Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziu - najgorsze są pierwsze miesiące starań - dokładnie rok temu to płakałam jak dostałam znowu @ - teraz już tak nie jest - są rozczarowania ale bez łez
spokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności![]()
mam oparcie przy moim M i chcemy jak najszybciej dzidziusia
Ja tez poroniłam w 3miesiącu i było mi cięzko,ale mam duzo siły zeby walczyc dalejmam oparcie przy moim M i chcemy jak najszybciej dzidziusia
![]()

Madziu - ściskam mocno - nie wiedziałam, że poroniłaś:-(

Dzięki Patrysiu:-)Kobitki musicie byc silne i niepoddawać sie a życie odwzajemni wasze starania fasolką
MADZIA a jak tam z wynikami kiedy idziesz je skonsultować;-)
Pisałam na początku,no niestety czasem tak jest.Damy rade![]()

Byłoby super połaczyć te dwa projekty w jedenDOM.PL ť - AN Aleksandria - Gotowy projekt domu
Projekt domu: Dom w szafranie 2, Główne dane
to są linki do domków które nam się podobają i mamy podjąć decyzję który z nich zbudujemy w przyszłości

No i to mnie sie podobaspokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności![]()

Byłoby super połaczyć te dwa projekty w jeden
a nie ma takiej możliwości,zeby w tym pierwszym zagospodarowac poddasze podnosząc lekko całośc do góry?
No i to mnie sie podoba![]()

a teraz musze to powiedziec.. a nie mówiłam.. ze bedzie tak ze wyskoczą? nakopać do tyłka to za mało..Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
W poniedziałek po podglądanku decyzja czy IUI w poniedziałek czy we wtorek!
Wolałabym w poniedziałek bo robił by mi ten nowy lekarz a we wtorek dyżur ma mój stary!
Jestem znowu pozytywnie nastawiona...tym razem mi się uda!
POZDRAWIAM
ja ostatnio zauwazylam ze juz chyba 3 miesiac z kolei odzywa sie lewy.. w tamtym wiem na bank ze byla w lewym owulka 2 miesiace temu nie wiem ale obstawiam tez lewy a teraz nie wiem i raczej nie bede wiedziec nie mam monitoringu wiec tylko moge wyczuc po bólach.. ale tak jak martynka pisze byc moze sie obudzil po duphastonie..A tak w ogóle mam pytanie:
Gdybym miała jeden jajnik niepracujący, tzn lewy, bo zawsze co cykl odkąd pamiętam bolał mnie tylko prawy jajnik a teraz biorę od jakiegoś czasu dophaston, to po nim mógł jeden jajnik mi ruszyć?
Pytam się bo dzisiaj boli mnie od wieków właśnie lewy jajnik![]()
te patrzta.. cwana bestia.. chce sie najesc tak i tak..Doprzeczytania piszę wam, chciałam cosik od M ale oznajmił, ze bez obiadu nic nie dostane, więc gonie do kuchni bo nie zaspokoi mojej zachcianki i w dodatku mnie wieczorem do łóżka gnida nie wpuści.
Witaj Magda:-)
Ty jesteś kolejną kucharką na BB - od pierogów:-), Nektarynka jest od ciast a Marzenixx od zup![]()

ale sie usmialam..Kobitki musicie byc silne i niepoddawać sie a życie odwzajemni wasze starania fasolką
MADZIA a jak tam z wynikami kiedy idziesz je skonsultować;-)