reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynka, cos ty za pas wymyśliła. Toz ty laseczka jesteś:)
na wesele jak szlam to sobie kupilam by miec ladnejszy brzuszek a nie oponke..
Tez bym chciała tyle wązyc:zawstydzona/y: Kiedys wazyłam tyle ale jak jestem z M to normalnie tak dobrze on gotuje, że waga mi wzrosła do 62kg:szok::-)
No zobaczymy jak to wyjdzie w tym cyklu.. Wkleję swoja kartę może ktoraś miała podobna tempkę..
jeszcze nie czas na spadanie tempki..
na moje owulka byla w 17dc czyli przy fazie lutealnej 14 dniowej @ powiniem sie pojawic w 32dc.. a tempka zaczac spadac w 31dc.. tak na moje.. jesli bedzie fasolka po 32dc jeszcze pownna byc tempka na tym poziomie co teraz..

Ostatnia edycja:
reklama
ten drugi to ja juz chcialam kupowac.. ale jakos tak nie wyszlo.. poza tym ja mam juz dwa gorsety jeden dostalam na pamienskie a drugi od tesciowej bo kupila sobie kiedys nawet jeszcze nie mierzyla a potem odjeli jej piers bo miala raka i lezal w szufladzie a ze biust mamy podobny to mi dala go.. i teraz u mnie lezt w szufladzie a taki ladny oronkowy.. kiedys musze sie wykąpac i męza zaskoczyc juz raz mi sie tak udało.. z tym z panienskiego.. a teraz musze w tym drugim.. tylko zamin ja sie sama pozapinam to minie pol godziny..

Witam Kochane.Ja miałam dzisiaj super dzien,bylismy na grilu u moich rodzicach:tak:,ale jak mielismy sie zegnac z rodzicami,bo wiadomo to ostatnie spotkanie przed wyjazdem to sie poryczałam:-:)-:)-(no niestety ja sie wzruszam od razu:tak::-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Madzia Ty zamiast po rodzinie biegac to powinnas u siebie w domu w jeden dzień wszystkich zebrać i już a reszte czasu spedzić z mężem na seksie,bo cykle masz krótkie to od samego końca @ powinnas działać:-D

Do góry