moze 50 kg mam 
agniesiu jescze masz 3 dni do @ a tempka moze jescze wzrosnąć.. a pozatym jesli sie dobrze orientuje to temopka wystarczy ze sie utrzymuje na tym samym poziomie , nie muis wzrastac byle by nie spadla....
bedzie dobrze zobaczysz przeciez to niemozliwe ze wam nie wyszlo!!! przeciez ty swego malza wycisnelas jak cytryne!!
no ja tez sie dzis zwazylam u kolezanki i wyszlo mi 52,5 kgale byłam w ciuchach i dopiero co zjadlam te dwa ciastka wiec to sie nie liczy hahaha
mysle ze moze 50 kg mam
![]()
Kiedys wazyłam tyle ale jak jestem z M to normalnie tak dobrze on gotuje, że waga mi wzrosła do 62kg
:-)Tez bym chciała tyle wązycKiedys wazyłam tyle ale jak jestem z M to normalnie tak dobrze on gotuje, że waga mi wzrosła do 62kg
:-)
dziewczynki ale mam 1.58 cmMarzenka Ty szczypiorku
Agniesiak tak Jak Marzenka pisze jeszcze temperatura nie spadła więc wszystko mozliwe![]()

dlatego tyle waze!! zupelnie normalnie!no ja tez sie dzis zwazylam u kolezanki i wyszlo mi 52,5 kgale byłam w ciuchach i dopiero co zjadlam te dwa ciastka wiec to sie nie liczy hahaha
mysle ze moze 50 kg mam
![]()
a tak wogóle też mam 1.58 

agniesiu widze na innym wątku twoja karte i powiem ci ze masz piekną tempke która sie utzrymuje to dobry znak!!!![]()
Marzenka Ty szczypiorku
Agniesiak tak Jak Marzenka pisze jeszcze temperatura nie spadła więc wszystko mozliwe![]()
DObra uciekam się uczyc.. w sobotę egzamin