kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry 

Mam jedną radę albo zrób test albo idź do ginekologa.

Witaj Ewuniu. Oj współczuje bólu. Mam nadzieje, że uda Ci się skończyć pracę
Szybkiego zafasolkowania żeby M mógł sobie ulżyć w bólu ;-);-)

Lilu a Ty gdzie się podziewasz??

Dawno jej nie byłoa gdzie jest kropeczka??

Żeby zauważyć jakąś zmianę musiałabyś mierzyć cały cykl. Nikt nie powie Ci, że na podstawie jednej temperatury jesteś w ciąży bądź nie.jaka jest temperatura w ciazy?
Mam jedną radę albo zrób test albo idź do ginekologa.
Ja się nie znam ale ładnie rośnie ;-);-)Wkleję swoja kartę może ktoraś miała podobna tempkę..
Ja w liceum przy 172 cm ważyłam 53 kg i czułam się super tylko trochę jak szkieletor wyglądałam a teraz to się nie wypowiadam na temat wagi ;-);-)Ja w liceum ważyłam tak miedzy 55kg a 60 kg i taka wagę miałam do 23 roku zycia:-(
Super, będziemy trzymaćudało mi się ustalić termin obrony, trzymajcie kciuki 06.07.2009 od godz. 8:00.

Będzie dobrzeObrona zbliża się wielkimi krokami i powoli zaczynam się bać...

Mam nadzieje, że wszystko się unormuje i z dnia na dzień będzie lepiej.dzieki Sloneczka...juz jest lepiej,mimo iz sytuacja w pracy coraz gorsza...
To potrójnie trzymam kciuki
Ja tylko na chwilke - witam sie znad sniadanka i zaraz uciekam do nauki. Strasznie wolno mi idzie, a oborna juz poniedzialek!! Zaczynam sie bac :-(
Ah jeszcze Wam powiem, ze 3 h po obronie ide na rozmowe o prace![]()

U mnie 22 stopnie i słońce jak chcesz to możesz je sobie zabraćhej hej;-)
ale u mnie dzis deszczowo i ponuro![]()

w sobote zakładam aparat staly na ząbki a wczoraj mi powciskali separacje miedzy ząbki (takie gumowe plasterki - niebieskie) i umieram z bolu!!!! :-(
do jutra powinnam skonczyc prace inz ciagle tak pisze ale ciagle brakuje czasu a ze teraz mam w pracy luz to zaraz sie zabieram
Witaj Ewuniu. Oj współczuje bólu. Mam nadzieje, że uda Ci się skończyć pracę

Ja też miałam tak ale fazami raz wypadały a później same przestawałyMój Mąz też marudzi że w domu dużo kłaków...tylko że moich!!!!!!wiecie jak mi wypadają...k* mać. Zawsze tak miałam. Żrę już ponad dwa miesiące silicę i nie widze poprawy...
![]()

Witaj Romeczko, buziaki :-)ja smigam do pracy,wpadne pozniej!
buziaki dla Wszyskich!
Lilu a Ty gdzie się podziewasz??