reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry :-D
a gdzie jest kropeczka??
Dawno jej nie było :confused::confused::confused:

jaka jest temperatura w ciazy?
Żeby zauważyć jakąś zmianę musiałabyś mierzyć cały cykl. Nikt nie powie Ci, że na podstawie jednej temperatury jesteś w ciąży bądź nie.
Mam jedną radę albo zrób test albo idź do ginekologa.

Wkleję swoja kartę może ktoraś miała podobna tempkę..
Ja się nie znam ale ładnie rośnie ;-);-)

Ja w liceum ważyłam tak miedzy 55kg a 60 kg i taka wagę miałam do 23 roku zycia:-(
Ja w liceum przy 172 cm ważyłam 53 kg i czułam się super tylko trochę jak szkieletor wyglądałam a teraz to się nie wypowiadam na temat wagi ;-);-)

udało mi się ustalić termin obrony, trzymajcie kciuki 06.07.2009 od godz. 8:00.
Super, będziemy trzymać:tak:
Obrona zbliża się wielkimi krokami i powoli zaczynam się bać...
Będzie dobrze:tak::tak:

dzieki Sloneczka...juz jest lepiej,mimo iz sytuacja w pracy coraz gorsza...
Mam nadzieje, że wszystko się unormuje i z dnia na dzień będzie lepiej.

Ja tylko na chwilke - witam sie znad sniadanka i zaraz uciekam do nauki. Strasznie wolno mi idzie, a oborna juz poniedzialek!! Zaczynam sie bac :-(
Ah jeszcze Wam powiem, ze 3 h po obronie ide na rozmowe o prace
:-D
To potrójnie trzymam kciuki :-D

hej hej;-)
ale u mnie dzis deszczowo i ponuro :dry:
U mnie 22 stopnie i słońce jak chcesz to możesz je sobie zabrać :tak::tak:

w sobote zakładam aparat staly na ząbki a wczoraj mi powciskali separacje miedzy ząbki (takie gumowe plasterki - niebieskie :sorry2:) i umieram z bolu!!!! :-(
do jutra powinnam skonczyc prace inz ciagle tak pisze ale ciagle brakuje czasu a ze teraz mam w pracy luz to zaraz sie zabieram

Witaj Ewuniu. Oj współczuje bólu. Mam nadzieje, że uda Ci się skończyć pracę:tak: Szybkiego zafasolkowania żeby M mógł sobie ulżyć w bólu ;-);-)

Mój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!:) wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...:(:(
Ja też miałam tak ale fazami raz wypadały a później same przestawały :baffled:

ja smigam do pracy,wpadne pozniej!
buziaki dla Wszyskich!
Witaj Romeczko, buziaki :-)

Lilu a Ty gdzie się podziewasz??

reklama
Stwierdzam z cała odpowiedzialnoscią,że Bb i wogóle internet to porzeracze czasu!!!
Juz południe a ja jeszcze w pizamie siedze,dobrze,że ubrałm młoda i dałam jej jeść :rofl::rofl::rofl:

No dobra ale teraz ide rozwiesić pranie, pozmywać gary i zrobic obiad bo jak małż wróci to zamierzam pojechac do dziadków bo od remontu u nich nie bylismy
.
No a przede wszystkim sie ubiorę;-):-D

Lilu a Ty gdzie się podziewasz??

Jestem jestem kochaniutka :tak:
Ostatnio nie wchodzilam zbyt czesto na BB podnioslam sie troszke na duchu " co ma byc to bedzie " stwierdzilam :sorry2:
a dzis znow upadlam :-( weszlam z NK a tam znajomi wstawili zdjecie USG swojego 16 tyg dzidziusia i strasznieee zrobilo mi sie smutno:-( poczulam taka ogromna zazdrosc, ze sama sobie sie dziwie :-:)zawstydzona/y: A czulam sie juz tak dobrze psychicznie, nawet kobiety w ciazy mi nie przeszkadzaly na ulicy ( a jest ich od groma ) :no:
Najgorsze jest to ze Ci znajomi przyjezdzaja do nas w lipcu na pare dni i boje sie ze bede jakos niestosownie sie do niej zachowywac:zawstydzona/y: bo czuje taka zazdrosc :no:
ehhh.

Witam!!

Zaraz zabieram się za robienie mojego pierwszego w życiu sernika. Obiecałam teściowi, że zrobię mu na 30-lecie ślubu, impreza dopiero 18 lipca, ale muszę wcześniej zrobić próbę. Najgorsze, że on zażyczył sobie sernik wiedeński, znlazła jakis dobrze wyglądający przepis w necie, ale nie wiem czy mi coś wyjdzie...​

Cześć Lilu. Nie martw się Kotek. Rozumiem że Ci przykro, tak jak każdej z nas w takiej sytuacji, ale zobaczysz że jak będziesz miała z dzidzią doczynienia kiedy znajomi przyjadą nie będziesz wrogo zazdrosna. Ja tez się obawiałam wizyty u swojej bratanicy po urodzeniu przez nią dziecka... Było mi troszkę smutno, ale z drugiej strony wierzyłam że mnie też takie szczęście spotka:)

i mam nadzieję że już w tym cyklu...bo właśnie@ przylazła. na razie plamienie ale się rozkręci na dobre albo wieczorem najpóźniej jutro. :):) I pierwszy raz się cieszę...choć M. nie zdąży jednak wrócić:(

Jestem jestem kochaniutka :tak:
Ostatnio nie wchodzilam zbyt czesto na BB podnioslam sie troszke na duchu " co ma byc to bedzie " stwierdzilam :sorry2:
a dzis znow upadlam :-( weszlam z NK a tam znajomi wstawili zdjecie USG swojego 16 tyg dzidziusia i strasznieee zrobilo mi sie smutno:-( poczulam taka ogromna zazdrosc, ze sama sobie sie dziwie :-:)zawstydzona/y: A czulam sie juz tak dobrze psychicznie, nawet kobiety w ciazy mi nie przeszkadzaly na ulicy ( a jest ich od groma ) :no:
Najgorsze jest to ze Ci znajomi przyjezdzaja do nas w lipcu na pare dni i boje sie ze bede jakos niestosownie sie do niej zachowywac:zawstydzona/y: bo czuje taka zazdrosc :no:
ehhh.

Eh kochanie wiem co czujesz, naprawde... Ja juz tu pisalam pare razy na forum, ze moja bratowa jest w ciazy... na szczescie rzadko ich widuje... ale teraz jak sie obronie to trzeba bedzie zrobic wspolna imprezke (szczegolnie, ze jeszcze zbliza sie rocznica naszego slubu, urodziny seniora rodu ;-), obrona M) - no i ona na pewno przyjdzie... nie wiem jak mam z nia rozmawiac, przeryczalam trzy dni jak sie dowiedzialam, ze beda mieli dziecko... Chyba nie zniose widoku jej brzucha jak juz jej zacznie rosnac... koszmar...
:baffled::no:

Witam!!

Zaraz zabieram się za robienie mojego pierwszego w życiu sernika. Obiecałam teściowi, że zrobię mu na 30-lecie ślubu, impreza dopiero 18 lipca, ale muszę wcześniej zrobić próbę. Najgorsze, że on zażyczył sobie sernik wiedeński, znlazła jakis dobrze wyglądający przepis w necie, ale nie wiem czy mi coś wyjdzie...​

Najlepszy przepis na sernik jaki znam to: http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/Sernik-londynski.html z tego przepisu sernik jest taki wilgotny i taaaaak pyszny, ze moglabym go jesc i jesc i pewnie nawet bym sie nie zrazila gdybym pekla
:-D

Witam!
Po krótkiej nieobecności ...nie chce mi się pracować... więc jestem!
Dzis wizyta i pierwsze podglądanko o 16:20 boję się ...bo cholera wie jak zareagowałam na większą dawkę clo...
Sorry że nie odpisuje na posty ale w pracy nie dam rady!
Pozdawiam

reklama
Do góry