Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no spoko poczekam do terminu @ a ze cykle mam nierególarne to @ moze sie pojawić tak miedzy 1 a 5 lipca więc jeszcze sporo czasu
DziekujeJak panikuje to potem mniej mnie boli rozczarowanie ;-)
Hehe, fajnie by byly gdyby Ci sie udalo za pierwszym razem!! Ale ja Ci powiem, ze z doswiadczenia wiem, ze lepiej nie testowac, chyba, ze sie @ spoznia dluuugo - dla mnie to zawsze wielkie rozczarowanie gdy widze I, a z krwia na majtkach jakos szybciej sobie radze ;-)
ja zrobiłam te pierogi i mam w domu remont-tzn małż stawia ze szwagrem scianke z kartongipsu, syf mam taki,ze szokA gdzie wy wszystkie jesteście??

Ło PanockuA wiec tak...pare dni temu o 6 rano obudzil nas pies (suka), zaczela nerwowo biegac po pokoju, trzesla sie jak galareta, serducho walilo strasznie, uszy nastroszone, ja na nia zerkam a ta gapi sie w przedpokoj, ja patrze ale tam nie ma

Ty to masz przezycia,nie ma coHej,haj helloCześć Dziewczynki!
zapomniałam - odebrałam dziś pozwolenie na rozbudowę domku:-)
No to piknie kochana-super wieści 
Często sie tak zdarza powtórz koniecznie testa jutro z rańcaO Boże dziewczyny........
Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..
No po cichu GRATULUJĘ!!!Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jestBardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..
HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ
Wreszcie..Po zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH

Oby były te dwie kreseczki.. teraz to się zmartwiłam..eh. No ale trzymajcie kciuki by było dobrze
Powtórzę test z rannego moczuOby były te dwie kreseczki.. teraz to się zmartwiłam..eh. No ale trzymajcie kciuki by było dobrze
"Niestety" się otwieraAgniesia, gratuluje!!!!
otwiera sie to u Was? Nelly Rokity złote myśli o in vitro - Onet.tv Platforma - Telewizja Internetowa

No oczywiście,że bedziemy trzymać,a Ty zaraz nam napisz cobyśmy nie musiały czekac aż wrócisz ze studiów bo tu powariujemy.Chyba,że z radości zrobisz sobie wagaryPowtórzę test z rannego moczuOby były te dwie kreseczki.. teraz to się zmartwiłam..eh. No ale trzymajcie kciuki by było dobrze

q...a mac jak ktos tak "inteligentny" jest przedstawicielem naszego rzadu, Kobieta a pie....oli takie glupoty, sorki ale az mi sie w srodku zagotowalo.Powtórzę test z rannego moczuOby były te dwie kreseczki.. teraz to się zmartwiłam..eh. No ale trzymajcie kciuki by było dobrze