reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Andzia_S gratulejszons :)) będzie wielka willa???
No może nie duża ale mnie się podoba jak zaraz poszukam czy mam jakieś kawałki projektu na kompie to wkleję fotkę - każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje;-)
Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely. Dobrze, ze w ktorkim czasie przyjechal moj M z pracy, bo stalam przed drzwiami jak sierota :baffled: Dobrze ze nie padalo :-D
:-D:-D:-D:-):-):-)

Wykres niczego nie pokazuje, bo jak pisalam wczesniej (niestety nie widac tego w legendzie wykresu), biore luteine od 19dc. Wiec ten skok i utrxymujaca sie wysoka tempka sa przez nia.
Ola - a kiedy w takim razie będziesz testować - tzn. do kiedy czekasz z testowaniem:sorry2:
wiem, żę ze stresu mogło sie poprzesuwać wszystko ale też tak jak piszesz luteina mogła zafałszować wykres:tak:
Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
W poniedziałek po podglądanku decyzja czy IUI w poniedziałek czy we wtorek!
Wolałabym w poniedziałek bo robił by mi ten nowy lekarz a we wtorek dyżur ma mój stary!
Jestem znowu pozytywnie nastawiona...tym razem mi się uda!
POZDRAWIAM
Martynko - a ile tego winka wypiłaś :-):-D- ja też będę pić :tak::szok:
a na poważnie - super, żę endometrium tak ładnie urosło:tak:

reklama
Niunia mógł ...mi wciąż rosły w prawym przez 4 cykle teraz ruszył lewy i 2 cykl więcej mam w lewym...i też biorę duphaston!
Andzia codziennie lampke i zjadłam 3 torebki moreli suszonych torebke orzechów laskowych,ziemnych !

Doprzeczytania piszę wam, chciałam cosik od M ale oznajmił, ze bez obiadu nic nie dostane, więc gonie do kuchni bo nie zaspokoi mojej zachcianki i w dodatku mnie wieczorem do łóżka gnida nie wpuści.

ładną masz zastawe:) bardzi mi sie podobaja kwadratowe talerze.. kiedys z M kupilysmy ladny komplet i pojechal z nim do anglii ale niestety było za dużo użytkowników i niestety komplet juz z anglii nie wrócił to był całkiem rozkompletowany.. z 6 osobowego zostało 3-4 osobowy..
Dziekuje bardzo,zastawę dostaliśmy w prezencie śłubnym od mojej cioci :-D

Jak Ty to robisz, ze te Twoje pierozki sa pelne? Jak ja lepiej to mi sie robi szeroki brzeg i caly farsz spada na dol i wyglada barzdiej jak cienki placek z malym ksiezycem....
:baffled:
Olus jak juz pisałam ja ciasto robie tylko z wody i maki nie dodaje jejek.Ono jest takie fajne gładkie,mięciutkie i fajnie sę lepi.Wałkuje je na ok 2-3 mm bo jak zbyt cieńko to ciężko farsz napakować,bo ciasto sie rozrywa:tak: Jeśli nakładasz farsz do pierogów to nie możesz w środku zostawic powietrza,bo wtedy pekaja i dostaje się do srodka woda :baffled: albo wychodzą własnie takie sflaczałe.Ja na krążek wykrojony szklanka daje 1 kopiata lub 1,5 łyżeczki do herbaty farszu.

Doprzeczytania piszę wam, chciałam cosik od M ale oznajmił, ze bez obiadu nic nie dostane, więc gonie do kuchni bo nie zaspokoi mojej zachcianki i w dodatku mnie wieczorem do łóżka gnida nie wpuści.
:-D:-D:-D:-):-):-)
Andzia w ciągu 1,5 dnia urosły pęcherzyki i endo o 6 mm lekarz mówi że endo teraz jest ok...zarodek bedzie miał się gdzie zagnieździć a nawet 2 zarodki!
Teraz musi się udać:tak:
Olus jak juz pisałam ja ciasto robie tylko z wody i maki nie dodaje jejek.Ono jest takie fajne gładkie,mięciutkie i fajnie sę lepi.Wałkuje je na ok 2-3 mm bo jak zbyt cieńko to ciężko farsz napakować,bo ciasto sie rozrywa:tak: Jeśli nakładasz farsz do pierogów to nie możesz w środku zostawic powietrza,bo wtedy pekaja i dostaje się do srodka woda :baffled: albo wychodzą własnie takie sflaczałe.Ja na krążek wykrojony szklanka daje 1 kopiata lub 1,5 łyżeczki do herbaty farszu.
Witaj Magda:-)
Ty jesteś kolejną kucharką na BB - od pierogów:-), Nektarynka jest od ciast a Marzenixx od zup:tak:

reklama
Do góry